Lenin![]()
A byl vykrajovaci nebo plastický jako na pracky? Přemýšlím, jaké těsto by bylo politicky vhodné.
Lenin![]()
A byl vykrajovaci nebo plastický jako na pracky? Přemýšlím, jaké těsto by bylo politicky vhodné.
Mha Red Velvet? Ale to je moc buržoustský asi. Nějaký pilinový by stačilo, dyt kdo by chtěl jíst Lenina ![]()
MMusela jsem si to vyguglit. Takové těsto? To by byla škoda. Leda nahradit strouhanou červenou repou...
Ale máš pravdu, kdo by jedl Lenina?
Beru zpět. Zrovna dělám Pavlovu. Kdo by jedl baletku? Tak možná někdo dělá i Lenintorte... ![]()
Vykrajovací. A vždycky měl úspěch!
Jsem jediná, komu cukroví chutná víc u někoho na návštěvě než to vlastnoručně vyrobené?
Nejsi. Neříkám, že vždy a všechno. Ale já moc ráda ochutnávám. Akorát linecké mám nejradši to naše, protože málokdo má dostatečně kyselou marmeládu.
dnes pšeničný šišoid![]()
Sweet Potato já teda linecké nemusím, ale když už tak jedině s echt kyselou rybízovou marmeládou - maminka každé léto udělá jednu malou sklínku křiviče pečlivě přecezenou od zrníček právě za tím účelem
Vilemina krásnej
viktorka_od splavu Jenom jednu malou sklínku?![]()
Sweet Potato
možná dvě?
Sweet Potato já sem dostala nakázáno, mazat višňovou..
Karja Mha
Tchýně měla Lenina. Všichni si ho půjčovali, až se jednou nevrátil.....
Myslím, že máme víťaza ![]()
Já si vlastní urputností vyrobila víkend u plotny a trouby. Musela jsem upéct chleba, anžto jsme bez kůrky, peču drahýmu dort k zítřejším narozeninám, pro jistotu ze dvou korpusů- moje rodina mu sice skoro nepogratuluje, protože až do toho dortu nebudou ani tušit, že ty narozeniny má (před rokem to bylo ještě trapnější než obvykle, páč měl padesátiny), ale na tom dortu budou mít všichni dost zájem... chystám si na zítřejší vaření králíka na černo, aby měli navařeno i na pondělí, až budu v práci a musím splácat aspoň těsto na pracny, který upeču zítra večer. Nejspíš.
Vilemina je parádní! Šišoid ![]()
marieu tyjo to je nálož. Mně se letos vůbec nechce péct, nějak se nemůžu donutit, mám apaticko-abulickej syndrom asi! Ale tvoje píle mě dost motivuje :)
Ounz mně se teda taky extra moc nechce, ale vloni jsem to s cukrovím úplně zařízla, tak mám pocit, že bych se měla letos hecnout. Ale už teda nepeču pro celou famílii, na to doopravdy nemám a taky nikdy nedělám nesmyslný množství druhů, jenom babiččiny osvědčený prvorepublikový.
marieu já právě taky jen trochu..ale nějak mi letos nejde začít ![]()
Ounz šiš, tak to mně každej rok...
edit: pilná možná, ale říkám si, jestli spíš nejsem tak trochu blbá...
tina já tyhle "domácí" úkoly z mateřinky fakt žeru. Naše pančelky mají ještě speciální talent kolikrát vyhlásit je na poslední chvíli. Jako např kostýmy na masopust 3 dny předem max. Naštěstí máme "zdravou" školku bez sladkostí (aby nedošlo k mýlce, obyč bílou veku na sváču ke kakau samozřejmě děcka dostávají), takže cukroví nehrozí donést. A propos to chtěj pančelky koštovat nový druhy? Vyměňovat recepty? Nechci přehánět, ale to je pro mě taková jako nenápadná šikana matek...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.