Biely kvet A chutnaly?
Chutili, áno. ![]()
milacka Děkuju za odpověd, inspiruju se určitě tou zeleninou!
Prosím tě, 711990 , nemohla bys mi postnout ten tvůj jídelák? Já jsem se jím jednu dobu dost inspirovala, ale blbě jsem si ho uložila ![]()
to je do přiznání, já umím vařit jen časově náročný jídla, nesmažený rychlovky vůbec ![]()
Zu tyjo ted, co jsem v praci a dite ve skolce, tak uz tolik nemusim planovat, ale tady mas aspon nesrovnanej ten seznam jidel(driv sem to mela postridany aby se neopakovaly masa a prilohy
) Jeste muzu zkusit nekde dat odkazy, zkusim ro postupne zeditovat.
pecene kure, hranolky/kuskus
zbyle kure s rejzi a kimchi
rajska s testovinama/knedlikem
bramborova kase s rybou
testoviny s brokolici a hraskem
rizoto s kapustickama Ottolenghi
kulicky v rajcatove omacce s bramborami a hraskem
kureci palicky s bramborama a zeleninou a rajcatama
cervena omacka+testoviny
kruti gulas
zeleninovy kuskus
smazeny kvetak
indie s rejzi a krutim masem
palacinky se spenatem
rizoto s hraskem a spenatem Dita P.
lasagne
tortilly s trhanym masem
kure/kachna, zeli/,spenat, spalicky
spagety s krevetama
masove koule v rajcatove omacce, testoviny
testoviny s omackou z pecenych rajcat a paprik
spagety s lososem a zelenym pestem
brambory, prirodni rizek, kapusticky/hrasek
kure s bergamotem
kure na medu, horcici a tymianu
mlete maso s hraskem s mrkvi, testoviny
IKEA koule, hranolky
bolonska omacka s testovinama
knedliky s vajickem
kure na paprice, knedlik/testoviny
kruti karbanatky s kasi
testoviny s cuketou a pestem
pizza
sunkofleky
kureci kousky s porkem a ryzi
711990 děkuju
každá inspirace fakt dobrá, já jsem fakt nenadaná kuchařka, ale mám vizi, že si udělám vlastní ideální seznam časem.
Zu no to je jasny, on je to dost vopruz porad neco vymejslet:)
711990 No víš co, ja furt něco vymýšlím, ale ve výsledku vy ten jídelníček máte mnohem mnohem pestřejší, i když nic nevymýšlíte:-D
Karja :D
Nedeľa, pečené kuracie kúsky, chrumkavé, chutné a kopec zeleniny ako príloha.
milacka To je moc hezký, v čem máš to kuře obalený?
Marielle 999 kuracie kúsky som marinovala v gréckom jogurte, soľ, trošku údenej papriky, pretlačený cesnak. Marinádu si však môžeš okoreniť podľa svojej chuti, podstatný je jogurt, mne grécky netučný vyhovuje najviac, pretože je hustý. Obalila som v pomrvených kukuričných lupienkoch s čiernym sezamom. Šupnúť na plech na pečiaci papier, zastreknúť oliváčom. Rúra 180 stupňov, pečú sa cca. 30 min.
V marináde sa v chladničke môžu "wellnesiť" aj cez noc, ja som ich robila po dvoch hodinách.
milacka to zní skvěle, nejspíš vyzkouším, díky za tip!
milacka Díky :-)
Píchnu sem víkendové, třeba se zas někdo chytí a nebudu v tom sama. ![]()
Bábovka je kokosová a vdolky jedl kupodivu i syn. Řekl, že zlepšují náladu. ![]()

Pinot Noir určite vyskúšaj, aj deti si pochutnajú, nezabudni na nejaký dip.
Pinot Noir tvoj deň musí mať viac ako 24 hodín, vdolky mi kedysi robila babinka. Sladké pečiem málokedy, tak sa aspoň pokochám![]()
Pinot Noir byl by recept na kokosovou babovku?:-)
viktorka_od splavu to byl náhodně zvolený recept z internetu, ale moc mě nenadchnul:
https://www.nejrecept.cz/recept/velmi-chutna-a-stavnata-kokosova-raffaello-babovka-z-hrnecku-r7741
Bílou čokoládu jsem nedávala, zato jsem tam dala o dvě vejce víc, protože 3 mi připadaly na to množství mouky a kokosu málo. Je taková hutná, na mě málo sladká, málo nadýchaná, prostě málo dezert a moc "pečivo". Se třemi vejci si to ani nechci představovat. Asi jsem měla udělat klasicky z bílků sníh, to by tu nadýchanost podpořilo.
Pinot Noir :)) ja mam skoro identicky recept na "domaci rafaelo" akorat se lije na plech, posype kokosem a co je hlavni, tak po vytazeni z trouby zalije slehackou. po vychladnuti v lednici je super
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.