RoSa Kolik jich z jedné dávky je? Píšou 4 porce, ale já bych raději počet v ks.
Jídlo a vaření
Kan mela jsem jich 16ks
Kan podle toho, jak seš dobrá ve válení ;) mně to moc nejde, ale 16 jich mám taky, plus dvě patky takový nedomrlý
žluťásek šneky mám moc ráda, hlavně do pikantna jsou hodně žraví, ale jak jsem líná osoba, dělám je z koupeného listového těsta. Tohle vypadá pěkně, děkuji.
Malenge já jsem ho teď taky párkrát koupila v lidlu v akci, ale dítě mě z něj vždycky ukecá na povidlový šátečky ![]()
žluťásek prosim ta hodis sem este raz recept na tu cokoladovu tortu/korpus? (Bola si to ty?) Som si ista, ze som si tipy ukladala ale ani za svet neviem kam ![]()
žluťásek diky ![]()
Plněné loupáčky 
rozarka Jéje! ![]()
rozarka a co je vevnitr? Vypadají velmi jedle!
eM švestková povidla. Už nešla namazat, jak ztuhla, tak jsem je využila jako náplň.
Ja jsem celou dobu myslela, ze jite sneky, jako ty zivocichy. Tak si rikam, tyjo, tady je to sama honorace a ti sneci jsou jako pecivo. Mne to vubec nenapadlo. Asi uz potrebuju tu dovolenou.![]()
Dnes jsem pekla bábovku podle receptu, na který mi dala tip dzizisketa - čokoládovou s mascarpone. Je dobrá, zařazuju do repertoáru.

Pinot Noir a my ted meli "tvoji" polevku z pecene zeleniny s byla vynikajici.
Pinot Noir dzizisketa Nemáte někde po ruce recept? Nebo až se k němu nachomejtnete, dejte mi ho prosím. Dekuju
Já jsem dnes dělala boloňskou omacku z masa z Billy, mix hovězí a vepřové....jako fuj. Škoda i té mrkve co do toho padla...Jako nebylo to špatný maso jako zkažený, nebo ale asi moc tučný nebo prostě absolutně nevhodný na tuto úpravu. Ani se nemyslím, že bylo nějak výrazně nekvalitní, karbanátek by z toho asi vyšel dobře. No smůla!
Karja já dělám boloňskou z toho čistého hovězího. Úplná hitparada to není, když si umelu maso sama je to lepší, ale ani žádná katastrofa.
Já mám s mletým vepřovým všude problém, je to vždy hrozně tlusté, nehodí se to kolikrát ani na sekanou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my