Karja my (dospělí teda) máme moc rádi tohle, podle Vaňka. Lepší než žampiony jsou lesní houby.

Karja my (dospělí teda) máme moc rádi tohle, podle Vaňka. Lepší než žampiony jsou lesní houby.

Pinot Noir to vypadá dobře.
Evaeva je to fakt moc dobré. Já nerada kuře s kostmi v omáčce, takže dávám vykostěné kuře. A jako přílohu nejradši tagliatelle.
Pinot Noir akorát se obávám, že to zapomenu než bude čas na experimenty. Často mně teď u vaření střídá muž, tak vaříme na jistotu.
Karja Seš dobrá, já bych 5 jídel nevyjmenovala
10 let draci chcou jen rybu nebo řízek, ještě jsem propašovala do repertoátu pečené krůtí prso v citronové omáčce, to pozřou i trochu rýže, tím končím. A stejně jsou nejradši, když objednám pizzu.
Ale my s manželem už si teda občas děláme i něco jiného, protože nám z té jednotvárnosti hrabalo.
Moje děcka třeba nejí těstoviny! Chápeš jako???![]()
Luna moje děti těstoviny jí, ale už se jim trochu přejedly. Bohužel to nenahradily žádným jiným jídlem. Taky točíme tak pět víkendových a pět všednodenních jídel a do toho občas vložíme něco, co máme rádi my s mužem.
LunaNáhodou, že tří jídel jsi vyjmenovala jedno, co neděláme a myslím, že by prošlo;-).
Myrtila Jo to je dobrý nápad to kuře na kari, i ten hrášek by mohl trochu pomoct:D.
Jsme si vynahradili covidovy jídelníček z minulého víkendu.
Dnes jsem pekla jehněčí, ale fotit nestíhala.

continuity To je hezké, ty zastrčené citrony.
continuity ach! Máš je krásný a krásně jednoduchý ![]()
continuity to všechny dobré ryby, co naděláme, no.
A teda to broušení nožů ti závidím, my to ani jeden neumíme dobře a přitom bych to tak potřebovala. Asi zkusím Ostrou poštu, byť se před lety neosvědčila, třeba se zlepšili?
andulka01 Můj muž si na ostření nožů pořídil tenhle bazmek https://www.nejostrejsinoze.cz/ostric_nozu_warthog_v_sharp_classic_ii_elite_red_s_drevenym_podstavcem_vscii_elit_red/ a konečně je spokojenej, že máme nože ostré :o)
DruI ty jo! Doma zatajim existenci takového werku. Můj muž umí brousit ocilkou a kamenem, ale jako správný hračička by to určitě chtěl![]()
Možná bys byla sklamaná.
Jeden je strašný, přitom vůbec nebyl levný. Já chodím kolem nožířství do prace, hodím ho tam cestou. Zbytek takový so-so. Děti už dost vaří, takže nože, kterými si nepozorný člověk ufikne prst v kloubu, úplně doma nepotřebuji.
Makara Ona je to náhodou dost roztomilá a dekorativní věc
ale kdyby muž uměl pořádně brousit ocílkou, tak si to nepořizuje.
Čekají nás Vánoce na chalupě, která sice je v civilizaci, ale jsem z domu rozmazlená sortimentem a časovými možnostmi Rohlíku... Tak potřebuju plánovat nákupy s předstihem.
prosím, nemáte někdo recept na rybí polévku, ideálně třeba i krémovou, ale neni nutné? A nebo i nějaké vaše oblíbené sváteční recepty?
MPLee Hovězí líčka na červeném víně, Pstruh po mlynářsku, Azu po tatarsku, Kuřecí roláda, Svíčková, Šafránové rizoto s krevetami.
MPLeejá peču jehněčí, to by zrovna těch vašich kamnech mohlo být super.
Polévku dělám halászlé a zelňačku - ta je zrovna rychlá a dlouho vydrží, navíc v tom přežírání celkem bodne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.