No aspoň vím, že jsme si to jídlo nevymysleli...
Jídlo a vaření
zelene.oko Děkuju, ty by mohly být dobré. Nakupovala jsem tam právě tyto bez polevy, dávám je do nepečeného cukroví, vosích hnízd a tak. Jiné sušenky a piškoty jsou na mě moc sladké.
Děkuji všem za tipy na polévku i jídla! Až se teochu vzchopím, tak to nějak dám dohromady.
Pinot Noir ten tvůj salát se chystám vyzkoušet už strašně dlouho! Loni už se k němu schylovalo. Ale pak jsem našla recepr na tatarák z kapra a přišlo mi to tak bizarní, že jsem to musela zkusit. Všichni se nejdřív smáli, že to nebude k jídlu a pak zmizel rychlostí blesku...
Takže koho zajímá výzkum na téma "Trvanlivost kořenové zeleniny v mini Zembagu", mám tady vyhodnocení: výsledkem zkoumání je, že minizembag můžu nejspíš vyhodit, protože je po 3 - 4 týdnech uvnitř pokrytý plísní od totálně zplesnivělých mrkví, zatímco kontrolní vzorek mrkví v papírovém pytlíku v lednici obsahuje zcela fit mrkve postižené jen lehkou gumovitostí. A to se vyplatí!![]()
Takže narozdíl od klasického Zembagu na brambory tenhle mini Zembag nemůžu doporučit jinak než jako dyzajnově sladěný doplněk dobrý tak na uchování třeba jablek, a to v řádu dní.
MPLee a recept na tatarák z kapra by byl?
Pinot Noir Děkujeme! ![]()
Hezkou dobu tu pěkně pomalu vařím maso na tafelspitz se spoustou zeleniny a co udělám? Přileju do toho vodu z rychlovarky, kam jsem ráno dala vařit kyselinu citronovou na odvápnění. Jsem blbá, blbá, blbá! Ještě že jsem to hned ochutnala, takže maso jsem z toho okamžitě vyrvala. Vývar je teda doslova a do písmene v hajzlu, bude holt zeleninový, ale úplně to bolí.
Kokoska ajaj tlapkam moc
Kokoska ale ne! Tak to je fakt škoda, soucítím. ![]()
Kokoska no ale, takový škody! Holt se někdy zadaří...
Kokoska Ano, a necejtis že je to ten den, kdy se máš na všechno vykašlat už od rána?
Nemáte někdo ozkoušeny red Velvet cake? Chtěla bych ho udělat teď k narozeninám, ale nevím, měla jsem ho jednou, ale láká mě ta barva, že by se mohla líbit dětem. Nechtěla bych to dobarvovat barvivem, sic je to asi v každém bonbónu, po minulém dortu, kde bylo i potravinářské barvivo jsme jeli na pohotovost, tak možná je tam nějaká divná kombinace toho urciteho barviva, co se kupuje a další přísady atp.
Kokoska Sakra práce ![]()
711990Škoda, já jsem o tom četla, ale asi tam byly přidané fotky s barvivem:D. Niko zkusím najít nějaké fotky s červenou řepou, to by mohla být jakžtakž ucházející barva, vyblitej hnědej nechci:D
Karja pise, ze s repou je takovej oranzovej:D ona upecena repa jako barvivo zhnedne, pokud se nezafixuje velkym mnozstvim citronu
711990 Hmm taky to teď čtu, no tak nic no:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my