Nemáte někdo tip na co nejvíc receptů na cheesecaky apod. typy cakeů pohromadě? Beru blog, časopis, kuchařku... a platím kouskem cakeu z nich upečeného ![]()
Jídlo a vaření
já mám ráda tenhle blog Chez Lucie (bohužel už polomrtvej), její recepty vždycky fungujou
co todle? http://www.nejlepsi-cheesecake.cz/
Souhlas s Potrefenáhusa. Chez Lucie má nejlepší cheesecaky. Dělám podle ní i letní rychlé koláče, taky jsou vždycky vynikající.
Nutellovej cheesecake jsem neměla vidět
Zařekla jsem se, že to nebudu kupovat. Nebudu... ![]()
Nevíte, zda by se dal kringel udělat ze špaldové mouky celozrnné jemně mleté? Sladké mi z ní chutná víc, ale ještě z ní nedělala kynuté těsto...
Ještě taky na apetit-online
Podle mě jo, jen to pomalu pokyne a možná míň vyskočí (moje zkušenost s celozrnnou moukou)
novej robot, takže na zkoušku něco jako vánočka a těsto fakt skvělý a za chvilku hotový ![]()

Krása
Nádhera ! Jakkoli práci robota oceňuji,ta vaše je podstatně větší ![]()
Paráda!
Vzpomínám na ten beztvarý bochník, to je nebe a dudy. ![]()
no ten byl z kvásku a trochu se rozjel, tohle je z droždí, potřebovala jsem toho robota vyzkoušet rychle :-D
Ale ráno před prací uhňoucal ještě chlebový těsto - poučka č. 1 - mouku přisypávat po troškách při nejnižší rychlosti...
(ale zase si to budu pamatovat líp, než kdybych si to přečetla...)
Poraďte mi nějakou jednoduchou dobrou buchtu se švestkama, může být v kombinaci s mákem. Mám jich plno v mrazáku a nevím, co s nima.
No a kynutej koláč by nešel?
Já kynutý moc nedělám, ale jestli máte nějaký odzkoušený recept, tak sem s ním. Zkusím.
A co stará dobrá klasika: buchty plněný švestkama a mákem? ![]()
Jo, to bych si dala, ale kdyby mi to někdo naservíroval až pod nos:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY