Však já taky ![]()
Jídlo a vaření
a nemate spis tupou skrabku? nikdy se mi chrest nelamal ![]()
Včerejší mazanec (nutné sem potřebovala taky kopačák)

A chleba ještě

Obávám se, že škrabka za to nemůže.
A loupes ten chrest polozenej na lince/prkynku? Nebo ho drzis v ruce?
Já ho dělala zrovna včera, a zlomily se mi jen tři stvoly z celýho balíku. Chce to lehkou ruku
a fakt tu ostrou škrabku. Teda než škrabku, radši takový to vysloveně loupátko na zeleninu... s tím mi to šlo líp.
Já mám docela ostrou škrabku na brambory, takže nemusím moc tlačit a taky ten chřest držím jako miminko, co ještě neumí držet hlavičku. ![]()
Dělám tenhle quiche. Dám jen 1-2 cibule, nahoru do směsi vmáčknu předvařený chřest.
http://dolcevita.blog.cz/0702/quiche-lorraine
V ruce a nejspíš ještě blbě, už je mi jasný, že to bylo příčinou selhání
Jsem nezkušený začátečník.
Ach! Krásnej! Blbej dotaz, pokud mi dnes kamarádka koupila kvásek, vydržel by do neděle, než si ho budu moci převzít? Nebo je nutné ho nakrmit?
No teoreticky by moh, záleží jak je čerstvej, mně to ten pekař tenkrat řek, že vydrží do..ale určitě v lednici. A děkuju :)
Díky! A kopačák je taky pěknej.
Včera rohlíky dle Apetitu 4/2017. Byly výborný.
Děkuju, rohlíky krásný. Z apetitu jo? A chutnaj klasicky, nebo trochu do buchty?
Úplně klasicky, vypečený taky byly akorát, jen jsem poprvé zapařovala troubu. Sice tvarově každej pes, jiná ves, ale večer nezbyl jediný, tak nevím, jaký by byly dneska. A po víkendu tedy bude ten další level, když budu mít ten kvásek :-) P.s.včera jsem ještě večer pekla chleba, 1/3 hladký chlebový, 1/3 žitný chlebový, 1/3 špaldový celozrnný, spousta kmínu a vyšel taky dobře.
Sou krásný, díky za tip, zkusím je. Rohlíky sou nejlepši v den výroby, asi nemá cenu doufat, že druhej den budou křupavý..s chlebem přeju good luck, těším se na foto :)
mně v kuchyni právě kvasí kvásek, už se těšim domu! A furt mě baví čumět do tý mísy od robota, jak se to tam hezky hňoucá!
Chápu! Je to super..
Ja som si včera založila kvások. Už mal ráno pár bubliniek, tak ho budem pár dní kŕmiť a ak to vyjde, v nedeľu by som mohla piecť!
Tak ať to vyjde!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY