nezkoušela, ale nevidím důvod proč by to nešlo:-)
Jídlo a vaření
Myslím, že k "úpravě kapra aby nechutnal jako kapr" to bylo vynalezeno, ale nevidím důvod, proč by to nešlo aplikovat na jinou rybu a proč by to nebylo dobrý ![]()
Zrovna toho keříčkovce jsem nedávno měla u rodičů a řekla bych, že tahle úprava by mu prospěla. Normálně pečenej nebyl nic moc.
Nerozpadalo by se to z lososa?
Fakt těžko říct. Já se divím, že se nerozpadá ten kapr ![]()
Kapří maso mi připadá vláčnější, asi tím, jak je tučnější. Zkušenost s výrobou rybích hranolků nemám.
Chřestová polévka. Už jsem si dvakrát přidala...
Tak zrovna losos je taky hodně tučnej.
Vypadá výborně.
Díky :-). Ještě by to chtělo pár hoblinek parmazánu, ale zrovna došel...
Takhle jednomu dělat chutě, teda.. :)
Za 20 minut na talíři... :-)
Ach ![]()
Jsem si zase jednou přivodila kuchařský trauma. Odhodlala jsem se konečně zkusit udělat chřest doma. Vždyť to není taková věda, že jo. A měli jenom bílej. Žiš, to byl blbej nápad.
Jak se ta potvora loupe, aby to zůstalo vcelku???
To se láme, jen se na to člověk křivě podívá. Já vím, znamená to, že je čerstvej, aspoň něco pozitivního. Ale jak to vypadá...
Bílej už jedině v restauraci, domů mi to víckrát nesmí ![]()
To, co zůstalo jakž takž v kuse, se právě zapejká a ze zbytku bude zejtra polívka. A běda, jak to nebude dobrý...
V Německu i v ČR jsem bílý chřest kupovala dost často a jestli se mi při loupání zlomil jeden kus... Asi nemáte ten správný grif.
Od cca 1:25 :) My jsme měli zelenej, s trochou opečené strouhanky,rozpuštěným máslem a parmezánem.
Nemáte nápad na něco z chřestem, co se dá předpřipravit a transportovat? Třeba nějaký salát?
https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10010747-chrest
Musím říct, že překvapilo, kolik je s tím práce...
A co nějaký slaný koláč..? S chřestem, sýrem..
já postupuju podle florentýny a dobrý:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY