Dvacet minut posilovačka..a už je v lednici

Dvacet minut posilovačka..a už je v lednici

Pětizrnný podle Maškrtnice
Ještě na řezu

Ten je krásnej!
Díky! A hlavně jak je dobrej! ![]()
No hned mám inspiraci, už sem ho tam hledala až se ze mě kouřilo a zjistila sem, že tenhle recept sem vždycky obešla s tím, že tu 'divnou zrnitou placku' nechci (nesrolovala sem nikdy až dolů
)
A ještě otázka, je důležitý to lněný semínko drcený? Já mám samo doma jen celý..
Radost pohledět! A ještě větší,zakousnout.
A ještě otázka, je důležitý to lněný semínko drcený? Já mám samo doma jen celý..
Dávám celý, když se to dopředu máčí, tak je to podle mě jedno.
Děkuju, zkusím ho..
Dotaz, věci z kvásku se můžou před pečením uchovat v mrazáku? Jako drožďový? Nebo už to pak nenakyne..
edit: protože mám dojem, že ne, ale někde psali, že snad jo, tak se ptám na vaše zkušenosti
Spammer dne, fakt.
První pokus se žiletkou na špejli, už ji mám.

To je zase jeden ukazkovej ![]()
Pristi stupen narocnosti: dalsi chleba ocekavam s nejakym mustrem (motiv necham na vas), kdyz uz mate tu ziletku ![]()
Děkuju ![]()
No, budu se muset nad vzorem zamyslet..co. Potřebuju něco rychlýho, nemám tak pevný těsto..du si kreslit pastelkou ![]()
A jo, to mi nedoslo, ze ono to testo je ponekud tekutejsi. No co, to date, kdyztak to svedete na Picassa ![]()
Přesně tak
ale už se na ty experimenty těšim
už jsem to sem vlastně asi dávala, protože se pak diskutovalo, jestli ty chleby nejsou spálený
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.