Tak pokud by to bylo třeba na Malou stranu...
Jídlo a vaření
Já se lepším ![]()
![]()
Nechci vas brzdit ve tvurcim rozletu, ale nejvic se mi stejne libi bochnik se vzorkem osatky a prirodni prasklinou.
ale čím víc naříznete, tím víc prasklin a vypečených kůrek!!! ![]()
Ja uz jsem hodne dlouho nepekla. Vlastne od komentáře "to je tak dobrý, že jsem to musel jíst ještě teplý a pak jsem byl hrozně nafouklej"... A to ani nebyl kvaskovej chleba, jen kvasnicovej.
on se kváskovej chleba nedá krájet moc teplej, aby se nesrazil :-D Ale taky máme pořekadlo - no, takovej už zejtra nebude, blbý je, když to vychladnutí vyjde třeba na 10 večer a takovej už zejtra prostě nebude...![]()
Děkuju :)
No, já teď ujíždím na tom nařezávání no :)
Ale jo, proč ne. Máte to vždycky hezký a jistě i dobrý.
Děkuju, já to zas prostřídám..
Kvůli mně fakt nemusíte! ![]()
Cestou domu jsem si natrhala par bezinkovych kvetu a planuji to obalit. Jenze po prichodu domu jsem zjistila, ze nemam vejce, vydrzi mi to ve vode do vecera? Ja uz ven nejdu, to vedro nedavam.
![]()
@ ice Uplně v pohodě. Nebála bych se to dát i bez vody do lednice, ale s vodou je to jistější. Asi si to o víkendu taky udělám.
Cestou domu jsem si natrhala par bezinkovych kvetu a planuji to obalit. Jenze po prichodu domu jsem zjistila, ze nemam vejce, vydrzi mi to ve vode do vecera? Ja uz ven nejdu, to vedro nedavam.
No jo! Už kvetou! ![]()
Je čas na sirup... máte někdo nějakou vychytávku? Já tu vodu převařuju předem, po vylouhování už nevařím (aby se neztratily ty prospěšný látky), ale pak se vždycky bojím aby se mi nezkazil. Nějakej nápad k prodloužení trvanlivosti??
1:1 s vodkou? ![]()
To až pak ![]()
já už sirup nedělám, protože mi nechutná jen s citronem a s kyselinou citronovou mi hrozně dráždí močový cesty. Ale dělám limonádu (5 litrů vody, květy, 350g cukru, šťáva ze dvou citronů a půlka droždí, nechat 24 hodin a pak přecedit a dát do chladu), přijde mi to i mírně alkoholický ![]()
pokud je to slazeny sirup, tak cukr v dostatecne koncentraci by mel postacovat, nemuzu bohuzel dohledat to procento. na tohle vzdy byla expert Grossularie, skoda ji.
už poněkolikátý jsem vedlejší vlákno růžový pudl přečetla jako rýžový pudink, je fakt vedro ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY