Jídlo a vaření

Victoria To je fakt paráda, to by se mi líbilo :-).
Aby to bylo opravdu dobré, je třeba nešetřit vanilkou!
Těsto je třeba do formy vložit, ne tahat do stran, pak ty strany po upečení nespadnou a uchová se pěkná forma, tedy hrana těsta ladí s hranou formy. Poté, co se formička vyloží těstem, jde se s tím do mrazáku na 15 minut. Až pak se s tím jde do trouby, kdy se to nejprve peče na slepo. Takže těsto samotné, resp. ta drobenka ve fólii, je nejprve přes noc v lednici a po vyválení jde ve formě do mrazáku.

Victoria díky moc za sdílení. Určité tam jsou i obchody, kde případně pořídíš další oblečení na gumu v pase. ![]()
Victoria vypadá to všechno úžasně, to musí být skvělý zážitek!
Victoria Tak děkujeme moc, budeme to mít takovej kurz vaření taky;-). Pak mi ještě napiš, zda jste vývar jen použili do dalšího vaření nebo z něj dělali i nějakou polévku;-). Mně ty moje vývary přijdou takový jalový, ráda se přiučím někde jinde;-).
Ten dezert bych si teda dala, vypadá to krasne, sama bych takhle vařit nedokázala, já jsem takovy zrychlený typ, vsechno hrc frc, neodmerovat....:D
Myrtila Myslivecký knoflíky jsou super, ale mně to jako dítěti nikdy pořádně nešlo dělat
tak záleží, jak moc jste doma na estetiku. Nebo ten krok přenosu sněhu na kolečka musíš převzít ty.
Já krémový cukroví (jako ty išlský) moc nemusím, ale knoflíků se u nás sní hodně.
MyrtilaJá teda miluju ořechové skeblicky, nevím jaký má máma recept, ale dělá to málo sladké a to by člověk do sebe házel jednu za druhou. To je asi moje nejoblíbenější cukroví;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje