andulka01 Karja Jestli máte tmavé auto, můžete to rozložit do něj, dneska (aspoň tady u nás) ještě svítí sluníčko
viděla jsem to letos v Plzni, auto už prakticky vrak, ale černé, vevnitř vyčištěné a plné sít se vším možným na usušení
stálo nám kousek od ubytování.
Jídlo a vaření
Myrtila hahahaha, to je tedy vtipný hack:D No moje auto je v takovém stavu, že bych tam nic dalšího nedávala teda:D
Myrtila zajímavé řešení :-)
Přiznávám se, pro někoho to bude asi děs, ale když není čas na pravou bolognskou, někdy dělám rychlou variantu lasagní. Na cibulce a česneku opeču mleté hovězí, zaleju rajčatama z plechovky, přidám oregáno a bazalku a nechám dusit po dobu, kdy míchám bešamel. Jak je hotový bešamel, navrstvím do pekáče. Práce u sporáku je tak cca 30 min, pak se to jen samo peče.
A ještě rychlejší jsou lasagne s lososem a špenátem. Ale to je jen stejný typ jídla, chuťove úplně o něčem jiném.
barbuchato vypada dost jedle![]()
barbucha Aaaaaa!! ![]()
barbucha oooo, mňam! A cibulák jí sluší :-)
Jo, mňam
Udělala jsem toho kýbl, s vyhlídkou že zbyde i na druhej den (tj. na dnešek). To mě jako kuchařku vždycky potěší, že jako ten druhej den přijdu takříkajíc k hotovýmu.
No a dneska jsem se vrátila domů po pochůzkách, těšíc se na pěknou porci zbylý polívky jak malý děcko. Na dně kastrolu se chvěly tak dvě lžičky! Na moje zoufalý kvílení milostpán s ďábelským úšklebkem (a mocně nacpaným teřichem) pravil, že se obětoval, anžto - "jako obyčejně" - nestála za mnoho, tak abych netrpěla... tvl ten bude vo hladu minimálně měsíc! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY