Dej pokoj. Já si zrovna zakázala veškerý pečivo páč vypadám jako krajta po pozření celý krávy ![]()
Ale chleba, a zvlášť takhle pěknej, s máslem a rajčetem vždycky patřil k největším lahůdkám!
Dej pokoj. Já si zrovna zakázala veškerý pečivo páč vypadám jako krajta po pozření celý krávy ![]()
Ale chleba, a zvlášť takhle pěknej, s máslem a rajčetem vždycky patřil k největším lahůdkám!
Pečivo je mor ![]()
A když už to tu plevelím, tak dárkový Vinohradský s bramborou, s tím už jsem spokojená ![]()

Ten můj mákokdy dosáhne výstavního tvaru, ale chutná.
Mám to stejně, občas vypadá všelijak, ale chuť vždycky OK
a když už doma dělanej chleba, proč si v době drahýho másla neudělat ještě dražší z přešlehaný šlehačky? :-D
(ale je výborný, takový jemný)

Já se sem nenaučím vkládat fotky,jsem marná![]()
Na to domácí máslo už se nějakou dobu chystám..díky za připomenutí :)
Ten špaldovej s bramborou (i ten bez) stojí za vyzkoušení, kdyžtak..jsou oba chuťově moc dobrý
K-mix zvládne,stačí nalejt
No,takovou tou šlehací z drátů
Ok, ještě jednou dík. Já na tím uvažovala, jstli ji to máslo nezabije, ale ona je docela pevná.
Taky jsem si nebyla jista...ale fakt s přehledem
Trenujes na Vanoce? Pry budete mit nedostatek masla..no ale vlastne i slehacky :D A z jaky davky jsi to delala?
No a když je řeč o tom tréninku na vánoce, zrovna dneska sem si pomyslela, že je nejvyšší čas prubnout vánočku (jestli ten recept ještě pořád funguje, žejo)
tak vono je to za 4 měsíce, to je hned...
Domáce maslo na domácom chlebe. Kedy môžem prísť na návštevu.![]()
No právě! Našlehám máslo a jedu..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.