recept na frgal i s fotonavodem jak ho spravne udelat je v nejnovejsim cisle casopisu apetit. kdyby mel nekdo zajem, muzu naskenovat. ale nerucim za nej, nezkousela jsem to
Jídlo a vaření
Nedělní oběd. Kachní prsa dorůžova, kapustičky, malé brambory a hlíva královská. Vše opečeno na tom božským kachním sádlíčku co pustila prsa.
no tak to je nádhera! inspirace na víkend, prsa už mam:-)
recept na frgal i s fotonavodem jak ho spravne udelat je v nejnovejsim cisle casopisu apetit. kdyby mel nekdo zajem, muzu naskenovat. ale nerucim za nej, nezkousela jsem to
Já bych prosila, moc děkuju. ![]()
No dobře ona!
tyjo, musím se v tom pečení ještě zlepšit :)
jo, máme co dohánět :-D
Představovala jsem si ji úplně jinak... Ale tohle setkání jí závidím...
Víc kulatou
.
jo ale myslím vlastně, že je teď už kulatá docela dost, podle instagramu teda :-D
Starší jsem si ji taky představovala
. A teď je kulatější, protože je těhotná? Protože s tím somatotypem, co je vidět na fotce si nedokážu představit, že by ztloustla...
jo, vypadá jako anakonda, která spolkla meloun (v dobrým, mně je děsně sympatická a díky ní peču to, co peču)
Já ji znala jen podle jména, když ji zmiňoval Cuketka...
Někdo tady psal o patizonových bramborácích. Chytla jsem slinu, i jala jsem se shánět patizon. V Albertu se na mne vyložené smál, přijdu s ním domů, natěšená, jak jde všechno hladce... No a ta potvora byla tvrdá jako cement!
Tak jsem tedy vyhrabala jednu poslední bramboru a mrkev, nastrouhala jsem to a udělala jsem bramborovo-mrkvovo-goudový bramborák.
Bylo to výborné!

Jak se tady ted probiralo to sadlo... babicka meho prvniho pritele pekla vyborne tvarohove buchty, jednou jsem se ji ptala, jak je vlastne dela, nacez se ukazalo, ze je hned po vytazeni z trouby potira vyskvarenym kralicim (!!!) sadlem, kdyz ho mela dost, pridavala ho i do testa. Jako odpurce sadla, natoz kraliciho (protoze kralik pro me nebyl zvire uzitkove, ale domaci mazlicek), jsem pak k tem buchtam mela dost ambivalentni vztah. :)
sádlo je nejlepší věc do kuchyně vedle másla!:-) hrozně se těším na neděli, až budu mít zas domácí
Znechucená a nechápající přikládám menu vítězů odborné soutěže žáků gastronomických škol.
Lione, snad to ani nečti, aby to s tebou neseklo.
To je něco neskutečného!!! Blbost střídá nesmysl ![]()
Pak se nedivme, že za hranicemi Prahy vypadá gastronomie jak vypadá. Neuvěřitelná zastaralost! hrubé chyby, grafické prasárny. ![]()
(soutěž neprobíhala před třiceti lety, ale minulý týden)

Jsem teda překvapená, že králík má nějaký sádlo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY