brrr bez rumu by to nešlo ![]()
Jídlo a vaření
domenica díky za info
viktorka_od splavu promiň, ale víš jako co to vypadá ![]()
Ounz To byl asi zamer:-)))
Nemate nekdo tip na vosi hnizda s minimem cukru, nejlepe treba s nahrazenym medem? Uplne experimentovat, ze si neco vymyslim, se mi nechce:-) Teda jako piskoty tam byt muzou, spis aby se do toho testa nepridaval zbytecne cukr.
Není zač. Vždycky se nemůžeme rozhodnout, která varianta je lepší - světlá nebo tmavá. ![]()
domenica já sem zvyklá na tmavou, ale tak třeba někde na návštěvě na ty světlý připadnu ![]()
Kokoska hehe
nesnasim cukrovi
Zaprvé to schovej před Kokoskou, zadruhé si nejsem jistá, jestli to není spíš vánoční dárek od kocourů
anoano, muz to tez komentoval te jsem se inspirovala v kocicim zachodku. a zatimco ja ku.vovala s tim lepidle tak on mezitim sazel vojaky v rade

domenica Světlou verzi vůbec neznám.
Kokoska mně vždycky přišlo, že to méně vzhledné cukroví bývá nejlepší. Navíc já jsem na tohle levá, takže mi ta hnízda přijdou v pohodě.
Ounz To nemůžeš srovnávat, chleba, to je vyšší dívčí
.
viktorka_od splavu Šikovný manžel, jsou jak z katalogu
.
viktorka_od splavu Ty jsou moc hezké (myslím úly:oD), já bych právě potřebovala recept na tyto světlejší bez kakaa - stačí jen na to těsto, tohle vypadá dobře, že to tak pěkně drží...podělíte se?
Jinak já myslím, že se u nás dřív dělávaly spodky z lineckých koleček místo piškotů.
whiskas aale, všechno je otázka cviku a nadšení pro věc ![]()
tarra ano linecka kolecka musi byt:-)
recept z netu, muz si nepamatuje/ neuklada, optam. ja je nejim. celkove cukrovi neni nic pro me
viktorka_od splavu Díky, nakouknu, jestli muž dohledá. Já se pravě na ty úly zde ptala už před časem, ale zapadlo to bez odpovědi, tak se teď připojuju k úlové vlně. Většina receptů je s tím kakaem, ale já má právě pocit, že ta u nás byla takto světlejší.
já dělám tuhle tvarohovou štolu, je tam i videonávod - ale už je asi pozdě, má se nechat 14 dní uležet...
whiskas Mazat to není potřeba, jasně, že ne vždycky se všechno povede, taky bych mohla vyprávět. Jen na to vánoční cukroví jsem nějak přísnější.
Ty případy nepovedeného chleba nebo vánočky či mazance(?), to je něco trochu jiného, taky nad tím nikdo neáchal, pokud se pamatuju.
V každém případě přeju hodně sil a nadšení do dalších pokusů.
dynda Zaprvé Kokoska to přežije, zadruhé to je přesně ten případ jako nepovedené chleby - autor to sem šoupne jako svůj propadák a reakce nejsou "na vzhledu nezáleží", "vždyť je to pěkné a jistě dobré", ale přejde se to s vtipem a jede se dál.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY