An.Fial ve vlaku se nestipe, musi se oznacit pred nástupem, ikdyz je ve vlaku pruvodci. Holt jizda vlakem není zadna prča![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
stes my máme fakt přímo ve vlaku, ale je nejen na pid
stes my máme fakt přímo ve vlaku, ale je nejen na pid
No jo, tak to je jiná. Jsem to s tím Berounem vzala doslova! Tak má to tu výhodu, že lze tu PID jízdenku v pohodě označit oběma směry přesně tam, kde/kdy je potřeba.
An.Fial ve vlaku se nestipe, musi se oznacit pred nástupem, ikdyz je ve vlaku pruvodci. Holt jizda vlakem není zadna prča
To mi pripomnelo historku jednoho kamarada z dob studii na VS. Vyrazne podrouseni chteli jet na dalsi vecirek do vedlejsiho mesta. S kamaradem se dostavili k okynku na nadrazi, kde sedela znacne neprijemna babizna, ktere huronsky oznamili "Hradec!" A ona. "Kralové?" A oni naprosto pohotove: "Ne, studenti" ![]()
Candance jo, jo, on je studnice
plus v jeho podani je to samozrejme jeste uplne jinde.
Jednou vypravel, kterak ho jeho otec hned u branky a oci navrch hlavy vital na chalupe slovy: Honziku, to je dost, ze jsi tady, ja ti musim neco rict, pojd, pojd. A byla z toho historka, kterak tatinka okopavajiciho cosi na zahone prekvapili sousedi, kteri prijeli po delsi dobe do vsi na chalupu - veeelka honorace z Prahy
pochvalii mu zahradu, tak on je ze zdvorilosti pozval, at si tu zahradu projdou. Tak tak spolecně jdou, jdou, az u chalupy se po cele stene vinul obri klematis a paninka na manzela zvolala: Karle!!! Podivej!!!! To je ale uzasny klitoris!!! ![]()
Celkem tatinka chapu, ze se potreboval podelit ![]()
viktorka_od splavu no on je fakt desny vrahoun, navic mame podobny smysl pro humor, takze to obcas byva smrtici ![]()
Candance jo, jo, on je studnice
plus v jeho podani je to samozrejme jeste uplne jinde.
Jednou vypravel, kterak ho jeho otec hned u branky a oci navrch hlavy vital na chalupe slovy: Honziku, to je dost, ze jsi tady, ja ti musim neco rict, pojd, pojd. A byla z toho historka, kterak tatinka okopavajiciho cosi na zahone prekvapili sousedi, kteri prijeli po delsi dobe do vsi na chalupu - veeelka honorace z Prahy
pochvalii mu zahradu, tak on je ze zdvorilosti pozval, at si tu zahradu projdou. Tak tak spolecně jdou, jdou, az u chalupy se po cele stene vinul obri klematis a paninka na manzela zvolala: Karle!!! Podivej!!!! To je ale uzasny klitoris!!!
Nedávno jsem vyslechla taky pěknej přeřek.Bohužel jsem nezachytila úplně vše.
Sedím si v kanclu, dveře pootevřené na chodbu a slyším vedoucího katedry, kterak si to kráčí se studentem z Polska, co je u nás na stáži. Jdou a něco si vykládájí, přičemž šéf mu povídá (celou dobu česky), že půjdou tam a tam a nakonec navštví Lékárnu u modrého robota. Pak už jsem slyšela jen jak říká: neeeee, kokota neee, to je ošklivé slovo!
Málem jsem si ukousla ruku.
Lama_z_Lana no, moment, on to nebyl prerek, protoze Karel to odkyval, ze je vskutku krasny, nehnul brvou a jediny, kdo malem explodoval byl kamaraduv tatinek! Oni sli a obdivovali dal.
jinx tatínek byl teda formát, to bych nevydržela ani náhodou![]()
jinx a já to teď z ty hlavy ale nedostanu!!!!
Kokoska já jsem jen o malinko mladší černý uhlí, ale živě se pamatuju, jak na VŠ člověk nakráčel do děrovny, tam si ty štítky naděroval, svázal gumičkou, odnesl do přihrádky do sklepa, kde počítač zabíral celou jednu místnost, v tý samý přihrádce si vyzvednul druhej den sjetinu, prolistoval několik metrů papíru, aby na konci našel ERROR a znova nakráčel do tý děrovny...
jinx od teď již clematis nebude nikdy jako dřív...
moora jojo, ale u nás směli do děrovny jen z oboru "Automatizované systémy řízení", nám plebsu to děroval někdo neviditelný - a asi dělal ty errory :D
moora od teď už radši jedine plaminek!!!!
Potrefenáhusa stejně všichni vědí ![]()
jinx uz viem ako budem predstavovat moj klematis ![]()

Janulik03 Ale madam, vy ho tedy máte nádherný ! ![]()
Isca dakujem, madame ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.