moora rozvinu téma: v té děrovně zoufale hledal nerozbitý děrovač, neb většina děrovala nakřivo. A ten balík na sjetí protočil několikrát, než vůbec došel ke spuštění programu, do tý doby řešil ty křivě vyděrovaný "ASSIGN SYS003,SYSxxx" štítky. Pamatuju si to doteď ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
V pondělí večer kolem 22 hodiny pojedu sama metrem z Karlína do Butovic a dále busem na Malou Ohradu. A blbý dotaz venkovanky: mám se bát a jet raději taxíkem nebo je to v pohodě? Děkuji.
JankaM Podle mně není problém použít MHD. Škoda peněz za taxíka. Určitě nebudeš sama v metru ani v autobusu.
JankaM já jsem teda taky venkovanka
ale v mhd bych se nebála nikde. spíš bych byla vděčná, kdyby mě někdo pak vyzvedl v té cílové stanici
JankaM Jen bych si zjistila, jak často ty autobusy jezdí.
JankaM nebála bych se, kolem 10. jezdí lidi z kin, večeří apod., to by mělo být v pohodě.
Spojení tak, aby navazoval autobus na metro, se dá najít např. na http://spojeni.dpp.cz/
A je dobrý nápad, pokud je cíl dál od busu, aby na vás někdo počkal.
Kokoska Sweet Potato viktorka_od splavu Mohučanka děkuju všem
JankaM Ale radsi osuchanej hubertus a vuittona do batohu nesenem na brise![]()
Mutziputzi na to už jsem úplně zapomnela ![]()
Mutziputzi a ramínka, ramínka s sebou máš?!![]()
Potrefenáhusa viktorka_od splavu se nevomrzi ale, co?![]()
Mutziputzi to nikdy![]()
nevite kde maji velky vyber povlaku na polstrare? nechci eshop. potrebuji/chci takove divnobarvy a tam je to na monitoru dost nevyspytatelne.
continuity Ikea, Kika
Kokoska diky. ja na tu Ikeu koukala na webu a nic me nezaujalo, ale ted jsem koukla jeste jednou a maji tam nejake novinky, co by mozna sly. takze diky za nakopnuti.
Doporučte mi nějakou dobrou pánev na běžné smažení, nějak se nemůžu trefit, každý rok kupuju novou keramickou a každý rok mám pocit, že už by to zase chtělo novou. Nebo je to normální?
Mutziputzi viktorka_od splavu niečo som prepásla? ![]()
Asi konec, ze?
Blbci, dobry mainstream aby clovek hledal lupou a oni ji zrusi ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.