jinx co???neeeee!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa ja se bojim, ze nam pravdu. Nikde pomalu ale jiste neni k dostani. Rada bych se mylila.
jinx no teda!!!! To je moc povedená vůně!
(A já se to sem teda skoro bojim napsat, ale já si teď koupila tu uplně nejklasičtější chloe, ze který jsem ještě nedávno vyloženě zvracela.......a je teda
)
jinx Potrefenáhusa Bohužel to tak vypadá, taky je to moje oblíbená a nemůžu nikde sehnat už od loňska, poslední jsem koupila 50ml na Mall.cz, ale ani tam už není ![]()
Děkuju, asi něco takového vyzkouším. Teflon to není, že?
Janulik03 to někdo psal ještě na pekle, že v Praze je nutný se chovat nenápadně a bezpečně, takže jedině starý ošuntělý levný oblečení, místo kabelky batoh, pomalu do každý kapsy pepřák apod.
jinx Allysa a ta Nomade mi přijde, že stojí za pendrek. Aspoň teda na mě je to taková nezajímavá drogerková vůně
souhlas, mne tez
Janulik03 jak pise Husa
a jeste tak pekne sugestivni to bylo, ze jsem uplne videla ten prevlek. a pak mi jeste utkvelo jak si s sebou na dovolenou vozi (mimo jine silenosti, co uz si nepamatuju) vlastni raminka do skrine, protoze v hotelech jich byva malo/spatny
Potrefenáhusa ahá, no do prčic, ešte teda prehodnotím svoju návštevu Prahy, ked je to také nebezpečné. Zostanem u nás na dedine, kde líšky dávaju dobru noc, tie ma nezakusnú snád. ![]()
jinx přitom název krásnej
viktorka_od splavu To byla ta samá?
Pozor, IKEA má základní velikost polštářů (a povlaků na ně) poněkud jinou než je typický rozměr. Doporučuju přeměřit polštáře.
viktorka_od splavu ježiš, mne sa niečo vybavuje že si niekto aj povlečenie vozí do hotelu. Aby nespal pod niečím hnusným. Je to ono? ![]()
Potrefenáhusa což vo to, každej sme ňákej, ale ona ze sebe dělala hroznou byznysmenku světoběžnici...a pak hubertus, vokopaný kozačky a batoh na břicho když jede v noci z divadla z Hlaváku![]()
Mutziputzi To mi uniklo, škoda. To musela být výživná diskuze.
stes byla :-) už je to hrozně dlouho, ale něco si z toho taky pamatuju... fakt jsem se tehdy dobře bavila... a téma, co s sebou, když cestuju, bylo taky vydařené...
nolita To si pamatuju...co do Paříže konkrétně, myslím. Svačina a tak, mimo jiné. ![]()
nolita a tak ono i tady se párkrát objevila poradna protřelých turistek, lekce "V čem chodit po městě"...taky se vyrojilo pár pragmatiček s patentem![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.