stes jj, a pořádná flaška vody a min. tři průvodci, a knížka a čtečka, když se stojí někde v řadě... jako vlastně nic proti, každý je prostě nějaký, ale tohle bylo prostě vtipné a jak z jiného světa :-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi fakt? já mám tuhle diskusi spojenou ještě s MP, tady mi to nějak uniklo asi... :-) nebo jsem to prostě jen zapomněla :-)
Tady to bylo taky, myslím , že to byla Amun.
3 průvodce nosím já. Čtečku ne, kdyz stojím v řadě, čtu si v těch průvodcích. Zas nenosím flašku vody, tím se to vyrovná.
moora "tamta" nosila do fronty beletrii![]()
No a teď mi napište, kdo to byl!
No a teď mi napište, kdo to byl!
chceš íst s nou na dovolenku?? Nebudeš musieť nič nosiť, všetko bude mať ona. ![]()
Tak Betty tu si pamatuju taky, ale nemám ji úplně spojenou s cestováním... :-)
Janulik03 ne jenom sem zvědavá jako vopice, tu diskuzi si pamatuju (a ještě tu o praní a o výměně ručníku, triček, tu o četnosti sprchování, o tom že katolíci jsou nejlepší, źe cukroví my češi jíme starý, že jídlo taky....
) ale nepamatuju si, kdo to byl..
Ounz a tu o umývaní záchodového sedátka v umývačka si pamätáš? ![]()
Ounz Tak to byli ti, co nesnášej jídlo od cizích lidí a když někde dostanou vánoční cukroví, vysypou ho cestou ptáčkům, ne?
Janulik03 to si pamatuju ja a vybavi se mi to pokazde, kdyz uklizim wc ![]()
Janulik03 no jo, tu taky! ![]()
Sweet Potato
jo asi ti..
Ounz ja vždy, ale fakt vždy ked otvorím umývačku.
Jo a potom ešte si zmyslím na to, ako ktosi nechce požiť príbor u cudzích, lebo z umyvačky to určite chytaju rukami nie za ručky, ale za časť, ktorá patrí do úst. Tak to bolo tiež výživné.
Ha! A že si nič nepamätám. Na blbiny, na tie ma užuje ![]()
nolita no myslím, že ji zaměstnavatel platil economy třídu vlak, letadlo.
hele a s těma příborama, že se nechytaj za ty rukojeti při vyndaváni z myčky, že to byla Lola?
jinak mám blbej dotaz - kdo máte myčku s tim horním šuplíkem na příbory, máte morál to strkat do těch drážek? Já jsem u předešlý myčky měla i z toho košíčku vyndaný ty rozdělovátka, tohle mě asi zabije :-)))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.