Potrefenáhusa nastastie mám ten košíček. Videla som to u známej, a teda asi by som sa tiež premáhala, aby som poukladala.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Janulik03 já myčku nemám, jen u matky, ale od teď už si vždycky na prkýnko vzpomenu a pak na tebe ![]()
Potrefenáhusa Ukladala som to, ale tak halabala, niekto tu písal že to pri ukladaní rovno aj triedi aby boli lyžice, vidličky a pod spolu :D Teraz mám košík a pekne ma se..![]()
Potrefenáhusa nemám morál..úplně mi to deptá. Ale vejde se tam dolů zase víc věcí, to jo
Potrefenáhusa Co blbneš?
Já dlouho ani netušila, že na to tam ty drážky jsou, až jak mi jednou po nějakém večírku naskládala nádobí do myčky kamarádka....pro mě to bylo jako zjevení "to je geniální!!" jsem si říkala....a myslíš, že je tam rovnám? Ani omylem.
Ty příbory si nepamatuju, ale Lola by to mohla být, ona byla myslím zrovna dost úzkostlivá na takové věci.
A to s tím cizím a starým cukroví byla 100% Gullietta, to bylo možná trochu záměrně vyostřené.
Ale jinak si to pamatuju všechno a miluju tyhle debaty, já bohém se při nich fakt bavím....a ještě co je třeba nosit, když jdete s dítětem na procházku, to mě taky bavilo. :-)
paktofonika jo, to sem dělala já v tom košíku, ale tam je to pohoda, prostě jen hodíš lžíci k další lžíci a pak to z toho košíku vyndáš najednou rovnou do zásuvky. Mě to, stejně jako u těch ponožek, který věšim rovnou k sobě, přijde jako ušetření práce a na to já dost slyšim.
ale ten šuplík jak se to musí dát do správný polohy do drážky...![]()
Potrefenáhusa jo a máma měla košíček a ten byl fajn, teď má zásuvku a ta mě štve..
Garfie no ale když to tam jen hodíš, tak to ti to v tom pak jezdí, když ten šuplík vyndaváš.....a jiný členy domácnosti to mírně neurotizuje...
Potrefenáhusa No ale veď to tam padá samo. Mne práve príde, že v tom šuflíku sa príbory lepšie umyju, v košíku už sa mi stalo, že sa príbory zlepily k sebe a neumylo sa to dobre. Čo ja by som dala za šuflík. Chýba mi moja umývačka ![]()
paktofonika samo tam bohužel nic nepadá, aspon teda ne do našeho šuplíku ![]()
Potrefenáhusa Mně tam nic nejezdí, nebo jsem si nevšimla=rozhodně mě to neneurotizuje a kéž by to ostatní nějak zajímalo, mám kolikrát pocit, že u nás doma jsem jediná, kdo o exitenci myčky ví
(a ne že by ten zbytek domácnosti umýval ručně, nene).
Umývačka je jeden z najlepších vynálezov, hned po pračke.
Janulik03 no hej!!!
Já bych umývačku taky chtěla, ale nevejde se mi ![]()
Potrefenáhusa já to do drážek dávám, rozděluju podle druhu, všechno stejným směrem
a lžíce nakláním tak, aby z nich odtekla dobře voda. vypouklým nahoru.
Potrefenáhusa Tak to je blbý :D Ja som prvú umývačku mala práve s tým šuflíkom a ako som si na to zvykla tak mi to prišlo super a user friendly, teraz keď som prešla na umývačku z doby kamennej tak mi lezie na nervy a to nielen ten košík ale komplet celá :D
Jiná Realita ha! Pozor, blížiš sa ku kolíčkom rovnakej farby na jednom druhu prádla. ![]()
A já pořád nevím, o jaký drážky jde ;-(.
Jiná Realita no vypouklým nahoru to dávám taky, protože z toho pak ještě nechci vyplachovat tu jedovatou vodu ve dřezu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.