"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline VeronikK
363 příspěvků moje polička 10. února 2019 09:30

MP Marge to je fakt ale šílený tohle... Já jsem docela stydlivá, jako dítě abch promluvila na cizí lidi apod. Že bych se musele někde exibovat, toužila jsem vždycky po celkových plavkách a tak. Ale naučila jsem se, že se dá i na koupališti převléknout do plavek, že na mě fakt v šatně bazénu nikdo nekouká, že prostě není třeba nahotu nějak démonizovat. Jsem schopná bejt nahatá před lidma - jako jít se v noci koupat nahá do řeky, moře, vyčurám se v lese za prvním stromem nebo i bez stromu a tak. Asi by mě v Americe brzo zavřeli :-)

Offline VeronikK
363 příspěvků moje polička 10. února 2019 09:32

Dadoo já vracela a nepovedlo se mi, vrátili místo toho zpátky zásilku, na kterou jsem teprv čekala. Teď mi tu půl roku leží šary, které mi nejsou...

Offline VeronikK
363 příspěvků moje polička 10. února 2019 09:34

Karja ochotný? Ze mě dělali blbce a fakt mě naštvali, pak teda ještě volali a omlouvali se horem dolem, ale moc mi nepomohli...

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 10. února 2019 09:47

Zapadlá  tak tohle už konečně  klaplo.. Uffff. Díky. 

Moc dekuju všem. Tohle by mohli dávat jako rebus do unikovyvh her.. 

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 10. února 2019 10:12

Garfie MP Marge me ta americka prudernost prijde hrozne zvlastni. Ja chapu, ze jsou lidi vice a mene stydlivi, ale delat z nahoty neco neprirozeneho je, podle me, neprirozene. Ja sama klidne jdu do sauny na chate i s chlapama. V lete jsem byla u znamych na chate, kde byl takovej malej festival, lidi hodne, vetsinu jsem neznala. Chodili jsme do sauny, koupali se v mori, neprislo mi na tom nic nepatricneho, nikdo neocumoval. Ale bylo to urcite proto, ze tam sli do sauny bez plavek vsichni, jako jedina bych naha asi nesla.

A zvazovat volani socialky kvuli nahote je dost hrozny 

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 10. února 2019 10:15
Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 10. února 2019 10:27

Friga Mně taky. Právě ta známá mi to ještě tak vypíchla, protože jí se opravdu líbil náš přístup, jen ho nebyla schopna. Já jsem taky spíš stydlivá, na nuda pláž bych nešla, různá "převlékací místa" jako šatny, sprchy a tak mi nedělají moc dobře, ale prostě zvládnu to. V Japonsku se chodí v onsenu nahý, některé jsou i společné s muži a taky jsem to zvládla. Prostě ten zážitek, za kterým tam jdu, je cennější. 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 10. února 2019 10:47

Friga Garfie co se nuda pláže a sauny týče, tak zvládám oboje. Ale uvědomila jsem si, že je to tím,  že se tam cítím anonymní. Kdybych věděla, že se tam vyskytne někdo, koho znám, tak tam nejdu.

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 10. února 2019 11:07

SunEclipse to mne nevadi jit s kamaradama/ znamejma, ale musi to byt oboustranny. Treba v praci bych asi trochu mela problem jit plavat, protoze me zakaznice znaji, ale ja si je nepamatuju. Treba ucitelky plavani/ plavcice se dost casto chodej prevlikat do saten pro zamestnance, protoze jim vadi, ze je zakaznice okukujou. Nebo maj ten pocit. Ja zase v ramci pracovnich povinnosti obcas musim i do panske šatny a sprch a je dost neprijemny tam potkat nekoho znamyho, hlavne je-li to znamy jen od pohledu nebo pracuje tady v baraku. 

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 10. února 2019 11:16

Takhle strasne stydliva je moje matka a je to celkem peklo, hlavne, kdyz s tim nehodla nic delat. 

S kamaradama jdu do sauny bez problemu, s kolegy muzi bych ale nesla, se zenami klidne. Cizi lidi neresim vubec.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. února 2019 13:14

Mě by nedostali do veřejný sauny ani na nudapláž ani párem volů!!!

Offline stes
9282 příspěvků moje polička 10. února 2019 13:31

continuit  A proc by s tim měla neco delat? Pokud ji to neomezuje u lékaře, tak nahá snad krome domova byt nikde nemusi. 

Online viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 10. února 2019 14:21

MP Marge před pár lety poslali známí dceru studovat na rok (střední školu) do jižní karolíny. nabalila si s sebou sukně a tílka, prostě to co tu nosila v létě, však teplo.. no musela tam dokoupit trika ke krku, prý když ji hostitelská rodina v tom uviděla poslali ji hned převlíct že takhle tam teda rozhodně chodit nemůže. krom toho mě teda hodně překvapilo že jí zakázali jít do černošské rodiny.. 

Offline stes
9282 příspěvků moje polička 10. února 2019 14:33

viktorka_od splavu tak v jizni karoline to maji asi nekteri porad v krvi.. Hrozny. Obleceni bez komentare na druhou stranu, holka si bude vazit evropsky demokracie 

Online viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 10. února 2019 14:51

stes ona nakonec v evropě nežije, ale tam taky ne:-)

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 10. února 2019 14:57

Mutziputzi A vadí ti, že tam jsi nahá ty, nebo koukat na jiný nahý lidi?

20970 příspěvků moje polička 10. února 2019 14:59

999 spíš to druhý, jsem hroznej estét

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 10. února 2019 15:01

Mutziputzi To tě chápu, mám to stejně .  V sauně mi to nevadí, ale na nuda pláž kvůli tomu nechodím...

20970 příspěvků moje polička 10. února 2019 15:04

999 právě, taky bych se chtěla opálit všude, jenže....

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 10. února 2019 15:24

stes protoze by ji hodne prospelo jit jednou tydne plavat, je to jediny sport, ktery provozuje. Ale chodi jenom tam, kde se muze prevlect zcela v soukromi a nikdo ji tam nezna. A kdyz je u nas na navsteve a 6 lidi se nekam vypravuje a ona se zavre na 15 minut v koupelne, protoze ji nikdo nemuze videt ani u cesani.