999 Diky, tohle byla jina znacka, trpytky ci spis rakove odlesky tam byly, tak me to odradilo. Precru recenze,nemela jsem vubec cas zkouset ani vybirat, jen jsem prolitla obchodem.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja transparentní pudr určitě nemá mít třpytky
viktorka_od splavu no to nevyky trpytky, ale takovej lesk spis, jemna perlet nebo tak neco
Potrefenáhusa pokud se nimra v jidle, tak to neni nadejnej kus.
stejne jako zimovrivej pripad, napriklad.
Začátky manželství - muž chtěl v ložnici zimu, já ne. Tak to večer bylo kdo měl větší vytrvalost, on zavřel topení, já otevřela. No vyhrála jsem.
Jak můj muž s oblibou dnes říká, že začátek manželství je boj o moc. A, že když to ted vidí tak se moc nesnažil, nebo mě měl hodně rád.
Karja zkus HD pudr od Make up for ever, ten je bez perlete, lesku, vypada jak mouka, ale na pleti uplne neznatelny.
Tak Betty ano boj o moc, to je přesný:-) (mně to takhle vysvětlil můj muž, je možný že bysme fakt byly nějak příbuzný?:P
Pavlena Aha, tak to asi ma vypadat jako mouka:-D. Mouku tam taky meli, to je fakt:-D
Karja ale hladká, krupici nebrat:D
viktorka_od splavu Jedine hladkou babissinu volbu;-)
(ale beze srandy na popud Garfie jsem si koupila ten zelenej, taky mouka s nádechem do zelena, je ok, akorát trošku hrubší, a hůř se s tím pracuje aby to nebylo vidět - ne barvou, ale ta struktura)
viktorka_od splavu Aha, aha, zelenej mi unikl, to je asi proti zacervenani?
viktorka_od splavu No tak mně navrhni tu vůni. A mám ráda těžká vína a těžké vůně.
Ale zárověn aby byla na léto, což se možná vylučuje.
Edit: možná bych mohla dodat, že mám ráda jasmín.
Karja jj tak
Tak Betty záleží jestli máš chuť zkoušet třeba nějaký vzorky přes internet nebo bys raděj tipy co zkusit v parfumerii?
Tak Betty těžké/na léto se imho nevylučuje vůbec, naopak, já takové v létě vyhledávám:-)
jasmín? zkus Samsaru/Guerlain nebo Tom Ford Jasmin Rouge
...nejsem viktorka, ale když víno, tak
Japon Noir Tom Ford
Vanille Fatale
(tam mám portské...)
pak, souhlasím s viktorkou, i Jasmin Rouge,
ale i Jasmin Musk,
a pak vlastně cokoliv od Toma Forda stojí za vyzkoušení.
Jeho vůně - to jsou emoce...,
jsou originální, krásné, mají výdrž
Zweimal
Tak Betty serge lutens a la nuit
viktorka_od splavu já nechci zkoumat vzorky, ani vůně v parf., poněvadž bych si stejně těžko vybírala. Dám na doporučení odtud.a jsem se rozhodla pro Toma Forda. Má už dva hlasy. Bude se mi líbit, jsem si jistá.
Ve vunich jsem celkem nepolibena. Tak chci zkusit něco nového.
Takže jasmin rouge.
Tak Betty jasmin rouge je úžasná....ale....keď si už tam na severe....už si skúšala Warszawu?
https://www.parfumanie.cz/database/detail/warszawa-puredistance
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.