"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. února 2019 15:53

Jinak teda ten strudl byl regulerne a proste objektivne vynikajici jo? Chtit po me varit kontinualne je samozrejme utopie, to nejsem zas blazen, ale hypoteza potvrzena a jedeme dal. 

Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 23. února 2019 16:38

slniecko děkuji za doporučení.

Online Potrefenáhusa
38908 příspěvků moje polička 23. února 2019 17:20

Tak Betty toma Forda určitě naslepo nekupuj, to fakt nejsou vůně na první dobrou (až na výjimky), fakt moc doporucuju vyzkoušet 

Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 23. února 2019 18:52

Potrefenáhusa tak můj plán objednat z netu dostal povazlive trhliny. Navic zásadně kupuji 100ml.

Dvě odbornice se tady shodly a ja nemám vycvičený nos.

Offline MarcelaN
příspěvků moje polička 23. února 2019 19:31
Reakce na Mutziputzi:

Jinak teda ten strudl byl regulerne a proste objektivne vynikajici jo? Chtit po me varit kontinualne je samozrejme utopie, to nejsem zas blazen, ale hypoteza potvrzena a jedeme dal. 

​já jsem jedna z mála, které o tom nepochybovaly a není v tom ani trochu ironie. Viděla jsem tvou postavu, zmiňovala jsi že nejíte pečivo, cukr...takže minimalistická verze těsto+jablka+skořice musela bejt úžasná, dala bych si hned taky. Aby si pochutnali zdravě se stravující, není nutno všude cpát kila cukru a kdesi čeho.

A je mi jasné, že za tento příspěvek opět dostanu čočku o nenávistných komentářích proti tlustejm, ale je mi to jedno. Ono to totiž jasně ukazuje rozdíl mezi kyblíky DH  a "dobrotami", pro které  třičtvrtě parfumánie mělo akorát pošklebky. 

Online Potrefenáhusa
38908 příspěvků moje polička 23. února 2019 19:35

MarcelaN problém je v tom, ze tvoje příspěvky jsou nenávistný, ať píšeš o čemkoliv 

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 23. února 2019 19:49

MarcelaN Pro které dobroty mělo třičtvrtě parfumánie jen pošklebky? 

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 23. února 2019 19:54

MarcelaN Mozna by sis trochu cukru dat mela;-).

Online viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 23. února 2019 19:57

Karja 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 23. února 2019 20:01

Karja a nebo prášek 

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 23. února 2019 20:07

Dadoo viktorka_od splavu Ale, kdepak prasky, ja si dala rano medovnicky a jsem na vsechny jak med! Tahle zdrava strava to je jen pro silny povahy!!!

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 23. února 2019 20:19

Karja Medovníčky ok, však nemůžeš denně snídat jen vtipnou kaši. To by bylo trochu nůďo 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 24. února 2019 08:25

nemate prosim nektera z vas zkusenost se smart hodinkami pro deti (pro obcasnou kontrolu, misto telefonu) - znacka, na co dat pozor a tak...Dekuji

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 24. února 2019 09:00

MarcelaN Dekuji za pochopeni

A vy vostatni to mate za ty kecy vase!!!

Offline Miru
16880 příspěvků moje polička 24. února 2019 09:03

Potřebuju jarní bundu.

Tak jsem si vyhodnotila, že asi nejvíc univerzální pro mě bude střih bomber

(ke sportovnímu i sportovně elegantnímu).

A teď dotaz:

co rozhodně NE?

Resp. je blbé - lesklý materiál, určité barvy, zda se snesou výšivky či nápisy nebo to rozhodně ne, atp. ...

Prosím o názory...

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 24. února 2019 09:20

Miru to stejné jsem vyhodnotila i já.  

Mám v plánu koupit černej, takže ti moc neporadím. Ale podle mě bomber snese spoustu variant, takže zálěží na tvém šatníku. Za mě lesklé materiály, výšivky, atd klidně ano, ale bude zálěžet na konkrétním kusu oblečení.

Offline Miru
16880 příspěvků moje polička 24. února 2019 09:21

nellielovett 

...díky

Jako nemyslím být celá onášivkovaná a lesk jak blesk. Ale prostě třeba sem tam nášivka nebo decentní výšivka, jestli to neva v dost 40+ ...

Offline VeronikK
363 příspěvků moje polička 24. února 2019 09:26
Reakce na MP Marge:

​Prave ze spatne   Klientka na tom neni psychicky vubec dobre. P.S. Ekzem nema. 

​Tohle je opravdu hrozný od vlastní matky. Mojí babičce zemřelo jedno miminko a potom zase asi už dvouletý chlapeček. Tchyně jí to dávala taky pěkně sežrat. Když si to představím, muselo to bejt hrozný. Navíc byla dost mladá, do 20 let. Zas teda byla ještě válka/těsně po válce, takže to asi bylo běžnější než dnes. Ale stejně... Navíc toho chlapce jí v podstatě zabili v nemocnici, možná by to nedal ani tak, nevím, co mu bylo (v rodině se o tom moc nemluvilo). Potřeboval nebo prostě mu dali transfuzi, usoudili, že matčina krev bude nejlepší. Jenže měl jaksi jinou krevní skupinu. Ono asi, jak byla válka nebylo krve nazbyt, tak to dopadlo takhle blbě, no...  Pak měla ještě dvě zdravé děti, jen moje máma (starší z nich), špatně jedla, celá rodina s tím měla starosti - měli strach, aby neumřela.

Offline VeronikK
363 příspěvků moje polička 24. února 2019 09:41
Reakce na barbucha:

Lilly_Ku 

Potrefenáhusa 

Samozřejmě některý rodiče by zasloužili... ale od toho seš pak dospělej člověk, aby ses dokázala nějak oprostit a vyhodnotit sama sebe. Dítě je samozřejmě bezmocný, ale když vyroste a dokáže se bez zachvění podívat do zrcadla  a prohlídnout bez studu svoje vysvědčení a diplomy, případně výplatní pásku  tak už si obrázek o svý hodnotě může udělat, ne? Ať si rodiče melou cokoliv, dlouhej nos na ně!

​Já musím říct, že moji rodiče mi teda nepomohli vybudovat si nějaký sebevědomí. A ne proto, že by na mě byli nějak hnusný. Dospěla jsem k tomu, že to bylo proto, že oni sami měli poměrně zdravé sebevědomí, nezabývali se svými křivdičkami atd.,a nenapadlo je, že my s bráchou jsme v tomhle úplně jiné povahy. Takže my jsme myslím oba o sobě prostě vždycky pochybovali. Já se celé dospívání cítila být tlustá, když jsem se viděla někde na fotce, tak jsem byla sice překvapená, že jsem fakt hubená, ale v reálu to ten pocit nezměnilo. Dnes ve svých 40 jsem postupně vybudovala a získala nějaký nadhled, sebevědomí mám v určitých směrech, ale týká se to spíš intelektuální stránky. Že jsem ošklivá a tlustá už mi prostě jen tolik nevadí :-) (A nejvíc mě překvapila švagrová, prý, když jsme se seznámily, tak jsem jí prý připadala krásná, a byla šťastná, že se s ní bavím - to mi měla říct tenkrát ...)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 24. února 2019 09:45
Reakce na Mutziputzi:

​hele, to se mi nějak nezdá kupovaný těsto jako důkaz. to je jak vosmažit karbanátky z polotovarů. hezky sama listový těsto podle internetu to má bejt!