"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 24. února 2019 09:56

moora houby listovy, tady se psalo, ze vopravdickej štrůdl jedině z taženýho!!!

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:00

Potrefenáhusa nez delat domaci listovy, tak to radsi z tazenyho 

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:02

Potrefenáhusa moora Tak nešlo o to, aby se přesvědčila Mutziputzi, ale aby se přesvědčil strávník, na to kupovaný stačí, zvlášť pokud nedozírá na celý proces, že jo 

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:04

Stala sa mi taká divná vec, tak sa tu chcem poradit, či je to vobec mpožné alebo som mimo... Kúpila som si celkom drahé 2 páry topanok cez ASOS, jedny som vracala, s problémami trocha, ale nakoniec poslali, že ich majú.

Chvílu na to 2 sukne, zase jedna šla spat. To prišlo hned že ju majú a vracajú peniaze.

No ale peniaze nikde. A ked som to začala skumat, písat im že som nič nedostala, tak som zistila, že žiadna platba mi z účtu neodišla. Je to možné? Že by to poslali bez zaplatenia?

Teraz som si teda na skušku objednala ordinary, že to testnem, a zase nevidím odídenú platbu, a tovar mám už pár dní doma.

Celkom rada by som dostala tie peniaze spať, ale to vyzerá, že to mám celé zadarmo! Alebo som uplne blbá. Ale skontrolovala som všetky účty, ku ktroým máme kartu... vie mi niekto prosím povedat čo to može byt?

Online Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:08

Garfie a dyt mi se jenom smejem, já taky kupuju to listovy rozvalený s margarinem...pac maslovy vzdycky nemaj a ještě se musí válet :-)

continuity já neumim žádný, nastesti to nikdo nevyžaduje 

Offline Ounz
20537 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:11

Potrefenáhusa jenom prosimtě, tažený je fakt jednoduchý, to je jen pověra, že je to těžký. Ani listový těsto není složitý, jen to chce ten čas a pak když člověk vidí, kolik v tom mizí kostek másla  no naštěstí já preferuju ten taženej nebo ještě z křehkýho těsta. Jo a matka dělá kynutej..

Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:12

olivieraa nerozumím proč chceš zpět peníze když jsi neplatila nic? V tom případě jaké peníze?

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:13

Potrefenáhusa Však jo, ani by mě nenapadlo dělat těsto na štrůdl doma :-)

Offline Ounz
20537 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:15

Garfie škandál! 

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:16

olivieraa Tak pokud jsi nic neplatil, nevím, co bys chtěla zpět?  Zkus si to zkontrolovat podle částky, mně se teď několikrát stalo, že jsem dostala záhadnou platbu od vlastní banky-říkala jsem si, že mi třeba vrací nějaké poplatky co strhli neoprávněně a tak-a pak jsem zjistila, že je to vratka od nějakého online obchodu, ale bez zprávy, bez označení, že je to vratka na kartu, prostě bez ničeho-odesílatel moje banka. 

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:19

Tak Betty Garfie no jasne že ked som neplatila tak nechcem spat, to sa ani nedá, oni chcú vidiet záznam o platbe, ale zdá sa mi nemožné, že mi to poslali bez platenia, ved tam musia mat nejaké kontroly, a teda 3x za sebou!! Preto som skor myslela že tam bude niečo ako píše GArfie, že tie platby proste nevidím

Offline stes
9288 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:27

MarcelaN a který dobroty to jsou? 

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:30

olivieraa Tak stát se to asi může, mně už se to vlastně párkrát stalo, ale vždycky to teda byla malá firmička, u ASOSu  se mi to moc nezdá...tak to zkus vyfiltrovat podle té částky. 

Ounz  Tak ale kdybys viděla moje pokusy o pečení....ty jsi profík!!!

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:32

Garfie no ono to tam proste nie je, ja ten účet používam málo tak je to lahke skontrolovat...asi idem nakupovat vo velkom, ked to mám vlastne zadarmo :D

Offline MarcelaN
příspěvků moje polička 24. února 2019 10:38

Garfie stes uznávám, že jsem se vyjádřila nesprávně a přesný výraz měl být jednotné číslo "dobrotou", myšlen Mutzin štrůdl. Prostě jsem použila spojení kyblíky-dobroty. Stačí???

A pošklebování to bylo, stačí si přečíst dost příspěvků z pátečního odpoledne, hledat to nebudu. 

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:41

olivieraa nemas to niekde v zablokovanych prostriedkoch? Banka to moze obchodnikovi uvolnit az po case ( typicky teda pri odoslani tovaru). Niektore banky to ukazuju ako pohyb na ucte, ale ine nie.

Offline Ounz
20537 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:46

Garfie depa, jsem jen fanda uživatel, ale hlavně to byl jen vtip  nejsem odpůrce kupovanýho listovýho..

Online Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:46

Ounz kdyz já nějak neumim valet....já si vůbec s tema testama, krom chlebovyho, moc nerozumim

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:48
Reakce na Miru:

nellielovett 

...díky

Jako nemyslím být celá onášivkovaná a lesk jak blesk. Ale prostě třeba sem tam nášivka nebo decentní výšivka, jestli to neva v dost 40+ ...

​já mám teda už 50+ a černý bomber považuji za jeden z nejuniverzálních kousků mého šatníku.  Má decentní nášivky, naopak čistě černý by mi přišel moc jednolitě tmavý. Vlastně jsem si ho nejdříve jen půjčovala od dcery a potom jsem usoudila, že potřebuji vlastní

Online Miru
16874 příspěvků moje polička 24. února 2019 10:50

Kammila 

...óká