moora houby listovy, tady se psalo, ze vopravdickej štrůdl jedině z taženýho!!!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa nez delat domaci listovy, tak to radsi z tazenyho ![]()
Potrefenáhusa moora Tak nešlo o to, aby se přesvědčila Mutziputzi, ale aby se přesvědčil strávník, na to kupovaný stačí, zvlášť pokud nedozírá na celý proces, že jo ![]()
Stala sa mi taká divná vec, tak sa tu chcem poradit, či je to vobec mpožné alebo som mimo... Kúpila som si celkom drahé 2 páry topanok cez ASOS, jedny som vracala, s problémami trocha, ale nakoniec poslali, že ich majú.
Chvílu na to 2 sukne, zase jedna šla spat. To prišlo hned že ju majú a vracajú peniaze.
No ale peniaze nikde. A ked som to začala skumat, písat im že som nič nedostala, tak som zistila, že žiadna platba mi z účtu neodišla. Je to možné? Že by to poslali bez zaplatenia?
Teraz som si teda na skušku objednala ordinary, že to testnem, a zase nevidím odídenú platbu, a tovar mám už pár dní doma.
Celkom rada by som dostala tie peniaze spať, ale to vyzerá, že to mám celé zadarmo! Alebo som uplne blbá. Ale skontrolovala som všetky účty, ku ktroým máme kartu... vie mi niekto prosím povedat čo to može byt?
Garfie a dyt mi se jenom smejem, já taky kupuju to listovy rozvalený s margarinem...pac maslovy vzdycky nemaj a ještě se musí válet :-)
continuity já neumim žádný, nastesti to nikdo nevyžaduje
Potrefenáhusa jenom prosimtě, tažený je fakt jednoduchý, to je jen pověra, že je to těžký. Ani listový těsto není složitý, jen to chce ten čas a pak když člověk vidí, kolik v tom mizí kostek másla
no naštěstí já preferuju ten taženej nebo ještě z křehkýho těsta. Jo a matka dělá kynutej..
olivieraa nerozumím proč chceš zpět peníze když jsi neplatila nic? V tom případě jaké peníze?
Potrefenáhusa Však jo, ani by mě nenapadlo dělat těsto na štrůdl doma :-)
Garfie škandál!
olivieraa Tak pokud jsi nic neplatil, nevím, co bys chtěla zpět?
Zkus si to zkontrolovat podle částky, mně se teď několikrát stalo, že jsem dostala záhadnou platbu od vlastní banky-říkala jsem si, že mi třeba vrací nějaké poplatky co strhli neoprávněně a tak-a pak jsem zjistila, že je to vratka od nějakého online obchodu, ale bez zprávy, bez označení, že je to vratka na kartu, prostě bez ničeho-odesílatel moje banka.
Tak Betty Garfie no jasne že ked som neplatila tak nechcem spat, to sa ani nedá, oni chcú vidiet záznam o platbe, ale zdá sa mi nemožné, že mi to poslali bez platenia, ved tam musia mat nejaké kontroly, a teda 3x za sebou!! Preto som skor myslela že tam bude niečo ako píše GArfie, že tie platby proste nevidím
MarcelaN a který dobroty to jsou?
Garfie no ono to tam proste nie je, ja ten účet používam málo tak je to lahke skontrolovat...asi idem nakupovat vo velkom, ked to mám vlastne zadarmo :D
olivieraa nemas to niekde v zablokovanych prostriedkoch? Banka to moze obchodnikovi uvolnit az po case ( typicky teda pri odoslani tovaru). Niektore banky to ukazuju ako pohyb na ucte, ale ine nie.
Garfie depa, jsem jen fanda uživatel, ale hlavně to byl jen vtip
nejsem odpůrce kupovanýho listovýho..
Ounz kdyz já nějak neumim valet....já si vůbec s tema testama, krom chlebovyho, moc nerozumim
nellielovett
Jako nemyslím být celá onášivkovaná a lesk jak blesk. Ale prostě třeba sem tam nášivka nebo decentní výšivka, jestli to neva v dost 40+ ...
já mám teda už 50+ a černý bomber považuji za jeden z nejuniverzálních kousků mého šatníku. Má decentní nášivky, naopak čistě černý by mi přišel moc jednolitě tmavý. Vlastně jsem si ho nejdříve jen půjčovala od dcery a potom jsem usoudila, že potřebuji vlastní![]()
...óká![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.