Potrefenáhusa V nejhorším naloupnout i z druhé strany, ono se to tím jako tento.![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa Tak to mají asi nějak pevněji slepené. Holt smetánku si musíš zasloužit ![]()
Potrefenáhusa V nejhorším naloupnout i z druhé strany, ono se to tím jako tento.
chacha, četla sem `nakopnout` místo `naloupnout`, ale dává mi to i tak smysl ![]()
Potrefenáhusa existuje na to otvirani takovej figl, kterej bohuzel neumim popsat, musela bych ti to ukazat:-) spociva v tom ze chvili tlacis jakoby do protismeru a druhou rukou smackavas ta “kridla” k sobe. me to naucil muz, resp jsem pozorovala jaktoze jemu to jde a pak na to prisla:-)) do te doby jsem mu to nosila otvirat![]()
viktorka_od splavu jo Tak vlastně takhle to dělám Tlačit ta rozevření křídla proti sobě, pak se nahoře rozevrou a dobře se naleva.
Dadoo to ano, jenze tahle jeste potrebuje ten protilak druhou rukou, jinak ani tuk. asi kvalitni lepidlo;-))
Já mívám ty online platby na účtu docela dlouho vedené jako rezervaci té částky, bývá tam i napsáno do kdy, a to bývá dost dlouho od objednání, jako kdyby čekali na zprávu o doručení od dopravce
. Nemůže v tom být něco na ten způsob - že se ti ty retervace jenom nezobrazují, ale pak k tomu strhnutí dojde?
Eej zase tu ide tá zmrzlina, musím odtiaľto rýchlo zdrhnut
Potrefenáhusa ja quiche robím zásadne z kupovaného lístkového cesta
.originál cesto na quiche som skúšala urobiť raz a za tú námahu to nestalo, dokonca mi to s lístkovym chuti viac. A používam sladkú smotanu, som celý čas v tom, že tak to má byť ![]()
Potrefenáhusa Pinot Noir A máte to křehký kupovaný těsto nějaký osvědčený? Domácí mi nejde za boha a když jsem jednou koupila nějaký snad v tescu, tak to nebylo ono (já se v tom fakt nevyznám). Já ho na slano můžu fakt hodně :)
Jsem překvapená oblibou listového těsta. Strašně mi vadí, jak se po upečení drobi a přijde mi šíleně mastne. Přitom domácí listové těsto od maminky taková binec nedělá a ani přes asi tunu masla mi tak mastné jako kupované nepřijde. To ty jablka raději sním sýrová. Nebo podusim na puding.
se potom nedivte nenávistným komentářům, když se tady pořád jen řeší všude jídlo
ale jinak dobrý, už se mi chladí tiramisu, nevím už kdo ho tu dopoledne vzpomněl
Pinot Noir no a tady se prave zobácek neudělá, je to slepeny tak, ze se tam vetsinou neudělá ani ta malá dira
Tyhle obaly jsou hrozný. Je to tak dobře zalepené, že to vždycky ve finále kuchám nožem.
Tohle je opravdu hrozný od vlastní matky. Mojí babičce zemřelo jedno miminko a potom zase asi už dvouletý chlapeček. Tchyně jí to dávala taky pěkně sežrat. Když si to představím, muselo to bejt hrozný. Navíc byla dost mladá, do 20 let. Zas teda byla ještě válka/těsně po válce, takže to asi bylo běžnější než dnes. Ale stejně... Navíc toho chlapce jí v podstatě zabili v nemocnici, možná by to nedal ani tak, nevím, co mu bylo (v rodině se o tom moc nemluvilo). Potřeboval nebo prostě mu dali transfuzi, usoudili, že matčina krev bude nejlepší. Jenže měl jaksi jinou krevní skupinu. Ono asi, jak byla válka nebylo krve nazbyt, tak to dopadlo takhle blbě, no... Pak měla ještě dvě zdravé děti, jen moje máma (starší z nich), špatně jedla, celá rodina s tím měla starosti - měli strach, aby neumřela.
To je smutna rodinna historie ![]()
notna To z Delmartu nedrobí a ani mastný nebylo, jako tehdy amatér jsem vzala omylem jedno ne listový, ale ňáký křehký a to bylo ve formě štrůdlu teda podstatně drobivější, esteticky taky nic moc, ale na chuť dobrý, holt v ruce mistra.
Mutziputzi jak dlouho tady pojede strudl z listovyho testa
???
stes Jak budu chtít, tak to mam se všim hele![]()
Mutziputzi to jo. Te urputnosti si nejde nevsimnout
no snad tu budes jedina
tak som odhalila záhadu banky- posiela sa mi to z a do eurovej sekcie mojho účtu, ktorú som už aj zabudla že mám :D tak žiadne nákupy zdarma sa nekonajú, škoda :)
stes Dovoluji ti nahodit téma, které muj štrůdl překoná!
stes Štrůdl dobrej náhodou, zmrzlina mě až tak moc nezajímá, ale na štrůdl mám názorů futrál!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí