Potrefenáhusa no, to válení...u toho se dá i posilovat! to je pak zaslouženej zákusek :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity tak toto ešte poriadne skontrolujem..divné je, že to mam "zadarmo" odkedy som na sk a platím českou kartou..tak či nie je problém nejak v tom?
Ounz mne se to křehký testo nevede ani na slaný koláče, jsem asi odsouzena to kupovat
Potrefenáhusa tak aspoň budou mít výrobci těsta co žrát ![]()
Tyhle debaty me vzdycky dokazou strasne nakopnout. Mam v lednici pul kila mascarpone. takze letim pro cukr a bude tiramisu! A kdyz mi reknete co je kyblik DH, tak si ho taky koupim! ![]()
Potrefenáhusa Já taky neumím válet! Buchty, dorty, větrníky, krémy, všechno ok, ale vyválet rovnoměrně těsto...
Záviny moc neděláme, ale křehké těsto na quiche prostě kupuju, nehodlám si tím pitomým válečkem snižovat sebevědomí! ![]()
ice to je podle mě zkomolený hagen dasz, to pořadí písmenek chudák v tom vzteku nezvládla..ale osobně doporučuju zmrzlinu řeckej jogurt s vanilkou z markse and spencera, když seš tak lačná informací :)
Ounz a sakra. To je zmrzlina, aha...ja mam zanet dutin, takze to neklapne. No vymyslim neco jinyho...treba kyblik maltesersek bych dokonce snad i nasla doma!
Pinot Noir že...![]()
spenatovej quiche z listovyho těsta jsem zrovna včera dělala, akorát jsem omylem místo zakysany Smetany koupila šlehačku
, ale i tak byl dobrej
akorat s tím souvisí můj blbej dotaz - jak se u všech čertů otvírá tenhle obal?!!!!!! Vzdycky to skončí nějakou poloapokalypsou...
Ounz v Lidlu teď měli během řeckého tydne jogurtovou s medem a vlasskymi ořechy a ta taky jde
ice kyblík jako kyblík, to se počítá!
Potrefenáhusa díky za tip na zmrzku. a tu šlehačku (nebo třeba zákys) otvírám tak, že to rozevřu ad maximum a pak ty křídla přitáhnu jakoby směrem k zadní části tý krabičky a ono se obvykle v tom kýženým místě rozevře ta díra, kterou už pak zmačknutím špiček těch křidýlek jakoby proti sobě zvětším...zní to divně co..?
Ounz nezní, ale kup si tuhle v tom Lidlu ![]()
Potrefenáhusa ok, výzva přijata! a mám to nafilmovat, až to budu otevírat nebo stačí vyfotit ten výsledek ![]()
Ounz stačí vyfotit-vona se tam ta díra totiž vetsinou neudělá
Potrefenáhusa Z Lidlu nekupuju, ale stejné balení od Moravia Lakto a tam se při rozevření do stran udělá zobáček, kterým se docela dobře nalévá.
Pinot Noir no a tady se prave zobácek neudělá, je to slepeny tak, ze se tam vetsinou neudělá ani ta malá dira
Potrefenáhusa ja tuhle kupuju a proste rozevru z obou stran a pak roztahnu, takze sice zadnej zobacrk na nalejvani nevznikne, ale proste se tim udela nahore dira, kterou to naleju. Neco jako se otvira popcorn do mikrovlnky?
Potrefenáhusa Však jo, ani by mě nenapadlo dělat těsto na štrůdl doma :-)
No a strávníka třeba nenapadlo, že to mutzi nenapadlo, takže pohoda. Nebo ho nenapadlo, že by to teoreticky šlo, takže taky pohoda. Jablka taky přece nemusela vlastnoručně vypěstovat.![]()
Ounz otevírám úplně stejně. Dobrá technika ![]()
O té lidlovske řecké jsem právě chtěla taky napsat. Je výborná! A od příštího týdne jsou v Lidlu zase nějaké italské zmrzliny..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.