...tak já si taky přiisadím![]()
![]()
Za mě štrůdl:
listový těsto kupuju
nacpu tam vlašské ořechy, hrozinky, skořici, vanilkový cukr, posypu těsto navrchu vanilkovým a skořicovým cukrem a trochou kokosu.
A na hotový si dávám šlehačku(ne ze spreje)
...tak já si taky přiisadím![]()
![]()
Za mě štrůdl:
listový těsto kupuju
nacpu tam vlašské ořechy, hrozinky, skořici, vanilkový cukr, posypu těsto navrchu vanilkovým a skořicovým cukrem a trochou kokosu.
A na hotový si dávám šlehačku(ne ze spreje)
Miru fuuuuuj šlehačka že spreje
Tos tedy nadhodila téma..
vyzkoušela jse různé a nikdy více. Šlehačka že spreje mi přijde na stejné úrovni jako vegeta nebo čínská polívka.
To by zabilo i sebelepší strudl od Bersziove. ![]()
uz vidim jak v tydnu pecu strudl......![]()
Delam z kupovaneho listoveho,ale posledni dobou delam z filo testa,o dost pracnejsi,ale o moc lepsi.![]()
Strudl mám nejradši taky z listuveho těsta. Z Lidlu.
Trochu strouhanky podle stavnatosti jablek. Jablka nepravidelně nakrájíme. Skořice, rozinky, vlasaky ev. Trochu hnědého cukru. Toť vše
stes sleduješ to???
Jinak by mě zajímalo jestli existuje nějaká high lux šlehačka ve spreji, jsem to růčo mordovala snad hodinu!
Mutziputzi kup si slehackovou láhev. Pokud ji v užiješ víc než jednou za pět let. Já ji jinak dělám tycakem, metlou![]()
Dadoo To by byl další cajk z těch co mi z kuchyně lezou komínem a použiju je jednou za uherák...uvítala bych nějakou s tip-top složením ve spreji no...díra na trhu koukam
Mutziputzi Ja je nepouzivam, ale tady je odkaz na D-test. Kdysi jsem brigadnicila v kavarne a pouzivali jsme dobrou, ale bohuzel uz je to davno a nepamatuju si znacku :-( Hlavne nesmi byt rostlinna!
Garfie díky, Debic Dairy Cream už mam v Rohlíku v koši![]()
Mutziputzi presne tu jsem chtela doporucit:) je to opravdova slehacka a je super. Jen ji nikdy nevypotrebuju, je ji fakt obri baleni.
Mutziputzi Já taky
Normálně šlehá robot, ale tak pro jednou....
711990 A jak dlouho vydrží po otevření?
711990 Jsem jedla šlehačku snad po 30 letech a teda bojim se, že pro mě to bude balení tak akorát, jí spráskam i samotnou!
Garfie no to je ten problem...ja jsem na tohle hrozne citliva a vsecko hnedka vyhazuju...ale moje mama tvrdi, ze ji vydrzi otevrena mesic. Jen je potreba vyplachovat tu trubici.
Mutziputzi budes si ji strikat primo do pusy, jo:D
711990 Super, já jsem otrlá
Měsíc asi stejně nepřežije...
711990 možná ji mutzi bude stříkat někam jinam?
Mutziputzi takže vídeňskou kávu nepiješ?
Ounz no právě ne, jedu italskou kulturu!
Mutziputzi chyba! K Apfelstrodel pouze a jedině vídeň!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.