"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 27. března 2019 12:43
Reakce na barbucha:

MP Meri 

Teda taky mam blbej dotaz - třídenní výdrž laku je jako dobrá?!  Já zuřim, když mi nevydrží tejden...

Týden? A jakou značku používáš? 

Já mám nejlepší zkušenost s laky Essie, kupuju si v Německu, v CZ se dají sehnat asi jen na netu. Jsou i celkem za babku. OPI, Dior, nic nevydrželo :(  

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 27. března 2019 12:46
Reakce na Potrefenáhusa:

viktorka_od splavu tendle mi přijde dobrej, akorát pak aby člověk s těma nalakovanýma nehtama tak maximálně dvě hodiny seděl u televize a pak si šel lehnout s rukama zavěšenýma do nějakýho speciálního držáčku, aby se peřiny ani nedotknul 

​jo tak nejak, aspon pul hodiny nedelat vubec nic a pak jit spat. ty kapky na schnuti mam teda taky, ale nevim jestli to nejak pomaha

Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 27. března 2019 13:04

Nemate nekdo zkusenost s objednavanim se k lekari pres znamylekar.cz. Jsem objednana na dent.hygienu a ted mi prisla sms, ze mam potvrdit navstevu, ale vubec nevim jak :) odpovedet nelze, na webu nic neni. Vetsinou byva prilozeny link na nejaky proklik. 

Offline barbucha blogger
35920 příspěvků moje polička 27. března 2019 13:05

slniecko Ounz 

Dík holky. Estée, MAC i Bobbi mam v jednom chumlu na Andělu... tak to někdy obejdu. 

Offline barbucha blogger
35920 příspěvků moje polička 27. března 2019 13:35

Tulipe 

Já ani nevim, pamatuju si jen Chanel (na kterej se tady docela nadávalo - mně drží). Pak je takovej nehtovej krámek v OC Anděl, tam jsem jich pár koupila... 

A na manikuře ani nemluvě, dyk ty holky používaj jen nějaký noname laciný laky, a drží to fest - ale v jejich případě možná kvůli tomu zapečení.

Nelakuju si nehty často, tak když už se na to jednou dám - je to vopruz! - potřebuju aby to vydrželo  No a u černýho nádobí nepracuju  a pokud hrozí něco většího (mytí koupelny? vytírání kuchyně? koupání psa?) tak si beru stejně rukavice!

Online Potrefenáhusa
38905 příspěvků moje polička 27. března 2019 13:38

barbucha tak vono stačí i krátký mytí nádobí, mi teda přijde, jak jsou ty nehty měkký a pružný, jde to dolu samo 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 27. března 2019 13:43

barbucha počuj a tento odtieň tej EL bývaval vkladaný do tých ich darčekových taštičiek k nákupu, tak ak ti sadne v obchod, kukni, či ho nemajú na tých stránkach, čo si sem kedysi vkladala s lacnými EL a Clinique produktami (čo boli evidentne porozdeľované tie taštičky).

Offline barbucha blogger
35920 příspěvků moje polička 27. března 2019 14:09

slniecko 

Dobrej tip 

Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 27. března 2019 14:54

Tulipe mne pres tyden vydrzi obycejny rimel 60 second a rimmel gel lak, ale davam minimalne 4 vrstvy - zakladni lak, 2 vrstvy laku a top coat, co sem davala viktorka_od splavu a nechavam zaschnout pres noc.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 27. března 2019 15:29

Počujte, ako to dávate zaschnúť cez noc? Ja si to garantovane "pomačkám"!

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 27. března 2019 16:53
Reakce na Sofi:

Někde dělám chybu - barevný lak mi bez porušení nevydrží ani celý jeden den... Vždycky ho pak na druhý den přetřu druhou vrstvou a další den už musím odlakovat. Laky jsem zkoušela různých značek, i podkladový lak pod barevný...

​Mně nedržela ani profi úprava, podklad, vstvy, top coat... myslím, že je to spíš kvalitou nehtů než laku, já mám dost tenké a pružné, takže lak praskal. (Na nohou mi drží dobře)

Offline stes
9290 příspěvků moje polička 27. března 2019 17:10

Jak vratit zbozi do about you? Pisi ze odnest do ppl ale ne parcelshopu a ja mam ppl sakra daleko...nikdy jsem nic jinyho nez postu ci dhl nevyuzila,tak fakt nevim

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. března 2019 17:43

stes ja jsem to vezla az nekam do haje za Reporyjema

Offline Karuna
příspěvků moje polička 27. března 2019 18:26

@stes nosím to do parcel shopu a nikdy s tím nebyl problém

Offline stes
9290 příspěvků moje polička 27. března 2019 19:33

Mutziputzi no praveKaruna ja v podminkach cetla,ze  parcely ne  

Online mitford sister
1719 příspěvků moje polička 27. března 2019 20:38

slniecko essence má "dry drops", suchý za chvíli - ruce úplně a nohy můžou do zavřených bot taky celkem brzy (když se ten lak nedá v moc tlustý vrstvě, která je pod tím ztvrdnutým povrchem ještě měkká

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 27. března 2019 21:50
Reakce na slniecko:

Počujte, ako to dávate zaschnúť cez noc? Ja si to garantovane "pomačkám"!

​jak píše předřečnice, používám ty samý kapky, i když nevím jestli to má až takový vliv, důležitý je nedat tlustou vrstvu, ale jednotlivý tenký vrstvy postupně, každou nechat třeba 10 minut zaschnout a pak už nic nedělat, max vyčistit zuby a číst si nebo tak. no zvládnu to tak dvakrát do měsíce, vopruz hroznej

Sweet Potato to máš určitě pravdu, ale jsou laky co mi nedrží vůbec i když mám nehty pevný. no a samozřejmě umývání nádobí nebo větší úklid to je s lakem šmytec (v rukavicích neumím nic)

Offline Karuna
příspěvků moje polička 27. března 2019 21:55

@stes já už si nepamatuju, kde jsem ten parcel shop vzala, ale na about you objednávám ráda, protože to co vracím, odnesu do místní trafiky, kde je parcel shop

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 27. března 2019 22:23

Ja tyhle ty obstrukce s lakama doma teda nedavam. Mam ruce nalakovane temer nonstop a jakocasove nejmene narocne se mi osvedcilo dat jen jednu, dve vrstvy barevneho laku, to vydrzi ty tri dny a po trech dnech na to placnout treti, to vydrzi dalsi tri dny. A pak uz odlakovat. Tyhlety vsechny baze, nadlaky, podlaky, to zere hroznyho casu a ve vysledku to vubec z tech rukou nejde odlakovat.

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 27. března 2019 23:18

Lamicka tak zavolat na jejich číslo a zeptat se? Mně teda od zubaře taky chodí sms, ale na ní jde odpovědět.