Jak vratit zbozi do about you? Pisi ze odnest do ppl ale ne parcelshopu a ja mam ppl sakra daleko...nikdy jsem nic jinyho nez postu ci dhl nevyuzila,tak fakt nevim
Běžně vracím přes parcel shop a v pohodě.
Jak vratit zbozi do about you? Pisi ze odnest do ppl ale ne parcelshopu a ja mam ppl sakra daleko...nikdy jsem nic jinyho nez postu ci dhl nevyuzila,tak fakt nevim
Běžně vracím přes parcel shop a v pohodě.
SunEclipse coz o to, ja bych ji zavolala, ale kdyz to potvrdim kliknutim, tak se mi to zapise do online kalendare na profilu a prijde pripominka. Uz jsem na to prisla.
mitford sister viktorka_od splavu tak ja to večer vyskúšam a uvidím. Hej ten celý cirkus s viac tenkými vrstvami a medzitým vyschnúť tiež robím, ale aj tak...aspoň jeden si vždy pokazím.
slniecko s těmi kapkami - když dávám tenké vrstvy, tak ani nenechávám mezi vrstvami zaschnout. ty kapky to vytvrdí víceméně ihned (jsou mastné, takže se dávají až na závěr - ne mezi vrstvami!). ruce začnu používat hned, nohy do bot za chvíli (pokud nemají třeba extrémní špičku, kdy by se to odřelo). dřív jsem zasychala vrstvy a stejně se mi obtiskovaly nebo poškrábaly... ty kapky jsou fakt geniální
mitford sister no nevim.. mne se lak poskodi i s kapkama, kdyz s nehtem klepnu nebo co je nejhorsi - pred lakovanim nepit abych nemusela curat:-) svlikat se apod... to se lak zarucene omacka/shrne, kapky nekapky. musim fakt tech 20-30 minut pockat
viktorka_od splavu zip na kalhotách je peklo
já už dlouho uvažuju o gelovkách, protože nalakovaný nehty mám moc ráda a tohle je vopruz, akorát se bojim, že někam pravidelně docházet a platit za to ne uplně malý sumy bude vopruz ještě větší
Potrefenáhusa gelovky ma par zen kolem me a musim rict ze ty odrosty se mi strasne eklujou. to dochazeni bych nezvladala a navic mi dost vadi to zniceni vlastnich nehtu-nehty jsou asi jediny, co mam relativne dobry
viktorka_od splavu má to svý negativa, no
já je ještě nikdy neměla, tak ani nevim, jestli by mi to nebylo nepříjemný. Já mám nehty normální, ale nenalakovaný nejsou moc vzhledný, lak jim pomůže asi tak o 300%
viktorka_od splavu to já neee - divný! kapu teda docela dost - jednu lahvičku mám tak na 3x
Potrefenáhusa kdyz mne prijde, ze je vzdycky poznat, ze jsou to gelovky. To me hrozne odrazuje, jinak bych je uz mela. vlastni nehty nic moc, navic se mi pres zimu trepi. Pak se loupe i lak rychleji. Navic obleceni nosim jednoduche a nebarevne, s barevnymi nehty se citim o dost lip.
Lamicka poznat to je, ale znám fakt hezký
viktorka_od splavu a ja akosi neviem o akom zniceni nechtov vravis. Ked sa mi chce, dochadzam na nechty a davam si gellak. Normalne mi urobi manikuru, nalakuje a da zapiect v piecke. Potom bud pravidelne idem na upravu, vtedy nechty odlakuje trosku horsie to ide ako bezny lak a znovu nalakuje. Ked nechcem pokracovat, zostanem pri odlakovanych a dam si urobit japonsku mamikutu. Nechty mam uplne v pohode.
Janulik03 na ty gelový, kde se dávaj tipy, se pod to nehty brousí, aby to nebylo moc tlustý
Janulik03 Mně třeba zničí nehty jakýkoliv lak. Po gelovém by hádám odpadly úplně.
Potrefenáhusa ale nepotrebujes hadam take, ci? Nestacil by ti ten gellak?
Pinot Noir tak to mas velmi slabucke nechty. To potom len opatrne. V lete davam gellak aj na nohy.
Janulik03 nevim, fakt jsem nikdy nebyla, ale kamarádka si kdysi nechala udělat, pak zjistila, že se neni schopná ani podepsat, tak je sundala a měla nehty zbroušený a tenký jak papír
Potrefenáhusa to su tie umele nalepene. To nieee. Nosim nechty kratke a ked chcem dlhsie aby vydrzali upravene tak dam ten gellak. Ziadne lepenie plastu a brusenie nechtu , brrrr
Potrefenáhusa Ale ty nepotřebuješ asi nehty prodloužit, ne? Tobě by asi úplně stačilo pokrýt nehty gelem a nechat vlastní, jenom pokrývané gelem.
Takhle to mám dnes už já. Gelovky nosím snad dvacet let. Mírně dlouhé, hodně zaoblené a většinou úplně nenalakované. Ty tipy, které mi kdysi dávno nalepili už dávno, dávno odrostly a to, co mám ted, je můj vlastní nehet, tence pokrytý gelem.
Já mám nehty tenké, úplně papírové, mně by nikdy nenarostly, okamžitě se mi třepí. Pro mě je to úžasná věc a totální záchrana.
Já bych se toho nebála.
Chodím k Vietnamcům, ale jsou to dost luxusní Vietnamci, krásné prostředí, samá dezinfekce.
Při doplňování odrostů mi gelovou vrstvu jemně zbrousí, nanesou novou na celý nehet a tu pak opět jemně zbrousí dotenka. Nehty jsou nenápadné a odrosty (pokud nejsou v délce centimetru) nejsou nijak viditelné.
A pak už jen zálezí na tobě, jak často budeš na doplňování chodit.
Já jsem s nimi naprosto spokojená.
Jen se mi dělá mírně nevolno, když vedle mě třeba brousí špičaté drápy nebo naopak lopatky. Já snesu jen mírně delší a zaoblené podle prstu - akorát právě tohle je neskutečný problém dodržet - každé doplnění je tam cvičím a trénuji, aby to bylo podle mého vkusu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.