0zero7 čekám na fotku!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kokoska az v zari v Italii ![]()
0zero7 to neva, já si počkám :D
Kokoska Ok, cestny pionyrsky dam!
0zero7 Prosím, nemluvit o září v půlce června.. ![]()
Kdy se nastupuje do prace po rodicovske, v den tretich narozenin ditete? Nebo den po? Prac.smlouvu mam na neurcito, ale bylo mi avizovano ze se se mnou nepocita.
Dadoo to se nesmi proc?
JankaM den po 3.narozeninach. Pri ukonceni dohodou tam je par zaludnosti, tak bacha na to.
Makara aha, no ja ne, toto v patrnosti nevedu ![]()
JankaM Když jsi nastupovala na rodičovskou,tak jsi zaměstnavatele žádala o rodičovskou do určitého dne (jakože třeba 10. května 2020) tak bych do práce nastoupila následující den.
0zero7 tak tak
slyšet o září před prázdninama nám nedělá moc dobře ![]()
Dadoo ale horší je to tak kolem 20. srpna, ne?
Dadooza to teda odmitam nest zodpovednost a zari zminim urcite jeste nekolikrat ![]()
to aby pak clovek pomlcel skoro o vsem hehe
Sairon to si nevzpominam, s materskou jsem navazovala na predchozi rodicovskou. Na to by byl nejaky formular? Musim vse poradne dohledat.
Tyto obecne informace poskytuje i urad prace, nebo spis placena pravni kancelar?
JankaM hodne si chvali loreal hydra genius, ze je lehky, ale osobni zkusenost nemam
KokoskaTo už se na to stačíš psychicky trochu připravit, ale takhle dopředu je to surovost ![]()
baltik dekuju, pisu si
JankaM vetsinou se zada do 3.let veku ditete, pokud se nedomluvite jinak, coz bys vedela. Co potrebujes vedet? Resila jsem to pred 2 roky, kdyztak mi posli sz.
Kdy se nastupuje do prace po rodicovske, v den tretich narozenin ditete? Nebo den po? Prac.smlouvu mam na neurcito, ale bylo mi avizovano ze se se mnou nepocita.
zavolejte si na urad prace ktery Vam davku vyrizuje.Zalezi na tom, kolik penez Vam jeste zbyva k vyplaceni a to se da s navazujici materskou tezko doma dopocitat pokud nevedte presnou evidenci. Mne treba nastup do zamestnani podle vyceranych davek vychazi 2 mesice pred tretimi narozeninami ditete
pro @jankaM
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje