Jiná Realita z toho, jak to popisuješ, mi přijde, že jakýkoliv zaobroubeni bude vypadat blbě. Jestli to vypadá tak, jak si myslím, jakoby jenom ustrizeny okraj, což se na těch mikinovych věcí dělá často, tak u toho je otoceni normální.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita Caj. Cely zivot si kontryhel sbirala sama. Mela kvuli cystam i problem otehotnet. Kontryhel zabira az po delsi dobe, co vim. Tak 1-2 cykly minimalne. Tak snad neco pomuze.
Ava ne, asi to budu muset vyfotit, je to začištěný okraj, i zesílený, jen nevznikl tak, že přeložili látku dovnitř a přešili, ale už je to tak utkané. není tam tudíž žádný spoj. třeba jako svetr. ne úplně přesně, ale cca na tomto principu.
Lamicka díky, tak já vytrvám a snad to trochu pomůže.
Jiná Realita já beru kontryhel v kapkách, dávám si ho do studeného pití. čaj nezvládám, když si ho hodně neosladím medem, tak chutná jak šunka, nemůžu si pomoct
Bowle
čaj, který chutná jako šunka, mě rozesmál.
Lamicka prosim ktera část se sbírá z kontryhele?
Jiná Realita A můžes sem dát odkaz na ty šaty? Mikinové šaty si chci koupit už nějakou dobu a zatím se mi žádné nelíbily.
jsou to tyhle. ale ten lem je k vzteku, no :/ a už teda nemají moc velikostí, mají je už dost dlouho, já si je kupovala už někdy snad přes vánoce, ale nebylo na ně počasí (nedá se na ně nic moc nosit, koženkový křivák jsem na ně nenarvala). možná se nějaké kusy sem tam objeví. já mám s-ko, většinou beru v espritu m, ale tyhle byly v m hodně velké.
Karuna Nejsem Lamicka, ale sbira se list i kvet (proste celej ten stonek s tim kvetem). Prijde mi, ze ten nalev, kdyz je tam kvet ma i vetsi silu, ale muzu to posoudit jen chutove nikoliv ucinky, nepiju to pravidelne.
Jo a kdyz jsme u sberu, za chvili bude kvest lipa, lipovej caj je super na kasel, pri kovidu jak kdyz najdete! Hlavne ta sbirana mi prijde taky silnejsi nez kupovana.
Jiná Realita Děkuju. Na té modelce ten lem vypadá OK. Jěště mě napadá zkusit nějakou švadlenu nebo opravnu oděvů, mohli by ti tam doporučit nějaký ten zpevňující pásek (vlizelín nebo tak nějak se to jmenuje).
Jiná Realita ta nazehlovaci mrizka by mohla pomoct.
Černá kočka já jsem asi sto let hledala mikinové šaty, které by byla bez nápisu, nebyly by černé, nebyly by pod zadek, a tyhle jsou prostě ony, takže lem musím spravit za každou cenu!
Jiná Realita já si taky myslím, že ta nažehlovací páska by měla pomoct. A dej foto toho okapu. Jinak by ani mírnej okap na takových šatech imo nemusel vadit. Jsou to casual šaty asi.
Tak Betty teplákový šaty by neměly být perfektní! Jiná Realita ![]()
Lamicka @Karja díky já právě sbiram a susim taky kde co, tesim se na bez, a kontryhel mam na zahradě
vznáším dotaz instalatérský - na wc mám splachovací panel Grohe, tlačítko je kulaté s menším uvnitř.
A teď problém - menší tlačítko nejde samostatně zmáčknout. Větší samostatně zmáčknout jde, obě spolu jdou taky. Ze zdi jsem to vytáhnout dokázala, ale co jsem tak googlila, tak se to dodává jako celek, rozebrat to asi moc nejde. Může to být špatným zapojením?![]()
dotaz (spíš možná do zahradnického vlákna, ale mám pocit, že sem chodí víc lidí):
máte někdo na zahradě menší dekorativní javor anebo šeřík meyerův?
u obou mi jde o to, jak moc "zabordelují" okolí oddenky, šířneím semen apod.
SunEclipse nám zas ten menší prestal splachovať, len ten väčší, bol tu hodinový majster a mal to za pár minút, že je tam nejaká plastová súčiastka, ktorá po čase používaním odíde. Ale tam moje technické vedomosti končia, len viem, že to bolo celé za pár šupov.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.