Airbnb jsou totiz ted pekne v pasti, meli jit na burzu a tak, nic z toho se ted asi nestane...
No a aktualne pri rozhodovani koho nastvou uprednostnili pronajimatele :)
Airbnb jsou totiz ted pekne v pasti, meli jit na burzu a tak, nic z toho se ted asi nestane...
No a aktualne pri rozhodovani koho nastvou uprednostnili pronajimatele :)
Lenka7717 Tak to je dobrý! :-) A stornovali ten let oni nebo vy? Já právě čekala, že pokud ho stornují oni (náš případ), pošlou peníze automaticky, ale zjevně ne ![]()
Lilly_Ku No já naštěstí stornovala ještě v termínu, takže právo bylo naprosto na mé straně-ale i tak mě překvapilo, že jsem dostala peníze prakticky okamžitě.
MP Marge To piješ na lačno,nebo je to jedno?
To se musi nalacno, aby to melo ten efekt!
Mne to chutna, takze neni problem. Pak chvili pockam a dam si kafe ![]()
A nevíte jak je to ted, když jsme měli rezervovano a zaplaceno přes booking a byla to ta verze bez možnosti stornovani?
rozarka Jeste se pry do toho da pridat cayen pepper, ale priznam se, ze na to jsem nikdy nemela odvahu!
MP Marge Tak ocet, pepr a jeste neco zazracnyho do toho pily moje kolegyne jako nejakou detoxikacni kuru na nastartovani hubnuti:-D.
Garfie Let stornovali oni. A od té doby žádné jasné vyjádření.
baltik Na stránkách bookingu je návod jak potupovat, máš kontaktovat přímo ubytování, případně jejich zákaznické centrum. V podstatě ti hrozí, že (pokud ti ubytování nevyjde vstříc) dostaneš poukaz na pozdější rezervaci nebo zaplatíš nějaké storno.
Lenka7717 Tak nezbývá než čekat, věřím, že jsou zavalení. Držím pěsti!
baltik to jsem mela pobyt na velikonoce.....komunikace silena jak s booking tak hotelem.Momentalne je to tak,ze je to stornovany,ale penize zpet nemame jen prislib na jiny datum az se to prezene.Zadny voucher nic....
baltik my měli ma booking rezervaci bez možnosti zmeny, ale teda nezaplacenou, na Velikonoce v Olomouci. byla jsem smirena, že zaplatíme, ale volala paní asi necele dva týdny před a nabídli poukazku s možností uplatnění do konce roku.
MP Marge S pepřem to musí být dryák
.
baltik tak ja furt verim,ze nahradni termin vyberem,ale mam to jen z hotelu,ze az budeme vedet jiny termin tak se mame ozvat.Urcite to nenech byt.
Vodu s jablecnym octem jsem vydrzela pit celkem dvakrat.....takovej hnus aby clovek pohledal.![]()
takze radsi vodu s citronem.
Zarinya On ten jablečňák chutná jak zkažený jablko, taky mě to nepřipadá lákavý. Ale možná to vyzkousim
Karja To byla nějaká Beyoncé dieta, ne? ![]()
rozarka Jeste se pry do toho da pridat cayen pepper, ale priznam se, ze na to jsem nikdy nemela odvahu!
Já jsem si jablečný mošt koupila kdysi při zánětu dutin. Přidával se do něj ten cayen pepř, med a citrón. Bylo to celkem poživatelné a pomáhalo to
.
EDIT. Omyl, ocet ne mošt.
mám hodně blbej dotaz.
zítra jedu do brna, bude to velmi těžký den, na jehož konci nevím, co se dozvím, asi to bude špatný.
vezu tam matku.
je to poměrně přízemní věc, ale už tři dny jsme se moc normálně nenajedly, protože prostě nestíhám(e) nic. s ohledem na situaci se nedá nikam stavit na oběd, ale byla bych ráda, ať to skončí jakkoli, kdybychom si pak daly něco dobrého.
otázka zní, kde? nebo kde si to objednat, vím, že některé restaurace dál vaří a třeba rozvážejí nebo mají nějaké okénko. nebo stačí třeba burger, nebo něco dobrého sladkého, sushi, to je fakt fuk.
Zarinya On ten jablečňák chutná jak zkažený jablko, taky mě to nepřipadá lákavý.
jojo přesně. to nemůžu. ale opláchla jsem si s ním dnes vlasy (doporučeno v jinym vlákně, su ovce prostě:-) a prej, že to vůbec neni cítit jak to uschne.. první co mi muž řekl, že jsem cítit nějakým octem nebo co![]()
Renusatko most a ocet je rozdil.Most mam rada ocet je strasnej.:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.