barbucha brrr, ume já fakt nepotřebuju :-D
mně stačí jablečnej do jídla a normální na polejvání kde čeho
barbucha brrr, ume já fakt nepotřebuju :-D
mně stačí jablečnej do jídla a normální na polejvání kde čeho
Zarinya No hele, já si koupila jablečnej ocet v Japonsku a nakonec jsme ho s dětma normálně vypili, neředěnej, to bylo jako český jablečný džus!
Asi si taky spletli mošt a ocet.
Mně ume chutná
.
A octy dobrý, ale oleje už by snesly vlastní šuplík. Poslední objev je sezamovej z MS, a ten bych asi byla schopná sníst/vypít i samotnej.
Zina mně taky ume chutná a zrovna jsem přemýšlela, jak to přemístím, aby octy a oleje měly vlastní větší prostor, rozpínají se :)
sezamový olej taky miluju a můj poslední objev je avokádový
Garfie No jako kdoví jestli spletli, já dlouho brigádničila v obchodě, kde se prodávají mimojiné všelijaký octy a ten jablečnej nefiltr byl podle mě úplně dobrej teda a fakt mi připomínal spíš kyselejší mošt, rozhodně neměl žádnej "zkaženej" vocas nebo tak a v kombinaci s vodou a pár kostkama ledu z toho byla slušná jablečná limča... Ale kvůli údajným léčivým účinkům tam na ten jablečnej chodilo fakt hodně lidí, to si pamatuju.
Ale moje nejoblíbenější octy teda byly marakujovej a granátový jabko, to bych klidně i jen tak samotný na lžičce... mňam!!
Garfie dzus i most mam rada....ocet radsi do salatu. ![]()
Ume mi chutná. Na rozdíl od dýňovýho oleje, pořízenýho taky na místní doporučení, tím budu tak nanejvejš mazat Poppy tlapky ![]()
barbucha mně ty oleje přijdou takový specifický, dýňovej mi chutná v tý polívce nebo si na něm osmažit ty kostičky chleba do toho nebo semínka, nádherně voní, ale jinam ne
Zina sezamovej jsem si koupila a nakonec byl výbornej ke kombinaci salátu z mrkve a ledovýho salátu, ale s rajčatama a okurkou mi nechutnal.
barbucha Dones na sraz, někdo ho rád adoptuje.
Karoleena marakujove muzu vsechno, ten ocet bych chtela zkusit
Mám blbý dotaz: naposledy jsem tady byla, když web začínal, po letech jsem si na něho vzpomněla, tak se tady zase rozkoukávám a teď k věci. Tady není asi žádná inzerce nebo nabídka odstřiků a vzorečku?
Děkuji za odpověď.
Potrefenáhusa no mně chutná s každým salátem, ale nedávám tam pak klasickej ocet, ten já celkově mám jen na připálený hrnce. Dýňovej mi přijde super na listový saláty, ale ten není u zbytku domácnosti zrovna oblíbenej, tak ubývá pomalejc.
baltik a na kdy to ubytování přes booking máte? Já mám zaplacený Petrohrad v červenci a když jsem do hotelu psala, co se bude dít, když se pořád nebude lítat, odpověděli mi, že mám napsat znovu až dva týdny před a pak se uvidí. S letenka a přes smartwings mám počkat, až jestli propadnou? Nebo jak? Vůbec s tímhle nemám zkušenosti. Pořád doufám, že se stane zázrak a odletím.
Fakirka my to mame uz od 8.5. A nastesti jsme chteli jet autem, takze letenky nemusime resit.
Tady v přehledu kategorií je sekce NÁKUP A PRODEJ https://www.parfumanie.cz/forum/
Nevím už jde jste mi radily vodičky na ty bradavice, ale ten koloidní roztok funguje. Díky!
Nevím už jde jste mi radily vodičky na ty bradavice, ale ten koloidní roztok funguje. Díky!
Jezis, nešlo by to o na ty molušky u dětí?
tv hele, ono to dost ztvrdlou tu kůži a ta bradavice se úplně drolí.
Já molusky neznam, ale to je taky infekční? Kolodium forte je to jmenuje. Třeba něco vygooglis.
Mrknu na to. Je to virové. Já už jim něco takového asi pořídila, mělo to tu molusku vypálit, ale nic se nestalo. Mám objednané věci, co se mi tady doporučily, ale snažím se zkusit, co nejvíce, nerada bych je s tím dávala zpet do školky.
tv nevím, jestli jsi už zkoušela, ale zvlášť u dětí prý moc dobře zabírá Hlíváček od Terezie nebo čistý Beta Glukan od Apotex, posilují imunitu a zmizne to prej samo. K dezinfekci zevně tea tree nebo sérum cannadent.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.