"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 13:59

barbucha brrr, ume já fakt nepotřebuju :-D

mně stačí jablečnej do jídla a normální na polejvání kde čeho 

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 14:06

Zarinya No hele, já si koupila jablečnej ocet v Japonsku a nakonec jsme ho s dětma normálně vypili, neředěnej, to bylo jako český jablečný džus!  Asi si taky spletli mošt a ocet. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 14:06

Mně ume chutná .

A octy dobrý, ale oleje už by snesly vlastní šuplík. Poslední objev je sezamovej z MS, a ten bych asi byla schopná sníst/vypít i samotnej.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 14:12

Zina mně taky ume chutná a zrovna jsem přemýšlela, jak to přemístím, aby octy a oleje měly vlastní větší prostor, rozpínají se  :) 

sezamový olej taky miluju a můj poslední objev je avokádový

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 14:15

Garfie No jako kdoví jestli spletli, já dlouho brigádničila v obchodě, kde se prodávají mimojiné všelijaký octy a ten jablečnej nefiltr byl podle mě úplně dobrej teda a fakt mi připomínal spíš kyselejší mošt, rozhodně neměl žádnej "zkaženej" vocas nebo tak a v kombinaci s vodou a pár kostkama ledu z toho byla slušná jablečná limča... Ale kvůli údajným léčivým účinkům tam na ten jablečnej chodilo fakt hodně lidí, to si pamatuju.

Ale moje nejoblíbenější octy teda byly marakujovej a granátový jabko, to bych klidně i jen tak samotný na lžičce... mňam!!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 14:23

Garfie dzus i most mam rada....ocet radsi do salatu.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 14:47

Potrefenáhusa 

Ume mi chutná. Na rozdíl od dýňovýho oleje, pořízenýho taky na místní doporučení, tím budu tak nanejvejš mazat Poppy tlapky

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 14:54

barbucha mně ty oleje přijdou takový specifický, dýňovej mi chutná v tý polívce nebo si na něm osmažit ty kostičky chleba do toho nebo semínka, nádherně voní, ale jinam ne

Zina sezamovej jsem si koupila a nakonec byl výbornej ke kombinaci salátu z mrkve a ledovýho salátu, ale s rajčatama a okurkou mi nechutnal. 

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 15:08

barbucha Dones na sraz, někdo ho rád adoptuje. 

Offline baltik
4988 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 15:08

Karoleena marakujove muzu vsechno, ten ocet bych chtela zkusit 

Offline ellie86
27 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 15:19

Mám blbý dotaz: naposledy jsem tady byla, když web začínal, po letech jsem si na něho vzpomněla, tak se tady zase rozkoukávám a teď k věci. Tady není asi žádná inzerce nebo nabídka odstřiků a vzorečku? 

Děkuji za odpověď.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 16:09

Potrefenáhusa no mně chutná s každým salátem, ale nedávám tam pak klasickej ocet, ten já celkově mám jen na připálený hrnce. Dýňovej mi přijde super na listový saláty, ale ten není u zbytku domácnosti zrovna oblíbenej, tak ubývá pomalejc.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 16:59

baltik a na kdy to ubytování přes booking máte? Já mám zaplacený Petrohrad v červenci a když jsem do hotelu psala, co se bude dít, když se pořád nebude lítat, odpověděli mi, že mám napsat znovu až dva týdny před a pak se uvidí. S letenka a přes smartwings mám počkat, až jestli propadnou? Nebo jak? Vůbec s tímhle nemám zkušenosti. Pořád doufám, že se stane zázrak a odletím.

Offline baltik
4988 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 17:32

Fakirka my to mame uz od 8.5. A nastesti jsme chteli jet autem, takze letenky nemusime resit.

Offline jerry
11242 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 18:15

ellie86 

Tady v přehledu kategorií je sekce NÁKUP A PRODEJ https://www.parfumanie.cz/forum/

Offline continuity
43154 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 22:26

Nevím už jde jste mi radily vodičky na ty bradavice, ale ten koloidní roztok funguje. Díky!

Offline tv
4224 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 22:49
Reakce na continuity:

Nevím už jde jste mi radily vodičky na ty bradavice, ale ten koloidní roztok funguje. Díky!

​Jezis, nešlo by to o na ty molušky u dětí?

Offline continuity
43154 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 23:05

tv hele, ono to dost ztvrdlou tu kůži a ta bradavice se úplně drolí. 

Já molusky neznam, ale to je taky infekční? Kolodium forte je to jmenuje. Třeba něco vygooglis.

Offline tv
4224 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 23:11

Mrknu na to. Je to virové. Já už jim něco takového asi pořídila, mělo to tu molusku vypálit, ale nic se nestalo. Mám objednané věci, co se mi tady doporučily, ale snažím se zkusit, co nejvíce, nerada bych je s tím dávala zpet do školky.

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 01:00

tv nevím, jestli jsi už zkoušela, ale zvlášť u dětí prý moc dobře zabírá Hlíváček od Terezie nebo čistý Beta Glukan od Apotex, posilují imunitu a zmizne to prej samo. K dezinfekci zevně tea tree nebo sérum cannadent.