Lenka7717 docitam spätne, tak neviem ci si to uz nevyriesila ale na letusku som videla na fb viac staznosti, ze teraz hraju mrtvych a nechcu vracat peniaze :(
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
žluťásek moc díky za tipy, vyzkouším!![]()
tv s molouskama bojovala strasne kamaradky holcicka, pomohl az tyden u more, jenze to je ted nedostupny lek :(
Když z vypnuté stojící žehličky kape voda, je rozbitá - na vyhození nebo to nevadí? Vzdycky jsem ji nechávala i s vodou a ani kapka.
JankaM nó, elektrika a voda...Já bych ji teda nepoužívala ![]()
Taketo kvetinace sme mali kedysi doma. Tieto na obrazku vyzeraju ako nove. Vyraba sa to este a kde? Neviete náhodou niekto? 
A octy dobrý, ale oleje už by snesly vlastní šuplík. Poslední objev je sezamovej z MS, a ten bych asi byla schopná sníst/vypít i samotnej.
No přesně, sezamskej z ms je fajn, já přidávám lžíci na každou pečenou zeleninu, dodá skvělou chuť. A ume ocet mi taky chutná, objevila jsem ho díky parf..
Mrknu na to. Je to virové. Já už jim něco takového asi pořídila, mělo to tu molusku vypálit, ale nic se nestalo. Mám objednané věci, co se mi tady doporučily, ale snažím se zkusit, co nejvíce, nerada bych je s tím dávala zpet do školky.
Jediný, co se mi osvědčilo, byla (několikerá) návštěva na dětským kožním v Motole. Je to už dlouho, samozřejmě, ale tehdy to dokázali vyzmizíkovat celkem efektivně. Tak určitě by si s tím dnešní slušnej kožař poradil.
Mrakoplas S květináči neporadím, mě by se líbila /a hodila/ ta lampa![]()
Poradíte, prosím, co by se dalo pít jako nealko nápoj na chuť/rituál spojený s pohodou místo červeného vína.?
(asi nějaký čaj, zdravý nápoj nenáročný na přípravu)
((jak tady, myslím, Ava zmínila, že přestala pít alkohol kvůli padání vlasů, tak jsem googlila a ono to také, ten alkohol, může mít vliv. Tak to chci zkusit...))
Miru Tak to bych musela mít hřívu ![]()
...tak jasné, všechno je individuální. Někdo je násoska a vlasy může mít klidně jak koňskej ohon. Ale jestli to může mít vliv na vypadávání(souvislost s fungováním organismu), tak to zkusím vyškrtnout. Proč to neskusit.![]()
rozarka no to bola myslim reklama na tu lampu. Ale vobec neviem co je to zac, vyskocilo to na mna na ig.
Miru Virgin mojito? Ja takhle teda piju caj (tuareg nebo ted nove Strom Zivota, ten nadherne voni). Mozna bych, pokud to ma byt ritual, investovala do sklenene konvicky a kvetouciho caje...![]()
Miru bez alkoholu mi zmizela dermatitida, ale i ty vlasy se zlepšily. Ale souviselo to i se zlepšením psychického rozpoložení. Piju hlavně čaje (a přes den kávu), ze začátku jsou lepší nějaké výraznější chutě, aby to uspokojilo chuťové buňky. A teď v létě určitě různý domácí drinky a limonády s mátou, meduňkou a tak.
Zas další blbej dotaz, asi na continuity a podobný odbornice?
Dá se přetáhnout Calibre z jednoho noťasu na druhej, s celým obsahem? Nebo si musim na novej instalovat Calibre znova?
tv S moluskami jsme si taky užili. Nejvíc pomohlo je pěkně po jedné vypichovat. Předtím jsme místa znecitlivěli Emla krémem.
barbucha Myslím, že Calibre jako takovej si budeš muset nainstalovat znova. Ale ty knížky jsou uložený normálně ve složkový struktuře na disku, takže to normálně zkopíruješ do novýho počítače a pak načteš do calibre tam.
Když dám switch/create library, tak mi to ukáže, kde je mám uložený:

Catherinne EDITH4B
Zítra musím ostříhat kluky, všechny tři. Strojek doma mám, protože dřív jsem děcka stříhala úplně na krátko, jedna délka po celé hlavě. Teď už to tak nenosí, všichni vystříhané boky a nahoře delší. Asi bych si to ulehčila ostrou pěšinkou a patkou. Všichni mají strašně husté vlasy, nevím jestli je to výhoda. Nemáte odkaz na nějaké dobré, jednoduché video, nejlépe ještě v češtině, kvůli nastavení toho strojku
. Ono jim to snad doroste, než vyrazí mezi lidi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.