Jiná Realita kdybyste jedly mexickou, tak moc dobrou s výdejním okýnkem můžu doporučit na Štefánikově. Bistrobastardo.cz. Patří to příteli mé sestřenky a jsou opravdu dobří... Sestřenka teď bývá v okénku (pracovat teď nemůže, tak je na brigádě). Držím moc pěsti, ať dopadnete s mámou dobře!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zarinya To je přepis, ocet tam patřil.![]()
EDITH4B dík za tip, já jsem jedla mexické jídlo jen dvakrát, v nějakém fasfoodu v zlotych terasách ve varšavě a pokaždé jsem skoro umřela na pálivost :))
Jiná Realita dá se s nimi domluvit, udělají určitě i neostrou verzi
.
Jiná Realita mrkni na ně na instagramu, já na to jídlo mám chuť, jen to vidím.
Jiná Realita Nevím, kam přesně pojedete. Okýnko na výdej jídla s celkém dobrým přístupem a výběrem jídla má Šelepka. Manžel tam teď jednou byl a prý se tam dá i dobře parkovat. Při dobrém počasí je tam velký park a dalo by se to i někde na místě sníst. Jsou to teda obyčejná jídla, žádné speciální zaměření. https://www.selepova.cz/denni-menu/
Renusatko to by znamenalo, že se zlepšili.Co jsme tam byli naposled (na podzim), tak to byla bída. Ale v těch hospodách se kuchaři celkem často mění.
EDITH4B Netuším jak to mají s kuchařem, on asi normálně i každý den vaří třeba jiný kuchař. To my poznáme tady u nás v restauraci, kdy vaří majitel a kdy kuchař. Dlouhodobě mi přijde, že tam vaří dobře, ale chodíme tam jen na zahrádku občas na večeře. A teď teda 2x pro jídlo a bylo to vždycky dobré a to jsme každý měli něco jiného. Jinak mi přijde, že se objednat dá jen pizza, burgry a podobné a o okýnku na vyzvednutí moc nevím.
Renusatko my tam chodili celkem často, taky jen na zahrádku na večeře. Úplně nadšení se nikdy nekonalo. Chodili jsme tam hlavně kvůli hřišti pro děti... V poslední době (což končilo tím loňským podzimem) jsme tam byli párkrát. Příjemná je Šelepka jako taková. Hospoda(včetně zahrádky) pro mě už míň. Obsluha často děsná a jídlo, jak píšu výš. Ale já jsem docela rozmazlená co se servisu a jídla týče. To uznávám a můj názor je potřeba brát s rezervou ![]()
Vodu s jablecnym octem jsem vydrzela pit celkem dvakrat.....takovej hnus aby clovek pohledal.
takze radsi vodu s citronem.
Vidis, a ja ten citron zkousela jako prvni a musela jsem toho nechat. Trnuly me po nem zuby a bolel zaludek. Nastesti me jablecny ocet vylozene chutna!
Jablecnej ocet miluju ze všech octů nejvíc, nejvíctenhle nefiltr Teď máme nejakej místní (bydlíme v sadarskym a moštovym kraji) a není tak dobrej
do salatu nepoužívám nic jinyho (o ty teplý vodě po ránu nějak nejsem přesvědčena, to nedělám)
viktorka_od splavu nemelas ty vlasy ještě trochu vlhky?

Jiná Realita Já miluju jídlo z Botanic bar&bistro nebo super výběr má i bistro Franz. Obojí funguje i teď. Já většinou beru přes Wolt s dovozem, ale mají i varianty objednávek po telefonu s vyzvednutím. Je třeba kouknout na jejich FB/web. V úterý jsem ale procházela centrem a těch oken je otevřených všude plno.
Potrefenáhusa to fakt nemela, bylo to odpoledne pote co jsem se dve hodiny opalovala:-) vlasy jsem myla rano.
viktorka_od splavu Nedala sis ho tam moc, staci 2 lzice na 2-3 litry.
viktorka_od splavu ja mám tiež skúsenosť, že trochu cítiť, ono to vyvanie. Je výraznejší, než "obyčajný". Najradšej mám malinový od YR, ale zas to nie je čistý ocot, tam je toho poschovávané...
Prosím vás, používáte někdo ten jablečný ocet normálně v kuchyni? Jak to tady čtu, tak mám pocit, že mrhám životodárnou tekutinou. ![]()
Bledule jo, normálně do salátů, jako obyč ocet.
Pinot Noir Já taky, ale že je to tak stašně zdravé, jsem nevěděla. ![]()
Bledule já taky, místo normálního octa.
Tady aby měl člověk na těch stopadesát octů vinotéku
furt něco... naposled jsem se nechala navézt do ume octa - to nestačí, eště musim jablečnej?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.