barbucha omlouvám se, calibre nepouzivam.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Renusatko tou mašinkou jim vem jenom boční a zadní vlasy. Odděl si vršek třeba skřipcem a nejdříve stříhám mašinkou. Vršek následně nůžkami. Nějaká inspirace níže:
p.s. jsou to jen vlasy a dorostu ![]()
Poradíte, prosím, co by se dalo pít jako nealko nápoj na chuť/rituál spojený s pohodou místo červeného vína.?
(asi nějaký čaj, zdravý nápoj nenáročný na přípravu)
((jak tady, myslím, Ava zmínila, že přestala pít alkohol kvůli padání vlasů, tak jsem googlila a ono to také, ten alkohol, může mít vliv. Tak to chci zkusit...))
Heřmánek ![]()
Miru na vlasy se vždycky doporucovalo pít kopřivový čaj.
...jojo, to vím, mamka mi to taky pořád nutí![]()
Děkuju...
OK, nainstaluju si to nový a děj se vůle boží ![]()
barbucha Mně pak došlo, že jsem to takhle musela sama udělat. Protože aktuální počítač mám mnohem kratší dobu než čtečku. Jelikož nemám žádný traumatický vzpomnínky, muselo to fungovat ![]()
Už dost dlouho mě v noci a ráno bolí v kříži tak, že mi dělá problém se v posteli otočit. Pak to pres den nějak rozchodím. Může to být kvůli matraci nebo nedostatkem pohybu? ![]()
No a mně pak došlo, že je to vlastně úplně fuk, protože ve čtečce mam úplně to samý
takže i kdybych tu stávající knihovnu smazala, pořád ty knihy mam.
Mulen myslim,ze matraci.
Mulen Já si myslím spíš neposíleným zádovým a břišním svalstvem. Matraci mám pořád stejnou a než jsem začala cvičit, tak jsem to měla každé ráno
. Připadala jsem si jak stoletá.
Catherinne Děkuji. Nakonec jsem řekla, že ostříhám jen toho nejmladšího, protože toho můžu případně vzít komplet strojkem, kdyby se to nepodařilo a bude vypadat dobře
. Starší prý počká jak to dopadne a manžela mám strach stříhat, kdyby musel do práce
.
A Mmas k tomu strojku nastavce? Doma se takhle striha sambo a bere boky a vzadu kratkym nastavcem a vrsek projede delsim. Pak u krku a u usi docisti bez nastavce. Ma taky huste vlasy a ten dlouhej vrsek proste projizdi tim nastavcem hrozne dlouho ze vsech stran, pak mu to docistim nuzkama, kdyby nekde neco.je No je to prace a hlavne ten bordel z toho!!!
Mulen ja som mala rovnaký problém, otočiť sa pre bolesť v krížoch a ráno vstať... pomohlo mi cvičiť pilates. Chodila som na lekcie, ale teraz cvičím doma sama. Ak nemôžem z nejakého dôvodu cvičiť tak dva týždne, bolesť je späť ![]()
carries musím se dokopat k nějakému pohybu, chodila jsem bruslit, jezdit na koni, plavat a lozit. Teď nedělám ani jedno a je to znát.
Doma nikdy nevydržím cvičit dlouho, se znám...
carries Mám to stejně, jak přestanu, tak se to po čase vrátí. Ne už tak hned, ale teď třeba po 4 měsících necvičení už ano. Mulen Já jsem začala chodit vyloženě do posilovny, ale teď myslím, že v téhle době si najdeš sestavu na záda. Líbí se mi třeba tady nebo tady .Vybrat si z nich cviky nebo cvičit na střídačku. Nezapomenout na břicho, protože bederní svaly a břišní se k sobě upínají a aby fungovaly, tak je potřeba zapojit oboje. Dobrý je tak třeba i plank.
Karja Nástavec mám jen jeden. No nějak jsem to zvládla. Je blbé, že on má černé vlasy, takže každá nerovnost je vidět
. Kolem uší jsem mu vystříhala trochu moc a do vršku jsem se vůbec nepouštěla. Tak předpokládám, že za dva dny mu to zaroste a než otevřou kadeřnictví, tak to bude mít už zase dlouhé. Stejně sedí doma. Myslím, že až to uvidí ten starší, tak do toho nepůjde
.
Miru S kopřivou opatrně, myslím, že se nemá pít dlouho. 0zero7 zmiňovala hořká dochucovadla + led a voda, myslím, že barbucha s tím má taky nějakou zkušenost. Angosturu ap. A jak dámy radily, teď je spousta aromatických bylinek, trochu je pošolichat v hmoždíři nebo rovnou rozmixovat ( ta barva pak ale není úplně lákavá). Já jsem milovala oloupaný pomeranč rozmixovat s mátou. Nebo mléčný banánový koktejl s mátou. Řeším to taky, páč migréna. A nebo si koupit něco drahého a dobrého a dát si jen malinko - musíš být úplně bez alkoholu? Já jsem si koupila 12 letou whisky.
edit Já bývám při nějakých náročných obdobích bez alkoholu, několik týdnů, měsíc, i víc. Ale mně to fakt chybí, moc toho povyražení nemám, tak se chci občas večer aspoň napít. Jak to tu čtu, já vlastně piju z nudy
.
Miri, alkohol je pro mě relax, rituál na pohodu. Já mám ráda červené suché víno. Co já vím, tři decky.
(když je kvalitní víno, mám ráda i bílé, i hodně kvalitní sladké. Prostě pití JE o kvalitě)
Tvrdej vyjímečně. Ne že by mi nechutnal
(a jak píšeš, když už tak kvalitní a zásadně čistej, žádný "ředění" čímkoliv jiným), ale já mám v sobě jako to, že to víno je tělu i prospěšný...
Jenže na netu bylo, že konzumace alkoholu
(no, asi se myslí tvrdej či nadměrná konzumace. Jenže - co je nadměrný, že jo.?) zhoršuje práci ledvin, jater, logicky, tím pádem nevstřebávání vitamínů a stop. prvků, resp. jejich vylučování z těla, vysušování pokožky = vrásky, vysušování pokožky = něco jak vyprahlá zem = pak padají vlasy jak klasy ze suchý půdy...
Prostě takhle nějak to psali.
Na druhou stranu si říkám - že na Moravě se pije už odmala, v Itálii, ve Francii..., a vlasy maj´dobrý. Ale když tady některé dámy psaly, že jim to vysazení alkoholu pomohlo..?.
Jako bude to pro mě smutný, bez vínka...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.