"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 19. května 2020 14:30

Sweet Potato asi videlo ten stejny klip, ale melo to na nej opacny efekt :)

Offline Sweet Potato
40447 příspěvků moje polička 19. května 2020 14:32

baltik Vidělo myslím úplně všechny klipy, každý asi tisíckrát

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 19. května 2020 14:34

Sweet Potato ale tento je nove vydany a je tam na plazi, takze je to tetovani dobre videt :)

https://www.youtube.com/watch?v=E07s5ZYygMg

Offline Sweet Potato
40447 příspěvků moje polička 19. května 2020 14:56

baltik Původně jsem se rozepsala i o tom, že Watermellonem nás mučí poslední tři dny takřka nepřetržitě.

A starší se pro změnu zbláznila do formulí. Takže z jedné strany tu kvílí Styles a z druhé řvou motory.

Online viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 19. května 2020 15:00

Renusatko tyhle neshody jsou hrozne ubihejici, aspon pro me. problem u nas teda nebyl a neni v tetovani, ale odlisnem nazoru/postoji k vychove a vubec k detem. reseni jsem nenasla a nevim, jestli nejake existuje. u vas mozna pomuze nechat to plavat, pockat a muz si zvykne, ze chlapecek uz je velkej:-) drzim palce.

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 19. května 2020 15:01

Sweet Potato tak to vypada spise na nakup sluchatek nez tetovani :)

Offline Sweet Potato
40447 příspěvků moje polička 19. května 2020 15:08

baltik Myslíš bagristických, pro mne.

Offline Potrefenáhusa
38887 příspěvků moje polička 19. května 2020 15:21
Reakce na 711990:

Sweet Potato cos odpovedela? Ze od 60?:)

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 19. května 2020 15:24
Reakce na Sweet Potato:

baltik Myslíš bagristických, pro mne.

​no jasne, budeš jako Otík

Offline Potrefenáhusa
38887 příspěvků moje polička 19. května 2020 15:29

Mne se tetování obecně líbí, i když žádný nemám, ale přijde mi, ze nactilety si většinou nechávaj vytetovat impulsivne nějaký kraviny, kterých pozdejc litujou a předělávaj

49364 příspěvků moje polička 19. května 2020 15:32

Potrefenáhusa to je sice pravda, ale jde spis o to, ze u toho plnoleteho to jaksi nepodleha schvaleni.. nezeby to hralo vyznamnou roli pred osmnactinama;-)) ale spis si to rodic v te hlave potrebuje postupne nejak prenastavit. zrovna u tohohle umelecky nadaneho ditka bych se nebala ani o vysledek:-) kazdopadne si s tim jiste nejak poradi.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 19. května 2020 15:35

Potrefenáhusa nejenom nactilety...byla jsi nekdy na koupalisti Na Stirce nebo v Cakovicich?tam vzdycky zasnu, co si lidi nechavaj vytetovat! Zrak tam primo prechazi z tech umeleckejch del.

Offline Potrefenáhusa
38887 příspěvků moje polička 19. května 2020 15:45

viktorka_od splavu Jo, tak jsem to ani nemyslela, muže si nechat vytetovat, co chce...

711990 lol, na stirce jo :-) 

ale já už jsem na něco asi fakt stará, třeba jednu dobu jak byla hodně moderní Duhovka (možná ještě je), tak mě zrovna to její tetování přišlo už dost jako zmrzačení 

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 19. května 2020 15:57

Renusatko Máj názor je, že do toho manželovi nic není  Samozřejmě nadsázka, chápu, že rodičům "je něco" do jejich dítěte celej život, ale synovi je holt 18, má právo si nechat na sebe nakreslit, co chce, ať na to rodiče nebo my tady máme názor jakýkoliv. Myslím, že tetování zdaleko ztratilo dřívější démoničnost a je to v dnešní době prostě hloupost, kvůli které vůbec nemá smysl, aby se manžel se synem hádal a kazili si vztahy. Notabene, když s tím fakt nic neudělá. Maximálně opravdu jen nadnést, zda nechce počkat, protože později se člověku spíš ustálí vkus a bude mít něco, s čím bude spokojen celoživotně (i když předělávky dneska nejsou problém). Ale i tu blbost má právo si vytetovat. Mávněte nad tím prostě rukou. 

49364 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:04

Potrefenáhusa mne treba prijde mrzaceni kazdy takovy zasah, ale nekomu to slusi, kazdopadne je to jeho vec. jen o ta decka ma clovek obavu, tak ja vymlouvala alergicce na kov piercing. tetovani holt bud bude hezky nebo ne, pokud neplanuje dotycny karieru v oboru kde by se to nesneslo, tak bych to vazne neresila. zbytecne to kazi vztahy. jen, jak uz tu bylo pripomenuti, ze okoli chce cist ty napisy, ja se zas setkala se stiznosti ze kolegyni cumi lidi do vystrihu- tetovani si dala umistit tak nesikovne, ze byla videt ve vetsine obleceni polovina, lidi meli tendenci "nakukovat" co je tam dal:-))

49364 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:06

Ava jojo jak pises. myslim ze ukolem rodicu je kdyztak upozornit na ty prakticky zalezitosti okolo a dal to nechat.

Offline continuity
43168 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:07

viktorka_od splavu dnes už ty obory, kde to tetování extra vadi snad ani nejsou, pokud jeden nevypadá jak profesor Franz. 

Pro mě to není, já nevydržím ani se stejnym účesem víc než pár let. 

49364 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:18

continuity tak u nás u jednoho dítěte připadá v úvahu vojenská vš, tam by to asi neviděli rádi? třeba.

Offline Sweet Potato
40447 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:18

711990 Mně přijdou zajímavé ty předělávky, co občas postují nějaké celebrity. Z malé nemoderní kérky se obvykle vytvoří veliká, barevná, moderní. Ale co si počnou s tou, až bude taky out?

Offline Sweet Potato
40447 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:21

Ava Ještě bych teda zohlednila, kdo mu to (byť už osmnáctiletému) platí. Ať už přímo, či nepřímo. Ne že bych zastávala "dokud tě živíme, tak...", ale jisté právo názoru bych otci neupírala.