711990 ja koupila duhu bazarovou, asi za 800,- :) a ty desky uvazuju ze si udelam sama, protoze to pro me neni fakt problem, vsechno krom casu na to mam doma:)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori to mas dobry, no;) navic nejses uplne leva:)
žluťásek jinak u těch barev bych se poohlídka po nějakých lazurach na dřevo problém bude velikost baleni.
continuity určitě chci použít něco z toho, co mám doma. Nakoupit další barvy, to už se mi zrovna moc nevyplatí. Budu experimentovat na zbytku desky z obi :)
žluťásek my kdysi na výtvarce místo temper používali remakol, je to tonovač do barvy, ale dá se to použít i samotný, já mám natřený doma nějaký stoličky červenou, je to taková moc hezká třešňová barva, jen se to musí ještě přelakovat
žluťásek možná by šly i normální tempery, ale to by chtělo ještě přelakovat, preolejovat.
Nebo možná nějakou levnou sadu akrylovek? Ty by se narozdíl od temper a remakolek ani přelakovat nemusely, jsou po uschnutí voděodolné.
žluťásek Já bych zkusila natřít nejdřív barevně vodovkama a pak to po zaschnutí přetřít něčím bezbarvým, ať je to voděodolné. Ono by to samozřejmě šlo i akrylem, ale byla by to prostě vrstva barvy a mně osobně se vždycky zdálo, že se akryl na dřevě hůř roztírá.
Hodlám ozkoušet na odřezcích všechny barvy co doma máme, věřím že něco vhodného najdu.
U té duhy jde hlavně o to, že musí být nelakovaná, aby neklouzala při stavění. Měli jsme i malou duhu Legler, ale to je tak dobré na tunely pro auta nebo ohrádky pro zvířata, stavět se z toho nedá.
Mě ta duha hodně baví i jako objekt, navíc s dalšími doplňky můžou vzniknout úplně super stavby. Zatím si s ní doma vyhraju asi víc já než syn, ale naučil se postavit si obří 10patrovou garáž a tu si staví často. Nebo různé jeskyně pro zvířátka, mosty, tunely. Já ráda zkouším stavby co najdu někde na pinterestu, sama nedovedu vymyslet tak zajímavé věci :)
Akryl sa výborne riedi vodou a potom vie namiesto vrstvy aj nechať presvitať kresbu dreva, podobne ako lazúry, len čím je tekutejší, tým viac treba dávať pozor, aby sa neroztekal, kam nemá. Ale to je aj pri vodovkách.
Tak jsem teď 2 hodiny v kuse brousila ručně pár prkynek a těch třináct stovek za 11 destiček už mi přijde jako docela fajn cena ![]()
711990 Chlapeček prej chce barvit destičky se mnou ![]()
Jejda, koukám, že nejsme v dětským vlákně. S dalšími novinkami se již přesunu tam ![]()
žluťásek prosim, idealne s fotodokumentaci![]()
MP Meri Nehodila by se ti Sedlářská nit?
Tak jsem teď 2 hodiny v kuse brousila ručně pár prkynek a těch třináct stovek za 11 destiček už mi přijde jako docela fajn cena
![]()
0zero7 No to je teda dobra pitomost...!
V Sephora nakupuju jen ve sleve, jeste ze nikoho z blizkych nenapadlo mi dat giftkartu..! Dar-nedar, bych prskala. S recenzi teda zkusenost nemam...
Pardon, nestiham jak jdu v pondeli zpet do prace! No anabaze jak blazen, recenzi nezverejnili. Psala jsem jim email proc a co mam za problem. Odepsali, ze mamince zavolaji, coz udelali. Slecna rekla, ze Clarins olej vidi ve sleve za 750,- taky a ze nevi proc to nejde, zjisti co a jak a zavola zpet. Zpet nikdo nevolal a nabidka zmizela online. Tak jsem jim druhy den psala, jestli mi to mohou nejak vysvetlit. Na to nam jako odpoved poslali slevu 15%.
At si to vepchaj do spic, uz tam nenakoupim, Sephora tady ma nastesti jinyho vlastnika uplne, takze jina company komplet. Ale nastvali me, darek ke dni matek jak blazen.
Vyznate se tu nekdo v odivani za doby rimske?
Zcela konkretne mi jde o to,jak mohla vypadat prezka na thrackem "brneni". Proste na te jejich bojove zbroji.
Bledule Vypadá docela dobře! Ale teda co je to za obchod
?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.