Kokoska No, je to samozřejmě záložní varianta, ale původně se mi nechtělo, nejradši si ho ošahám naživo. Budu ještě pátrat. Už jsem byla i v Praze v provaznictví! ani jsem nevěděla, že něco takového existuje - a na ten pravý prostě nemůžu narazit.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
MP Meri já vím o provaznictví na Smíchově, jestli tam teda ještě je :)
MP Meri na Smichove je takovy luxusni provaznictvi, ale vlastne ty drobny provazky moc nemaj. Lepsi je Florenc, tam jsi byla?
711990 Na Florenci jsem právě byla, je to teda mimochodem hustej obchod. Co tam měli věcí, fakt jsem koukala, i různý kůže, sítě ... jako fakt jsem zírala. Ale MŮJ provázek nikde ![]()
MP Meri vid, ja tam nechala petikilo za nejaky provazy, co sem ani nepotrbovala
delala sem takovou tu DIY duhu....no skkncilo to omotanim provazu bavlnkou, od ty doby to tu lezi
711990 :D se ty deti prodrazej, co? Ja si kazdy nakup v papirnictvi a lidlu omlouvam tim ze casem to holky opravdu oceni, vsechny ty nalepky a barevne papirky a pastelky:D
711990 ta Florenc je hustá, já tam kupovala karabiny na psí vodítko a koukala jsem, že tam maj třeba i věci na výrobu barefoot bot, takový ty gumy na podrážky a tak
rasaNori
presne! No vcera uz sem pokukovala po tech pastelkach co doporucovala žluťásek , ale nastesti je nemeli!
Potrefenáhusa presne, tam nakoupis a vyrobis si vsecko od bot pres kozenou kabelku a este si upletes vlastni houpaci sit nebo tak neco.
711990 tak ty uz mame:D
presne, tam nakoupis a vyrobis si vsecko od bot pres kozenou kabelku a este si upletes vlastni houpaci sit nebo tak neco.
akorát většinou za trojnásobnou cenu nakonec než si to koupit hotový :-D
Potrefenáhusa tak klasika, stejne jako.kdyz sijes nebo pletes svetr![]()
711990 ja prave vyrabim doplňky k duze grimms, 1300 kc za 11 prkynek z překližky nejsem ochotna dát :) jsem teprv u zacistovani hran a nevím jaký barvy, aby byly podobný těm grimms. Bojím se že akryl nebude to pravý.
A na gamewa mám vybráno zboží za petikilo, aby byli i panacci a koule na kuličkodráhu :-))
žluťásek no tak za chvili budes na podobny castce
a co je to za doplnky? Tu duhu trochu chci no...![]()
711990 máme originál duhu a půlkruhové desky, to doma nevošulíš a je to fakt bomba. Ještě máme od grimms stavební waldorfske kostky, velké nepravidelné tvary, k duze bezva.
A teď doma dělám stavební destičky a chci ještě 12 přátel a dřevěné kuličky. Až bude hotovo pošlu fotky, zatím je to jen narezana překližka :)
711990 levnější duhu a kostky má Jan cienciala, jen to není barevný. Malý i velký sady, krásný. Ale doma už máme grimms, tak nemůžu další :-))
žluťásek jako hračky jsou to krásné, ale ty ceny jsou fakt brutální.
continuity jsou, proto jdu prasacky cestou samodomo napodoby
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.