Jinak k tem dyskum, me kdyby nekde timhle zpusobem nutili ho dat, tak ho nedam, ale uz tam asi ani nepujdu, takhle blby natlak nemam rada. A to dysko normalne davam, z hlavy si vybavim jenom jeden pripad, kdy jsem si zbytek nechala vratit do koruny.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mulen Osteocentrum na hybesce, muzu kdyztak dat pres zpravu tip i na konkretniho fyzioterapeuta, chodila jsem k nemu vloni pul roku a byl vybornej.
Nějaký kolega z rehabilitace
. To mě těší. Oni jsou tam kluci teď 3 a šikovní jsou všichni.
Myrtila kouknu se na to. A jestli muzu poprosit i o ten tip
Děkuji moc.
Renusatko teď jen jestli berou nove pacienty ![]()
Mulen Od příštího týdne by se měla vrátit do práce kolegyně na recepci, se kterou se dá mluvit, tak pokud by to nešlo oficiální cestou, tak bych se mohla zeptat potom jí. Jaké mají teď termíny to nevím.
Renusatko oo to by bylo skvělé, tak uvidíme
V pondělí tam zavolám.
Nevíte někdo, kde by se v Brně a okolí daly oslavit narozeniny? Jde o oslavu 14 lidí, něco z toho děti. Nejlépe bych nějaký venkovní prostor, kde by nám nachystali jídlo a děti se tam zabavily. Ideální ne moc dalších lidí.
Nebo, kde si nechat připravit občerstvení i s dovozem.
Zkus
pro děti řekla bych ideál a vaří tam - teda to jsem nevyzkoušela jak, měli jsme tam mít velkou rodinnou oslavu v dubnu, padla kvůli koroně
Myrtila Tak to tím pádem budou už všichni
, kluci. Na SM systém jsme chodila půl roku a bylo to perfektní.
Torrah Děkuji, kouknu na to. My jsme právě měli mít též v dubnu, ale také to padlo a teď už je tam vše obsazené. Mimoto máme celkem málo termínů, kdy může rodina, protože každý dohání spoustu zameškaných akcí.
Renusatko no jo, s termínem tam asi možná bude problém, jak mě tak napadá. Pokud to lidi neodřekli proto, že se třeba ještě bojí setkávat.
Dneska je zas superuplnek? Koukám na Měsíc a zda se mi nejakej přerostlej...
eM jojo, přijde mi, že letos je superuplnek už poněkolikáté :) teď má být navíc nějaké polostínové zatmění, právě teď by mělo vrcholit
MP Meri
Já si pamatuju, jak jsem šla poprvé do kadeřnictví, bylo mi asi 15-a máma mi říkala, ať kadeřnici dám nějaké drobné do kapsy pláště
no málem jsem se rozbrečela!!!
ježiš přesně!![]()
eM myslím, že ten poslední byl letos poslední. U nás je zataženo, tak nevidím nic, není to nějaké Hallo od mraků?
JJe to nějaké polozatmění, má kolem sebe mít jakýsi opar či co. Říkali ve zprávách.
viktorka_od splavu jo, a kdyz me mama konecne presvedcila, tak kadernice mela plast bez kapes a ja doma dostala vynadano, ze jsem ji to mela polozit na stolek.
PROČ JE TO POVINNÉ? ŽÁDNÉ DÝŠKO MI NEMŮŽETE NAŘÍDIT!
Povinné to není, nic se nemění. Chce-li dát, dejte, nejste-li spokojení, nedávejte, jen nám řekněte, proč. Můžete naopak dát více. Abychom vám pomohli to snáze zaplatit, nabídneme vám na účtu vyčíslenou desetiprocentní částku mající stále povahu dobrovolného spropitného. Myslíme si, že jako Vinograf nabízíme tak dobrý servis, že alespoň deset procent jako ocenění práce obsluhy můžete dát.
Kombinace žebroty a vydírání? Ale asi jsem jen víc citlivá.
barbucha tak to muzes brat jako formu odmen za dobrou praci nad pevnou mzdovou slozkou. Ja nevim, bezne se zpropitny dava a vetsina lidi s tim problem nema. Jen ted to nekdo ne moc sikovnym zpusobem popsal. Nedela z toho ale povinnost, fungovat by to melo uplne stejne jako do ted, jen ti nahlas rekli "muzete nam dat spropitne, navrhujeme 10%, ale je to na vas".
Já s tím neměla doteď problém taky (a počítám že to nebude jinak ani nadále, zvyk je zvyk), ale hnulo mi žlučí to zdůvodňování, fakt na plnou hubu ti řeknou že dávaj malou výplatu a ty to máš povinnost dorovnat... tak takhle tedy ne!
Mam takovej pocit že to má lehkou souvislost s koronáčem. Ta debata začala právě teď nedávno... chápu že hospody byly zavřený a možná pinglům ty mizerný platy ještě snížej, aby úplně nezkrachovali... Ovšem nejsou na světě sami, že jo. Děje se to ve spoustě podniků. Mam teda očekávat že se - ze stejnech důvodů - bude dávat spropitný úplně všem a všude? Už se těším!
Prosím CML: je možný, že mi zažívací problémy způsobilo sójové mléko, i když sójovou omáčku (bezlepkovou) snáším bez problémů? Někde jsem udělala stravovací chybu, teď trpím a nemůžu si vzpomenout na žádnou jinou potravinu, která by to mohla způsobit.
(Sójové mléko jsem nikdy předtím neměla, pokud vím.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.