Prosím pěkně, jak na eobuv.cz poznáte šířku birkenů? V popisu jsem to nikde nenašla, dá se spolehnout na fotku stélky, že přijdou ty samé, co jsou vyfocené? Děkuji.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosím pěkně, jak na eobuv.cz poznáte šířku birkenů? V popisu jsem to nikde nenašla, dá se spolehnout na fotku stélky, že přijdou ty samé, co jsou vyfocené? Děkuji.
Mne minuly rok prisli tie, co boli vyfotene ale ak si chces byt ista, opytaj sa ich radšej.
Chci koupit nějaký hezký notes, kam bych malému psala zážitky z dovolené a z výletů, ať má památku. Znám výrobky Papelote, ale chci se zeptat, jestli znáte i nějakou jinou firmu podobného ražení, která dělá nějaké hezké papírenské zboží?
Jop, já už jim psala, ale odpověď bude až v pracovní době, tak jsem si říkala, že to zkusím tady. Děkuji.
YvraineObjednávala som z Answear a spoľahla som sa na konkrétnu fotku. Všimla som si, že ten istý model aj v konkrétnej farbe je tam dva krát, na jednej foto je ten úzky model a na druhej normálny.
Yvraine u obrazku maji modelove cislo. To jednoznacne urcuje, zda uzka nebo normalni sire. Zkontroluj si to cislo na oficialni strance Birkenstock
Mám pár hezkých sešitů od Lemniskáty, což je pražská chráněná dílna , co vyrábí papírenské zboží. Mají celkem fajn výběr.
DDěkuji, to je přesně ono. Už jsem si objednala.
dzizisketa O prázdninách po první třídě, měl mladej dělat cestovatelský deník. Sešit jsme měli nějaký obyčejný, ale lepily se tam fotky, pohledy, psaly se krátké věci. Koupili jsme cestovatelské sady razítek, nálepek, ozdobných papírů a vyrážecích razítek. Musím říct, že nás to strašně bavilo, oba. Do dnes ten sešit máme a na spoustu výletů už by jsme dávno zapomněli, takhle to máme pěkně k připomenutí.
Vidíš, to mě nenapadlo. Děkuji.
Prosim CML o radu jak postupovat v situaci, kdy se potkame u tchanu na zahrade, a starsi dceru(2,5) bratranec (4) zacne navadet k nepravostem. Na me napomenuti mi rekne kopnu te, zabiju, naprahuje se mi proti obliceji lopatkou atd. Drzet od sebe je nelze, muz situaci celkem bagetelizuje, ze se s podobnym chovanim dcera setka i ve skolce atd. Navic se vcera dcera zacala chovat jako bratranec, kdyz jsem po ni neco chtela tak presne jako on, strkala do me, vrcela atd. Doma se nastesti vratila do normalu. Nejak nevim co delat.
rasaNori jestli se nepotkavate denodenně,tak bych nedělala nic. Ale je to bezdětný názor ![]()
rasaNori vychovávat cizí dítě nemůžeš, já bych tam prostě nejela, jinak bych byla v pokušení dát mu na prdel a to by asi nedopadlo dobře:-)
viktorka_od splavu haha no to jsme dve. Ja uz ho potom ignorovala radsi, ale jde me i to jestli dceru upozornovat aby se nechovala jako dotycny pred jeho rodicema?
rasaNori no jasně! na tom bych si dala záležet:-) samozřejmě bych vysvětlila, že "my se takto k sobě nechováme", a to, že "pepíček může" je tudíž irelevantní. děti tohle opravdu pochopí od dost útlého věku
viktorka_od splavu dik:) jen to opet rozkati vztahy se svagrovcema se bojim. No nic, nol:)
rasaNori řekla bych že to je fakt jejich problém.. ne tvůj.
rasaNori A jeho rodiče to nekorigujou? Jak se má malej kluk naučit, že to je špatně, pokud mu to rodiče neřeknou?
rasaNori Já bych upozorňovala. Teda, ne přímo "nedělej to co chlapeček" ale spíš "nedělej to a to, protože to a to". Jako je blbé, že jsou to příbuzní a může je to urazit, ale já bych prostě udělala totéž, co udělám, když se v podobné situaci sejdu s cizími lidmi na hřišti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.