"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 21:10
Reakce na Klara:

Jiná Realita V anonymním režimu to máš stejný?

​ano, i v anonymním režimu. já už fakt nevím. jednou mi anonymní režim na cosi takového pomohl, ale teď prostě po přihlášení vyleze toto.

edit: ale! přes anonymní režim se dostanu aspoň do osobního fb, yay!

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 21:19
Reakce na Potrefenáhusa:

Muj oblibenej insta pes se jmenuje It's Like Colt Always Loaded (alias Colt)

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 21:39

Jiná Realita tak aspoň něco, to jsem ráda :) 

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 22:45

Jiná Realita zkus ještě propátrat tu stránku, není zobrazena až dolů, tak jestli nějaká možnost není tam.   Do toho rozbalovacího menu ses asi dívala. Zkoušelas kliknout na Help, Support, nebo třeba  zadat vyhledávání?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 22:49

SunEclipse jo, ve vyhledávání jsem dala všechny možnosti jako skip, log out, remove a nevím co :) tím rozbalovacím menu myslíš to "create an ad"? tam už je pak je možnosti "create a page".

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 23:12

Jiná Realita nema FB nejakou podporu, kam by sel napsat dotaz?

Offline Zu
2760 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 23:12

Jiná Realita přes osobní stránku se (pokud jsi správce té firemní) dostaneš do té firemní. Zadej název jen so vyhledávání a proklikneš se do ní. Firemní jsou vázané jen na osobní profily, ne naopak.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 23:14

Zu teď asi úplně dementní dotaz: jako návštěvník se do ní dostanu (takže aspoň vím, že stále existuje!). ale jde to nějak, abych se tam takto dostala jako správce? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 23:16

Kokoska nemá, aspoň co vím. já fb moc používat neumím, používám ho vyloženě jen jako chat, a firemní na to, abych tam hodila pár fotek, odpovídala na zprávy a dotazy apod. 

Offline Zu
2760 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 23:18

Jiná Realita

no, jde o to, co vidíš. Mě tak napadlo, nezbavil tě někdo správcovství?

Když zadáš do vyhledávání název firemní stránky a proklikneš se na ní, co vidíš? Případně udělej print screen a vlož na ctrlv.cz a pošli mi to do sz, ať to tu není veřejně.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 23:21

Zu jsem jediný správce, jedině že by nějaký hacker. a zakládala jsem ho sama, nebyl tam žádný prostředník. určitě to nějak souvisí s tím, že fb něco měnil ohledně business stránek. myslím, že nic jiného se za tím neskrývá. 

Offline Zu
2760 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 23:28

Jiná Realita Tak FB mění všechno a pořád, bm je nástroj, ale přes facebook.com/nazevstranky by ses na ni, pokud jsi v pc prihlasena svym osobnim profilem, mela dostat v pohode jako spravce, ted jsem to zkousela. Nebo prave pres vyhledavani a proklik na stranku. Krucis, ja bych rada poradila, ale ted nevim jak. Ale neboj, o stranku nemuzes jen tak prijit, to se vyresi.

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 23:29

Jiná Realita Facebook samozřejmě support má, pokud jsi ve svém osobním účtu, tak tam je v možnostech účtu volba podpory.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 23:30

Zu já bych klidně i zkusila nějaké ty blbosti, co mi nabízí ta jediná stránka, co vidím, třeba bych to tím vyřešila. ale mám obavu, abych právě tím o stránku nepřišla - abych ji nezměnila na nějakou uber moderní, leč třeba bez historie. snažila jsem se googlit nějaé zkušenosti jiných, a nic jsem nenašla :(

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 23:38

SunEclipse aha, tak pardon, tak asi ano, ale protože mi tehdy na to nikdo nedpověděl, tak jsem myslela, že nemá. každopádně když jsem měla podobný problém při minulé modernizaci, nikdo se neozval zpátky. musela jsem taky psát ze soukromého profilu ohledně firemního, protože jsem se do něj nemohla dostat. mohlo to být i tím. tehdy ale ten problém mělo víc lidí, a na internetu byly rady, co s tím. teď jsem nic nenašla. tedy jako obdobný problém. což neznamená, že ho nikdo nemá, jen to možná neumím dobře vystihnout (zkoušela jsem googlit různé varianty, ale nic jsem nenašla).

Offline Zu
2760 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 23:40

Jiná Realita neboj, zkus se tím business managerem proklikat, na smazání stránky se tě to určitě ptát nebude, ani si nic nevymažeš, tuším, že to spíš po tobě bude chtít nahrát kreditku, abys mohla pustit reklamu. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 23:43

Zu a nevíš, jestli to jde pak smazat/odstranit/zrušit? moc se mi nechce párovat si fb s firemní kreditkou.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 23:44

jinak se všem omlouvám, že jsem taková IT lama a tapetuju tady, ale momentálně je pro mě fungující fb fakt důležitý a zrovna tohle se mi musí přihodit. zprovoznění by mi hodně pomohlo.

Offline Zu
2760 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 23:48

Jiná Realita Tu kreditku tam ani nenahrávej(tuším, někde výš jsi psala, že reklamu pouštět nechceš). Ono spíš zkus, co to po tobě bude chtít a kam tě to pustí a pokud se chceš jen bez reklamy starat o firemní stránku, ani bych ten business manager nepoužívala, na to je to zbytečné. Jen bych řekla, že se z něj potřebuješ dostat.

Offline madluša
122 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 01:31

Jiná Realita Já jsem se teda do něčeho takovýho dostala nedávno omylem a dostala jsem se z toho tou úplně nejprimitivnější věcí - šipkou zpět úplně vlevo nahoře.