madluša tohle by JR nepomohlo - ono se jí to už nahrálo do profilu, to má FB u sebe a nacpe jí to všude , kde se přihlásí
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita Tu kreditku tam ani nenahrávej(tuším, někde výš jsi psala, že reklamu pouštět nechceš). Ono spíš zkus, co to po tobě bude chtít a kam tě to pustí a pokud se chceš jen bez reklamy starat o firemní stránku, ani bych ten business manager nepoužívala, na to je to zbytečné. Jen bych řekla, že se z něj potřebuješ dostat.
Jo, tohle už jsem psala, je potřeba vyřešit ten B. Manager, bu|Ďto spustit, nebo prostě se proklikat až do odmítnutí, do té doby to pravděpodobně nezmizí, protože to není uzavřená úloha.
MP Meri Jiná Realita teď jsem zkoušela Business suite, protože do toho se teď dá dostat přímo ze stránky. A když v tom jsem, jde mi proklikem přes profilový obrázek dostat se zpátky na stránku. Realita to má divné v tom, že svojí firemní stránku nevidí jako správce, ale jako uživatel.
Jinak i přes ten Business suite jde tvořit obyčejný příspěvek, fotky a pod., kdyby to bylo urgentní, akorát vedle tlačítka vytvořit bude ještě jedno, propagovat.
Nemáte někdo nějaký tajný tip, jak pokud možno bez nekonečného drhnutí vyčistit skleněnou zapékací mísu? Jde mi o to, že opakovaným užíváním je už taková zašlá nebo jak to popsat, nejde o žádné zbytky jidla apod. Třeba nějaký sprej jako jsou na trouby?
Malenge mě na tohle pomohla myčka, normálně jsem všechny hrnce a pekáčky a zapékací misky myla pěkně ručně, ale teď už jdou pokaždé do myčky. A pokud ji nemáš, zkusila bych polít citronovou šťávou a sodou, tím čistívám sklo v troubě.
Zu aha, tak myčka nestačí, já tam s výjimkou jednoho noze a mlýnku na maso dávám úplně vše, co nepřežije myčku, nemá nárok na život v me kuchyni
možná bych mohla ještě zkusit ten program na 70... když to nepomůže, tak tu sodu holt. Děkuju.
Malenge Tu zašlotu (nádobí málo používané uložené nad plynovým sporákem) jsem nejdřív zkusila ekologicky, pak jsem se naštvala a použila ten spray na troubu. Tím to šlo.
Oblíbené každoroční téma. Kde objednat vánoční cukroví?
Malenge jedlá soda s octem
Sweet Potato Tipla bych si, že Periferie i Zmrzlinárna budou dělat. Ale vyzkoušené je bohužel nemám, u nás se peče doma a čím dál tím méně, protože je skoro nejíme.
andulka01 V Periférii sice mívají vosí hnízda celoročně, ale žádnou cedulku ani nic jsem tam neviděla, v Zmrzlinárně taky ne. Ale radši bych něco vyzkoušeného. Poslední roky jsem brala v Saint Tropez, je čas zkusit něco jiného. Pečeme sice, ale chci i něco dalšího. Já to ráda.
andulka01 super, právě jsem si říkala, že ten sprej by nemusel být marnej, tak je fajn, žes ho vyzkoušela za mě ![]()
mitford sister a jak to děláš? Z toho umícháš nějakou kašičku a tou to vydrbeš. Ona ta mísa je obří, nemám ji v čem odmočit, leda ve vane a to se mi nechce.
Malenge Ono to bylo opravdu za... no prostě hnusně olepený tím vařením na plynu. Takže takovýto poslední řešení, ten čistič bude asi strašnej sajrajt. Před lety jsem pomáhala se stěhováním sestře a čistila sporák tuším sprejem na motory Berner - to bylo razdva :-)
Ještě bych zkusila kitchen soda cleaner od Frosch, to je učiněný zázrak.
dynda ha, ten jsem minulý týden zakoupila slečně na úklid. Tak ho tedy zkusím, díky. Věřím, že něco z tipů zabere.
Malenge ja na nadobi nanesi vrsticku namocene sody, necham pusobit a pak vydrhnu. Cistim tim vsechny hrnce a panve.
Sweet Potato já jsem si objednala tady
Na FB https://www.facebook.com/BB-coffee-721145154699020/
Pečou skvělé. A budou dělat i bezlepkové a bezlaktozove.
Jen to není v Praze. ![]()
Malenge jj, udělám pastu
Dadoo Díky, Strašecí by asi nevadilo, ale je to moc naslepo. Nemáš aspoň fotky cukroví? Na stránkách jsem nenašla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje