Malenge To jsem byla já. Zjistím detail a pošlu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andulka01 budeš hodná, děkuji!
continuity příbuzná z Irska říkala, že jejich lékařka léčí zvracejici děti po telefonu colou a spritem ![]()
žluťásek studena cola po lzickach pomaha, to mam vyzkousene. Ale diagnoza po telefonu u zvracejiciho ditete je napovazenou.
Zarinya co ja bych dala za nahraty rucnik na prikryti, kdyz me odvazeli ze salu po cisari. Na sale klimatizace, ja jen prikryta chirurgickou rouskou, nekdy v pulce jsem se zacala nekontrolovatelne trast zimou. Kdyz skoncili, tak me nechali jeste na posteli v predsali, kde jsme cekali na zpravu z operace, hodili pres me jen tenkou deku. Kdyz me konecne dovezli na jip, tak me tam zahrivali, topeni na max a tepla perina, pry jim tak takhle zmrzle vozi skoro vsechny. Takze nekde to jde, jo?
Zuzuli ano,co popisujes znam z ceskych nemocnic a ty teple rucniky byly tak super,ze na to nezapomenu do konce zivota.![]()
Zuzuli Po operaci kolene mě přivezli na jip totálně zmrzlou, pod narkózou. Já vnímala tu staršnou kosu, ale nemohla jsem mluvit. O deku jsem si musela říct když jsem se trochu vzpamatovala, ale už jsem byla promrzlá tak, že jsem se zahřívala snad čtyři hodiny pak. Ale chápu, venku bylo třicet a já prochládám teda dost snadno.
Zuzuli uf, vzpomněla jsem si, jak jsem se po prvním císaři třásla zimou několik hodin, normálně mi neovladatelně cvakaly zuby.
andulka01 muj nejsilnejsi vjem z toho cisare je prave ta silena zima. Ze se tam ve me nekdo rejpal pri mem vedomi, jsem uz milosrdne zapomnela, ale to klepani se zimou si pamatuju porad. Od te doby porad resim, proc tam nemaji treba nejakou elektrickou nahrivaci decku. A pamatuju si, jak se mi ta jipova sestra omlouvala, ze tam musime cekat na papiry, ze hned, jak budeme u nich na odeleni, tak me zahrejou a daji neco na bolest.
Ja se trasla i po normalnim porodu, v Krci bylo tehdy nejak preplneno a lezela jsem asi 2 hodiny nekde na chodbe u salu, zpocena jen pod prosteradlem jsem pomalu hezky prochladala. A ve sprchach tam vetsinou taky tekla skoro studena voda, coz pri castem omyvani spodnich partii je taky des.
Zuzuli Pinot Noir Taky mi byla uz pri cisari a pak i po nem strasna zima. Vim, ze jeste behem operace jsem si na to stezovala, trasla jsem se uz na sale tak, ze se divim, ze me pri tom zvladli zasit. Pak na pokoji mi sestry nabizely dve periny, asi jsou taky zvykle. Ten tras a zima presly az po nekolika hodinach.
Zuzuli Pinot Noir já teda po císaři měla asi adrenalin na maximu, zimu si vůbec nevybavuju, naopak poté na JIP pokoji si vzpomínám, jaké mi bylo strašné vedro... ![]()
Me operovali slepak v Motole v jednu rano, a teda ta zima tam byla desna, akorat z jipky si pamatuju jen to probuzeni po narkoze, zjistili jestli vnimam a hned mi pichli nejaky oblbovak a spala jsem jak nemluvne az do odpoledne:D me teda nejhorsi prisel jeden sanitar na JIP, podle me to teda byl uchyl...
Pavlena mně pořád padal tlak během operace, párkrát jsem se na okamžik ztratila, a celkově mi ta operace při vědomí vůbec nedělala dobře, takže tu zimnici připisuju spíš šoku než okolní teplotě. I když na sále teda chladno je. Podruhé dokonce takové, že anesteziolog šel někoho seřvat, jestli se náhodou nezbláznil, že se v takové zimě nedá operovat. Jsem si hned představila, jak operatér nemůže zimou ohnout prsty
. Ale přesto jsem podruhé zimnici neměla.
Pinot Noir ja byla dost naspidovana z cele situace, vlastne to bylo poprve, kdy se zadny zdravotnik nepodivoval, jak muzu mit tak nizky tlak, asi jsem ho poprve v zivote mela normalni.. ![]()
Tak to asi proto...
Malenge muj sen je hluboky granitovy drez a vysoka baterie, pak budu klidne kastroly a misy drhnout, ale do te doby me ani nenapadne:D
Sice můj dřez není granitový, ale jinak splněno, a co si myslíš, že děláme s velkým nádobím?
Já při a po císaři taky cvakala zubama. Pamatuju si, že jsem se silou přemáhala, abych vůbec dýchala, jsk mi bylo blbě. Není to i nějaký šokový stav těla? Jak do mě pak naprali infúze, hned se to zlepšilo, úplně jsem ožila.
Bodejť. Já nemam problém s dřezem, já mam problém s mytím hrnců! ![]()
Tak!
dynda mne rikali, ze kombinace. Sok, co se to s telem deje, ale ten chlad na tom sale, kde lezis naha, tomu taky nepomaha
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje