pecka Já mám dva dlouhý kabáty a jednu péřovku do pasu. A loni jsem zvažovala, že bych si právě k dlouhým šatům pořídila něco huňatýho, takovej jako cropped baribal, ale nic jsem nenašla, možná naštěstí. :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
pecka mne je v tech kratkych svrscich do pasu kosa. takze nakonec hledam neco jako kratsi kabatek pres boky.. no dnes jsem jeden Mango vracela, to je jeste horsi nez hledat dost kratke:-/
Ďakujem za reakcie. Dostatočne dlhý kabát nemám.Mám túto krátku bundu(staré foto),, len tá sa nie ku všetkému hodí.

Takže asi budem musieť doplniť šatník.Tipy na aktuálne dostupné kúsky sú vítané :)
pecka krivak a tepla sala, ale u Tebe je asi vetsi zima
Karoleena myslis taketo nieco? Som nad tym premyslala
https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.0932681003.html

0zero7 dik, tak to nosím v prechodnom období. No teraz by som to nedala, keďže chodím peši plus bus.
Janulik03 žeby som zobrala na milosť nejakú chlpatinu? ![]()
Karoleena myslis taketo nieco? Som nad tym premyslala
https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.0932681003.html
pecka
ten je moc peknej.Ale ten holej krk brrrr
a saly ke kozichum moc nepasuji.Mam neco podobneho,nastesti s limcem.
Mrakoplas napadá mě zkusit jedine horolezecké magnesium.
pecka len dlhé kabáty. Kratšie bundy nosím väčšinou k sukniam.
pecka ja som si krátky puffer kúpila, s tým, že ho budem nosiť k šatám, ale nešlo mi to dohromady. Asi že tie puffery pôsobia tak športovo? Neviem.
Mrakoplas napadá mě zkusit jedine horolezecké magnesium.
to fakt v obýváku nechceš. Práší to jak blazen.
continuity Existuje i tekuté, to nepráší.
MrakoplasNěkdo říká, že to chce víc zapojit střed těla a roznést váhu i na nohy. Jinak existují rukavice nebo podložky se zdrsněným povrchem, které kloužou méně. Tady je o tom takový stručný článek...
continuity ja to potrebujem hlavne na jógu do fitka, ale aj tak byť celá umatlana nechcem keď si na tú podložku aj liham a sadám :D MP Meri díky pozriem to.
Aranel ja sa potim celkovo viac ako bežný človek, hlavne pri námahe. Rukavice práve rozmýšľam, nová podložka je na zozname až niekedy budúci rok (musím teraz šetriť no). Dik za článok, idem prečítať.
betsey a ten uterák máš položený na podložke? Ja si so sebou nosím maličký uteracik a pozíciu dieťaťa využívam na osusenie rúk ![]()
Aranel prečítané, skúsim sa viac sústrediť na to ako prenášam váhu. Nohy sa mi pri tom nepotia ale ruky hej (ale samozrejme len na lekcii, doma pri pomalšom tempe mi to problém nerobí)
Mrakoplas ja používam antiperspirant, natriem si s ním dlane.
Mulen ještě jeden tip- kdysi jsem prodělala vestibulární syndrom- něco příšerného, motolice taková, že jsem hodiny doma nevstala ze země. Pak jsem to šla, teda dolezla po čtyřech, zaspat (velmi chytře), odeznívalo to několik dnů, kdy jsem chodila jak po palubě lodi. Následná vyšetření neukázala nic, neurolog to uzavřel jako nejspíš vazospazmus (stažení) drobných cév rovnovážného ústrojí. Doporučil volně prodejný Tanakan (gingko biloba "forte"). Teď za podzimní korony jsem měla taky náhle vzniklé, i když mnohem slabší motání hlavy v reakci na změnu polohy atd. Koupila jsem Tanakan a do týdne dobrý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje