chia tuhý? To by som mohla vyskúšať, aj keď na mňa moc neúčinkuju
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mrakoplas Já si nosím na hot jógu tenhle ručník, překryje celou podložku, vespod je pogumovanej, takže se ani nehne, nahoře savý mikrovlákno. Pokud by ti vadily rukavice, tak by to mohlo být taky celkem levný a účinný řešení. Vlastně asi bude podobnej tomu, co posílala betsey , jen se mi zdá trochu tenčí a ta protiskluzová gumová vrstva je jednolitá.
pecka ja som si krátky puffer kúpila, s tým, že ho budem nosiť k šatám, ale nešlo mi to dohromady. Asi že tie puffery pôsobia tak športovo? Neviem.
no vidis, ten kontrast puffer vs saty se mi prave libi..![]()
Pavlena možno som ešte nenašla ten správny puffer. Mala som jednu bundu, tu som poslala ďalej a dlhý puffer nosím iba na venčenie. Ale je pravda, že oba sú to puffery nižšej triedy.
Mrakoplasja mám nejaký guličkový, eucerin neviem presne aký, ale na tú hodinu to celkom funguje
marieu taky díky za tip :)
Hledám tip na nějakou charitu nebo podobný projekt zaměřený na ekologii nebo vzdělávání. Ideálně pokud by měli k dispozici něco jako dárkový certifikát. Chtěla bych to "darovat" sestře k Vánocům, je to typ člověka, co nic nechce a vím, že by to ocenila.
Evaeva Nemá něco Nadace Partnerství? Zkus kouknout na jejich stránky.
eM díky, vypadá to zajímavě. Dokonce mají i projekty, co spojují ekologii a vzdělávání![]()
Evaeva jo, zaber mají docela sirokej, ale nevím jestli nabízejí ty dárkové certifikáty
eM zatím jsem to jen prolítla, ale zdálo se, že ano. Přinejhorším něco vyrobím:)
Mrakoplas áno, položený na podložke
paktofonika dik. Prechádzala som nejaje stránky dnes a zatiaľ som nenašla nič, čo by mi padlo do oka, či už dlhé alebo krátke.
paktofonika muj momentalne top puffer je tento. Podle me by k sukni sel. Ale je drahy jak pes a navic dostupny jen v USA a Kanade. 
pecka Ja nosim neco podobneho jako mas na te fotce.
je možné, že keď som nikdy netrpela žiadnou alergiou, zrazu z ničoho nič sa mi v dospelosti nejaká prejavila? Dnes som bola tri hodiny u našich. Majú psa a mačku, hneď ako som k nim prišla, začala som kýchať a sopliť a to trvalo celé tri hodiny. Z nosa mi tieklo nepretržite a kýchla som snáď stokrát. Hneď ako som odišla, prestalo to. Stalo sa mi to už minule, ale neprikladala som tomu význam, zvalila som to na studené nohy. A teda podotýkam, že v domácnosti s mačkou som dlhé roky žila a nič sa nedialo
betsey bohužel, alergie se může objevit kdykoliv. ale může to být souběh víc věcí a když pomine ta, o které nevíš (nějaké plísně, jídlo a pod.), tak třeba bude zvířectvo zas v pohodě. dcera kamarádky skončila v nemocnici s anafylaktickým šokem po (x-krát používané) barvě na vlasy, když k tomu měla k obědu knedlíky s makem:P
Bohužel ano. Do letoska jsem byla zdravá a od jara jsem alergik. A to jsem už věkovitá.
(takhle smrkam)
betsey urcite muze.![]()
Bohužel se to stát může...a stejně se může stát, že alergie zase sama zmizí.
Bylo by dobré se objednat k alergologovi a absolvovat testy (dělají se v zimě), ať máš jistotu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje