"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 26. června 2021 22:59
Reakce na 711990:

Mha hlavne kravata se uz vynechava dikybohu uplne (snad se nevrati moda tech sirokejch), natoz sladena s partnerkou:D

​Z toho ma ale normálne bolia oči z tých vynechaných kravát...osobne to považujem za víťazstvo buranstva nad civilizáciou, ale som ticho a dúfam, že ako prišlo, tak pominie.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 26. června 2021 23:00
Reakce na Mha:

artemisia Teď nevím, jestli tě mám zkusit uhranout nebo mile poděkovat

Prostě nevím, jsem z malého města a máme tu spíš kultůru než cokoli jiného.

A klidně pište dal o těch pánských oblecích, ať můžu buzerovat své mužské doma.

Pořád se má nechávat rozepnuty spodní knoflík?

Co si myslíte o "zaplatach" na rukávech saka?

Mají ladit kravaty se oblečením partnerky? (za mě strašně neeeeee) 

​v poradí otázok: áno, NIEEE, ľubovoľne.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 27. června 2021 07:04

slniecko mne se to libi, neprijde mi to jako buranstvi a hlavne to tem chlapum slusi vic, nez ty kolikrat ohavny kravaty. Proste tisickrat lepsi bez kravaty, nez v siroky, blbe uvazany:)

Online SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 27. června 2021 07:22

slniecko to je normální vývoj oblékání...věřím, že když se přestávala nosit  široká okruží kolem krku, také se tehdy lidé pohoršovali. O dámských kalhotách nemluvě.  Dlouhá staletí se muži oblékali stejnš rozmanitě a zdobně jako ženy - ale za posledních odhadem 200 let se nějak vývoj zasekl, aspoň co se slavnostních a formálních akcí týče - ženy mají bohatý výběr možností a muži si mohou vybrat maximálně tak odstín. Ať je vedro nebo zima, musí navléknout to samé.

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 27. června 2021 07:29

Kravaty se mi hnusí. Připomínají mi zplihlý vyglajdaný penis. 

Offline jitřenka
717 příspěvků moje polička 27. června 2021 07:52

Sedmá z devíti - já zplihlý vyglajdaný penis neznám . Jsem spíš na straně  slniecko ,  ta kravata mi tam nějak chybí, připadají mi neoblečený. Asi bych rozlišovala typ akce, kde lze být bez kravaty a kde ne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2021 08:36

Sairon to mám taky, ale já si právě vybrala možnost zaslání přes mail.

Offline Mha
příspěvků moje polička 27. června 2021 08:47

slniecko A já to četla, že tě mám uhranout a rozhodně neděkovat

SunEclipse S vývojem oblékání souhlasím, už aby nějaký byl, abych proti němu mohla protestovat.

Evaeva Vzhledem k výše uvedenému jsem přemýšlela, co sis to vlastně objednala

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 27. června 2021 09:28

Čerstvě plnoletý přinesl fotku ze školního focení. Chlapci tam mají košile, někteří i saka a je to velice casual a všem to moc sluší. Jenom pan třídní učitel na sebe navlekl tričko popsané náměty na free život, bermudy jak na pláž a žabky!!!

Online Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 27. června 2021 09:38

Bledule Koupila jsem ve zdravotních potřebách, výběr nebyl, fungoval dobře. Nevím, jaké jsou druhy. Možná pro muže radši větší?

(Ještě doplním, byl nafukovací z pevnégumy s pracím jakoby sametovým povlakem.

Něco jako tenhle https://www.apotek.cz/kolo-pod-nemocne-pr-42-cm-s-obalem?gclid=CjwKCAjww-CGBhALEiwAQzWxOo3ns1XJxsLvDy3d_pqcl_9IjHU_Nsy89VkXP1LFhuPTje6-2hAh7RoCz9sQAvD_BwE

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 27. června 2021 10:09
Reakce na artemisia:

Čerstvě plnoletý přinesl fotku ze školního focení. Chlapci tam mají košile, někteří i saka a je to velice casual a všem to moc sluší. Jenom pan třídní učitel na sebe navlekl tričko popsané náměty na free život, bermudy jak na pláž a žabky!!!

​To mi připomíná, jak kdysí dávno (a je to fakt už hodně, hodně dávno) při předávání maturitních vysvědčení jsme se my dívky dostavily v šatech, sukních či halenkách, chlapci v oblecích, rodičové taktéž... a ředitel školy nám předával ta vysvědčení v bílém tričku, béžových kraťasech a sandálech. Jako... bylo to hodně nevhod a zkazil nám ten slavnostní den, vůbec se to nehodilo a pamatujeme si to všichni dodnes.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. června 2021 10:16

Bledule sorry, čtu až teď. Měla jsem v rodině vozíčkáře a ten celou dobu na kolečkách,asi padesát let používal nafukovací oranžový / červený kruh. Značku nevím, ale mělo to ventilek a byl z tuhé gumy. Ono to moc nevydrží, za ty roky jich padlo několik, ale spával jen na tomhle.

Offline evuch
94 příspěvků moje polička 27. června 2021 10:25

Bledule Vypadá to, že tady nikdo přímou zkušenost nemá. Zkusila bych tedy zavolat do nějaké půjčovny kompenzačních pomůcek nebo pečovatelské služby a poptala se tam. Klidně pošlu nějaké konkrétní kontakty na Charitní v SZ. Snad budou umět odpovědět. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. června 2021 10:57

Bledule tak jsem to našla. Je to podložka antidekubitní/ podložní kruh a výrobce DMA Praha sro. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 27. června 2021 13:27

Sweet Potato Kan evuch Kan Děkuji všem za doporučení, uložím si to a budu dotyčné informovat.

Offline Mha
příspěvků moje polička 27. června 2021 14:39

Bledule Ta značka DMA je taková klasika, berou ji i v lékárnách. Pokud už dekubity má, možná mu doporučí i něco jiného, existují různé náplně, popř. pokud by mu nevyhovovala ta tvrdost, můžeš část vysypat.

Když tak napiš do sz, odkud jsi, jsou různá místa, kam se obrátit pro konkrétní pomoc/radu

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 27. června 2021 17:04

Mha Děkuji. Oni už dostali nějaké doporučení, ale jestli ho neseženou nebo nebude vyhovovat, tak se ozvu. 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 27. června 2021 22:13

Mha

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 28. června 2021 20:20
Reakce na slniecko:

​Z toho ma ale normálne bolia oči z tých vynechaných kravát...osobne to považujem za víťazstvo buranstva nad civilizáciou, ale som ticho a dúfam, že ako prišlo, tak pominie.

​Jsem tým kravata!

Přece se dají dneska sehnat příčetný... naopak od názoru 711990 si myslím, že ta kravata dotvoří upravenej vzhled, kterej rozepnutou košilí těžko docílit... (samozřejmě dle společenský příležitosti)

Offline Mha
příspěvků moje polička 29. června 2021 20:02

Kolik z vás zítra posílá učitelce láhev místo květiny? Nebudu sama, že?