"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 18. června 2017 11:06
Reakce na pecka:

To je sukulentní druh starčekeku (s. himalajský), takže by mu vyschnutí půdy naopak mělo vyhovovat.

Offline pecka
6200 příspěvků moje polička 18. června 2017 19:27
Reakce na Sweet Potato:

Díky.Tak potom nechápem,čo sa mu nepáči 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. června 2017 18:07

Zaujimal by ma nestranný názor. Asi 10 rokov som mala v uchu plugy/tunely. Potom som ich prestala nosiť. Ani neviem prečo vlastne. Dierky sa mi stiahly ale nie úplne, takže napríklad visiace náušnice môžem nosiť iba s rozpustenými vlasmi. No a posledné dva týždne ma napadlo že by som si mohla dat znovu tunely(max 6-8mm,nezdobene jednoduché). Je to divné? Mám 28, v praci to nevadí, priatel je nadšený :-D Už som tu alebo este na MP citala rôzne reakcie že je to hnusné a divné a pod. tak by ma zaujímalo ako to vnímajú iný.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. června 2017 18:22
Reakce na paktofonika:

mně se tedy taky nelíbí, na nikom (třeba tetování taky moc nemusím, ale jsou lidi, místa a druhy, kde je i hezké, tunely prostě nikdy a nikde, v mých očích - i když, ještě mnohem horší je piercing typu madona, to je fakt ultra hnus). jestli to divné na vás je nebo není, to neumím posoudit, protože neznám váš celkový styl. na mně by rozhodně vypadal extrablbě :). hlavně, že se to líbí příteli. 

chodím na lekce jazyka s klukem, který plugin má, a zrovna nedávno na to nějak přišla řeč a říkal, že s ním má docela problém, že si ho kvůli němu lidi škatulkují jinak, než se řadí on sám (ve zkratce řečeno), a to v negativním slova smyslu (pokud vás zajímá i negativní stránka pluginů, jak můžete působit na okolí).

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. června 2017 18:24
Reakce na :

já si umím představit hodně zaměstnání, kde by to vadilo. od prodavaček specifických oborů, modelek  až po práci v mlékárně, kde to musíte sundávat nebo přelepovat.

samozřejmě v kanceláři asi leda blbému šéfovi.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. června 2017 18:25
Reakce na paktofonika:

Ja nosim falesny tunely, to zakryje "spoust" po pravych (ja jsem tedy nemela) a je to vic posh 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. června 2017 18:25
Reakce na Mutziputzi:

jak vypadá falešný tunel?

20970 příspěvků moje polička 19. června 2017 18:26
Reakce na Jiná Realita:

Zepredu placka, zezadu placka, mezi tim klasickej sroubek jako u nausnice

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. června 2017 18:28
Reakce na Mutziputzi:

už jsem to vygooglila, ale to jsem neměla  co tam na mě vybaflo!! tunel v nose  fuj fuj propána.

já si tedy pod tunelem představuju opravdu tunel, to s dírou uprostřed, možná jsem mystifikovala v tom případě.

20970 příspěvků moje polička 19. června 2017 18:31
Reakce na Jiná Realita:

Jo to nevim, ja mam v usich falesny a uz s tim si pripadam jako rebel

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 19. června 2017 19:30
Reakce na paktofonika:

Ja myslim, ze k tvemu stylu by se to hodit mohlo. A dneska uz se delaji i spolecenske plugy (tvari se to jako klasicka visaci nausnice, ale misto toho tenkeho hrotu je plug). Akorat uz bych ty dirky neroztahovala a zustala u co nejmensi velikosti.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 19. června 2017 19:39
Reakce na paktofonika:

Velikost cca ten 1 cm se mi líbí . Ale spíš ten prázdný, než vyplněný. 

Sama jsem o tom uvažovala, ale jsem srab.

A líbí se mi to hlavně na chlapech, ale to celkově piercingy. Ale to už jen tak mimo

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 19. června 2017 19:58
Reakce na Mutziputzi:

A v čem ta rebelie spočívá, když není díra skrz?

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 19. června 2017 20:02
Reakce na Mutziputzi:

Bohuzel, nezakryje.

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 19. června 2017 20:22
Reakce na paktofonika:

a proc se to vubec nosi? pardon ze se ptam tak blbe

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. června 2017 20:40
Reakce na paktofonika:

Já je sama nemám a asi už si je dávat nebudu, ale na ostatních se mi  líbí a k vám mi z toho, co jsem viděla, docela dobře jdou. Bych do toho na vašem místě šla.

Na tom, co tu padlo, že si vás některý lidi možná předzařadí, sice trocha pravdy je, ale přijde mi, že lidi koukají hlavně na vlasy plus oblečení, a kdybyste někdy zatoužila po "seriózním" vzezření, tak ho myslím snadno docílíte tím.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 19. června 2017 20:42
Reakce na paktofonika:

když se ti to líbí... mezitím přišetříš na zašití:-) (osobně se mi to nelíbí, ale to je jen můj problém)

20970 příspěvků moje polička 19. června 2017 21:42
Reakce na Kokoska:

Ze vypada, ze je, tak samozrejme to rebelie neni zadna a pro echtovni nositelky je to smesne, mne se to libi, ala Angelina na premiere Maleficent napr

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 19. června 2017 22:59

Onehdy jsem koukala v TV na rozhovor s nějakou celkem zajímavou osobou, a celou dobu jsem se nedokázala soustředit na nic jiného, než na pozadí, které bylo vidět skrz tunel v jejím uchu.