Renusatko No my jsme se s manzelem u Vlastniku hodne nasmali, ale jenom diky tomu, ze uz bydlime v baraku, jeste pred 2 lety by to byl spis takovy hystericky smich :-D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori jj, kamarád už pokuty z modrých zón započítává do ceny za práci. 70 metrů komínů prostě metrem nedovezes, no.
a já tomu asi nerozumím? Měla jsem za to, že i na modrý zóně se dá zaplatit parkování? Možná tedy ne ve vsěch čtvrtích?
Ounz da, za 60Kc, ale jen jednu hodinu, pak musis odjet. Takze jim asi nezbyva nic jinyho, nez tam pak stat na cerno
Tý jo, já mám dojem, že u nás se fakt za výtah účtuje až od druhého patra. Ale jestli o tom proběhla nějaká plamenná diskuze, tak ještě předtím, než jsme se nastěhovali :o)
711990 jo takhle, no já nikdy dýl než hodinu nestála, tak to mi asi uniklo. Jinak já bydlím v oblasti, kde si mimopražský z ulic děkali parkoviště zadara, o bílou placenou zónu překvapivě taková tahanice není..
edit a koukám u nás 3 hodiny na modrý, to mi přijde taky cajk
Ounz no presne: Najednou tam přespolní parkovat nepotřebují. a to u nás hodina stojí dvacet kaček. Na modrých místech jsou to maximálně tři hodiny a 40 Kč/ hodina.
DruI záleží, co se odhlasuje, podle mě.
Evaeva na alergiu mám Rupafin
Tak jsem si díky debatě vzpomněla na prodloužení parkovací karty a? Je dva dny propadlá!!!
Mama robila účtovníctvo v dvoch SVB a bolo to výživné. Teraz je už len domovnicka v ich vchode, správu komplet robí firma, aj tak je to výživné.
Catherinne Nemáš zač ![]()
notna zatím na každé schůzi, kde jsem byla (v různých domech) padly věty "Proč musím platit za výtah, když bydlím v přízemí?" (je to asi 5 korun měsíčně) "Nový výtah nepotřebujeme, tenhle ještě jezdí" co na tom, že se do něj nevejde kočárek a neodpovídá normám a "Ty nové schody/dveře/cokoliv vychází moc draho, na chalupě nás to stálo třetinu"
V současném bydlišti je to nejhorší, tady nechce nikdo nic, vždyť to fungovalo těch třicet let dobře.
Tak ale stejně se přece platí do fondu oprav, ne? To tam maj ty prachy ležet bez užitku?!
Výtahy resp. placení výtahu jsme taky řešili
Jasně že vykuk z prvního patra nechtěl platit, "protože ho nevyužívá". Inu stačilo předložit návrh na zaslepení dveří v tom prvním patře, když tam výtah nepotřebujou... a kupodivu bylo rázem po námitkách ![]()
Tak ale stejně se přece platí do fondu oprav, ne? To tam maj ty prachy ležet bez užitku?!
Výtahy resp. placení výtahu jsme taky řešili
Jasně že vykuk z prvního patra nechtěl platit, "protože ho nevyužívá". Inu stačilo předložit návrh na zaslepení dveří v tom prvním patře, když tam výtah nepotřebujou... a kupodivu bylo rázem po námitkách
Jezis, to se vlastne u nas taky resilo, ze by v prvnim patre vubec nebyly dvere, a jeste bysme tim usetrili na vystavbe vytahu! Co se mi to vraci za vzpominky? :-D
No nám to bylo jedno, ale když to holt někdo nechtěl platit, tak jsme chtěli spravedlivě vyhovět ![]()
Beztak je to kravina, vono s větším nákupem se to hodí i do prvního patra, natož třeba při stěhování nábytku... ale tak zkusili to, no.
barbucha záleží, kolik se do toho fondu platí. Na velké věci typu výtah bysme si asi museli brát úvěr. Nehledě na to, že tyhle typy lidí by byly radši, kdyby tam ty peníze skutečně ležely. Bydlí tu hodně starších lidí, celých těch 30 let, co ten dům stojí, a chtějí mít klid. Ale teď se sem nastěhovalo několik mladých rodin, tak třeba se situace zlepší.
My dělali výtahy prakticky nedávno a máme šest vchodů... měli jsme nasušíno takže cajk.
Klid je sice dobrá věc, ale když se do toho výtahu člověk už bojí vlízt, tak se udělat musí. Nebo když ti teče střechou... něco prostě odložit nemůžeš. Nakonec z toho profitujou všichni, starý i mladý.
Jo, ten klid... dyk tam vždycky stejně někdo začne kutat, nejlépe vo víkendu, to jedou kladiva, vrtačky... ![]()
barbucha on je problém, že za tu dobu, co tu oni bydlí se už dělalo všechno. Střecha je v pohodě, ale třeba vchodové dveře se dělaly před deseti lety a to jim přijde nedávno. Dům stojí, když je něco fakt potřeba, tak se to udělá, ale těch řečí okolo![]()
Blbý dotaz.
Dostala jsem vzorky kosmetiky pro atopiky. Jmenuje se to A Derma Exomega, je to moc fajn, koupila bych si ji, ale já atopik nejsem. Když to budu používat dlouhodobě, můžu si způsobit nějaký problém?
Ještě k těm výtahům: Já jsem zažila opačný případ, kdy bylo společné družstvo pro 4 domy. Z nich 3 byly vyšší (4 patra) a měly výtah. Obyvatelé těch domů s výtahem početní převahou odhlasovali, že za výtahy platili i ti chudáci z 4. domu, který výtah neměl. A je to tak doteď.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.