711990 tak zakázaný to bezpochyby je, tady je navíc jednosměrka. My tam teda stojíme jen na tu vykládku, pak přeparkujeme. Ale u mamky, kde fakt není kde, se běžně parkuje ve druhé řadě bez ruční brzdy, aby šlo odtlačit a sousedi mohli vyjet![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kan no že jo! vedoucí je nakonec ochotný akceptovat to loňské s prohlášením. Jenže jsme ho zatím nenašli ![]()
Našlo se
! Veliké Uf...
Mulen tak to je bezva, ze to dobre dopadlo. (Mmch, lonske potvrzeni taky URCITE nekde mam...
)
Pavlena no ale byly to nervy! Poučení do příště :)
Určitě máš, to se nevyhazuje ![]()
Evaeva Jj přesně. Nebo taky ten z přízemí by nemusel platit platit společnou elektřinu, protože si na chodbě nerozsvecuje, stačí osvětlení z ulice a do sklepa vůbec nechodí ![]()
notna A nebo proč by se ti z přízemí měli účastnit úvěru na výtah, a nebo jedna, i když bydlí v prvním patře, tak ho stejně používat nebude, takže co kdybychom na výtah dali kasičku a otevřel by se až po vhození pětikoruny? ![]()
![]()
Sice chlupáčové téma, ale sem chodí asi víc lidí, nemáte některá zkušenost s nějakou medikací u psa kvůli bouřkám? Naši mají lehce labilní fenku a zkoušeli už různé bylinky, kapky, vázání....
Mulen Tak nakonec to dobře dopadlo.
Já to potvrzení asi nenajdu, volala jsem doktorovi a už jsme domluveni na termínu. Ale chce kluky vidět, takže v pátek přijedou z Vysočiny dřív a šupajdí k doktorovi.
Myrtila U nás zrovna nedávno proběhla (prý povinna) desinfekce kabiny výtahu a na schůzi se řešilo, proč, to by se musel dělat postřík všeho. A při té příležitosti právě sousedi z přízemí poukazovali na to, ze to jde ze společného fondu, to se jim nelíbí, vždyť ho nepoužívají a vůbec, ti ze třetího by měli připlácet, mají psa, venčí ho několikrát denně ![]()
rozarka no a my do třetího chodili pěšky za bezdětna, teď chodí už jen jeden, protože všichni se do výtahu nevejdeme a sousedi z jedničky se vozí. Chci slevu!![]()
Evaeva Já raději moc vyskakovat nebudu (bydlím v pátém) ![]()
rozarka V tom případě...u nás se opravuje střecha, protože zatéká. Asi mi to v přízemí nevadí, než se to dostane k nám, tak času dost
.
Teda jak to tady čtu, tak mám tiky napsat všem sousedům do schránky "děkuju, že jste normální". Jsme dům se třemi vchody po osmi bytech, takže 24 partají a na podstatných věcech jsme se prozatím vždycky shodli. Největší emoce byly ohledně barvy fasády. :)
rozarka Jasne, debata, kdo ma psa nebo male dite, a tedy bude vytah vyuzivat nejvic, a mel by tedy platit vic, probehla taky ![]()
brrr
tak to je super.
Myrtila Výtah nemáme, ale schůze nájemníků připomíná naprosto bez výhrad ten film, Vlastníci![]()
eM což o to, u nás se taky většina shodla, hlavně nic neměnit, ještě by to stálo peníze![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.